Dayz Resort – Rønbjerg Feriecenter – Testfamilien
Hippie tipi

Dayz Resort – Rønbjerg Feriecenter

Vores tester Lærke og hendes familie har testet et ophold på Dayz Resort – Rønbjerg Feriecenter.

Lærke fortæller:

ANKOMST OG LEGELAND

?Fredag d. 6/3 drønede hele familien af sted mod Dayz Rønbjerg Feriecenter. Mine to børn, Oscar og Laura, glædede sig helt vildt!

FullSizeRender

De havde et par uger forinden modtaget en rigtig fin pakke fra Dayz Resort med bamsen ?Funny?, en madkasse, et par tatoveringer og et par reflekser. 

FullSizeRender_1

?Funny? var med Oscar i skole, men han blev desværre glemt i skoletasken hjemme i gangen, da Oscar pludselig blev syg med feber? 🙁

Da vi ankom til Dayz Rønbjerg Feriecenter, var der så mange spændende ting, at Oscar heldigvis livede helt op!  Vi blev taget rigtig godt imod af en sød pige i receptionen. Her fik vi grundig information om centeret, aktiviteterne osv. Vi fik en fin oversigt over alle aktiviteterne, der foregik i weekenden. Vi blev næsten helt stressede af alle de muligheder, der var. Én weekend i Rønbjerg Feriecenter var vist næsten for kort tid?

Roen faldt dog hurtigt på os igen, da vi satte os ned med en god kop kaffe, imens ungerne legede i det rigtig fine legeland. Legelandet var delt op i en lille afdeling for de helt små børn og en stor afdeling for de større børn. Her var både klatrevæg, rutsjebaner, klatrestativer, trampoliner, store legoklodser osv.?

20150307_102650243_iOS 20150307_091823452_iOS

20150306_161057691_iOS 20150306_160601893_iOS

HYTTEN

?Vi boede i en fin, lille hytte tæt på den udendørs legeplads og hoppepude og kun ét minuts gang fra selve centeret. Hytten lå ned til en lille sø, hvor der også var mulighed for at stå på vandski.
Hytten var rigtig fin og nyrenoveret. Den var indrettet med to soveværelser med en dobbeltseng i hvert værelse, et rigtig pænt badeværelse og en åben stue/køkkenafdeling.
Til hytten var der også en fin lille terrasse. Der var lige præcis det, der nu er brug for!?

20150306_150330963_iOS 20150306_150218484_iOS 20150306_150203302_iOS 20150306_150149333_iOS 20150308_074927738_iOS

AKTIV FERIE

?Jeg er som kostvejleder selv meget aktiv i min hverdag. Derfor var det også superfedt at se, at der var rig mulighed for at være aktiv i Dayz Rønbjerg Feriecenter!
Der var masser af udendørs muligheder i form af fodboldbaner, basketballbaner, forhindringsbaner, minigolf osv.
Inden døre var der mulighed for at gå i den store sportshal og tage et spil badminton, squash, tennis eller hvis man havde brug for at røre sig mere, var der også mulighed for at gå i deres fitnesscenter!
Stor ros til Dayz Rønbjerg Feriecenter for at have så mange muligheder for at være aktive sammen som familie, også selvom man er på ferie!?

FullSizeRender_4 FullSizeRender_3

20150307_140613859_iOS

BOWLING OG SPILLEMASKINER

?Lørdag eftermiddag besluttede vi os for at tage en times bowling nede i bowlinghallen.
Vores børn havde aldrig bowlet før, men der blev stillet en fin børnebane op til dem, så det var en stor succes for dem. I bowlinghallen var der også mulighed for at spille pool og se sport på en storskærm.
I forlængelse af bowlinghallen var der en afdeling med masser af forskellige spilleautomater, air-hockey osv.

Her fik børnene også en masse sjov tid til at gå 🙂 ?

20150307_143408141_iOS 20150307_150759697_iOS

 BADELAND

?Ethvert feriecenter har selvfølgelig også et badeland. Badelandet var rigtig fint, med flere forskellige bassiner, så der både var til de helt små og de store legebørn.
Der var vandrutsjebaner, boblebad, vipper, bølgebassin osv. Lørdag aften fik vores datter Laura lokket sin far med til diskoaften i badelandet. Der var diskolys og god musik – lige noget for en pige på 4 ½ år 🙂 ?

FullSizeRender-39

AKTIVITETERNE

?Som skrevet i starten, fik vi ved ankomsten en fin oversigt over de aktiviteter, der var mulighed for at deltage i.
Børnene kunne tegne eller lave andre kreative ting i tegneværkstedet. Lørdag eftermiddag blev der så trukket en vinder af tegnekonkurrencen.
Dayz? maskot ?Funny? gik rundt i centeret og delte slikkepinde, tatoveringer og balloner ud, til stor glæde for alle børnene.
I sportshallen kunne man være med til at lave små cirkus/gøgleraktiviteter, og om aftenen blev der lavet ballondyr i tegneværkstedet.?

20150307_154540294_iOS

RESTAURANT

?Lørdag aften havde vi bestilt bord på restauranten for at smage deres Vinterbuffet. Restauranten var fyldt med mennesker, så det var godt, vi havde bestilt bord. Buffeten bestod af forret, hovedret og dessert + en børnebuffet.

Det var superlækker mad! Der var flere forskellige slags kød og kartofler, lækre saucer og en virkelig lækker og fyldig rødkålssalat. Til børnene var der en børnevenlig buffet og softice og pandekager til dessert.

Restauranten lå, så børnene sagtens kunne løbe i legelandet eller tegneværkstedet, imens vi kunne nyde maden i vores eget tempo.

Prisen for voksne var 189,- og børn (fra 3-12 år) var 69,- En helt rimelig pris, og vi gik derfra mætte og glade!

Vi havde også bestilt bord til deres ?Søndagsbrunch?, men vi blev desværre nødt til at melde afbud på grund af sygdom i halvdelen af familien. Ideen med at tilbyde en søndagsbrunch er ellers supergod!
Man skal tjekke ud af hytten senest klokken 10.00, så vores plan var egentlig at få pakket bilen, få tjekket ud og så nyde en søndagsbrunch i restauranten i fred og ro.? 

20150307_164225042_iOS 20150307_164206997_iOS

WELLNESS

?Dayz Rønbjerg Feriecenter har også deres egen wellnessafdeling. Jeg havde planlagt at prøve en af de mange behandlinger om søndagen, inden vi skulle hjem. Det har jeg til gode til næste gang, da halvdelen af familien var syge søndag morgen 🙁 Men så har vi til gengæld en rigtig god grund til at komme igen snart!

Deres wellnessafdeling indeholder blandt andet dampbad, hvileområde, inden- og udendørs spa og et hav af forskellige behandlinger, for eksempel massage med varme sten, spa face, tyrkisk bad, mudderindpakning osv.?

PERSONALET

?En stor del af vores oplevelse i Dayz Rønbjerg Feriecenter var den utrolig gode behandling vi fik af alt personalet hele vejen igennem!

Dayz Rønbjerg Feriecenter skal have en kæmpestor ros for den måde, de behandler deres gæster på.
Om det var personalet i receptionen, personalet i kiosken eller tjeneren i restauranten, så var det ALTID med en utrolig stor venlighed, et smil på læben og en følelse af, at de virkelig nyder at arbejde i Dayz Rønbjerg Feriecenter. Tak for det!?

ANMELDELSEN

?Da min mor ringede til mig søndag aften for at høre om vores weekendtur i Dayz Rønbjerg Feriecenter, spurgte hun, om der slet ikke var noget negativt at sige? og nej, det er der faktisk ikke!
Vi havde en SUPERSKØN weekend i Dayz Rønbjerg Feriecenter! Der var alle de muligheder, der skulle være, og flere til? Hele familien kom fuldstændig ned i gear, og vi har alle sammen følelsen af, at vi har været på ferie, ikke ?bare? på weekendtur.

Jeg kan varmt anbefale alle familier at hive et par dage ud af den travle kalender og tage et tur til Dayz Rønbjerg Feriecenter!

Vi måtte love vores børn, at vi tager til Dayz Rønbjerg Feriecenter igen, ellers ville de simpelthen ikke med os hjem 😉 (der skulle nu heller ikke meget overtalelse til?)

Prisen for en weekend er lige omkring 2000,- og det er en GOD pris. 
Jeg synes, at man får rigtig meget for 2000,- med en god hytte, god stemning og behandling og en masse gode aktiviteter for både børn og voksne!

En stor tak til Dayz Rønbjerg Feriecenter for en rigtig god oplevelse for hele familien!
Vi kommer helt sikkert igen ? snart 🙂 ?

HUSK at du i HELE 2015 kan booke et ophold i Rønbjerg Feriecenter med 10% rabat, hvis du skriver ?testfamilien? ved din bestilling.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hippie tipi