DOGit Cobana – Testfamilien
SQUAREit Cobana

DOGit Cobana

Vores gæstetester Trine har sammen med West Highland Terrieren Enzo på tre år testet nyheden fra SACKit, DOGit Cobana.

Skærmbillede 2015-04-24 kl. 00.29.31

Trine fortæller:

?I løbet af de seneste fire uger har Enzo haft fornøjelsen af at teste den lækre DOGit Cobana fra SACKit.
Som stor indretningsenthusiast og hundeejer er det vigtigt for mig, at et kæledyrsmøbel passer på flere kriterier. Selvfølgelig er det vigtigste hundens komfort, og at Enzo føler sig tilpas, men ydermere skal det være praktisk og funktionelt. Og det er altså ikke alle kæledyrsmøbler, der passer ind i et moderne hjem. SACKit har skabt et eksklusivt og luksuriøst kæledyrsmøbel, der matcher det 21. århundredes skandinaviske bolig.?

Billede 1
?DOGit Cobana er fremstillet i Cobana-stof, der både er slidstærkt og lysægte. Indersiden af stoffet har en vandafvisende funktion, hvilket gør, at hundepuden både kan bruges inde og ude. Du får altså et praktisk og særdeles funktionelt møbel til din hund, som nemt kan tages med ud af huset.

I testperioden har Enzo brugt puden flittigt, både på havens græs, grus og fliser. Ikke mindst har han leget meget på puden med sine bamser og bolde, og det har været tydeligt for os at se, at han nød ikke at skulle ligge på jorden.

Vi har haft stor succes med at have DOGit Cobana med i bilen, så Enzo kunne sidde på den og kigge ud af vinduerne, mens vi kørte.?

Billede 2 Billede 3

?Puden er ligeledes blevet brugt indendørs i testperioden både til søvn og leg. Cobana-stoffet er flot, og det er derfor nemt at tilpasse puden, så den ligner en integreret del af indretningen.

Pudens kanter er håndsyet med hørtråd i smukke krydssting, der matcher Cobana-stoffet særdeles flot. De håndsyede sting betyder også, at hver eneste hundepude er unik.

Puden er udstyret med en skridsikker bund, så uanset hvor meget, der hoppes rundt, bliver puden på sin plads. Puden, Enzo testede, er den brune mellemstørrelse, som måler 80 x 60 cm. og er 15 cm. tyk. DOGit Cobana fås både i en mindre og større udgave samt i andre farver.?

Billede 4 Billede 5 Billede 6 Billede 7

Alle vores tests og anmeldelser på tesfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD. Alle hunde har brug for et sted, der kun er deres, og hvor de ikke forstyrres. Enzo har leget på puden i timevis, hvorefter han er faldet i søvn på den.

Holdbarhed: MEGET GOD. Selvom DOGit Cobanaen er blevet brugt hver dag de seneste fire uger, er der ikke det mindste tegn på slid. Stoffet er utrolig stærkt, og der er hverken tegn på klør, savl eller ?nusset? overflade. Ligeledes er der ingen farveændringer, selvom hundepuden 50 % af tiden har været brugt i haven.

Pris: MIDDEL. Pris og kvalitet hænger som regel sammen. Derfor er DOGit Cobana også dyrere end de puder, du kan købe i diverse kæledyrsforretninger. Min vurdering er, at det godt kan betale sig at ofre flere penge på en DOGit Cobana på grund af kvaliteten og den længere levetid. Desuden er designet tidløst og er derfor ikke en pude, du bliver træt af at se på.

Kvalitet: MEGET GOD. Som beskrevet under vurderingen af nytteværdi, holdbarhed og pris, er kvaliteten helt i top.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SQUAREit Cobana