Ammepude fra Fossflakes allergi venlig ammepude fra Svanebutikken.dk – Testfamilien
Navnesutter fra sundesutter.dk

Ammepude fra Fossflakes allergi venlig ammepude fra Svanebutikken.dk

Testfamilien har fået en af gæstetester og nybagt mor til at teste en allergivenlig ammepude med dertilhørende betræk fra Svanebutikken. Desværre kom lillepigen en lille smule før ventet, så mor nåede ikke at prøve hvordan man kan bruge ammepuden før fødslen.

Men en ammepude kan faktisk være god at anskaffe sig allerede inden fødslen, da den kan være rigtig god at ?sove? med, når maven kommer lidt for meget i vejen. Testfamiliens egen mor brugte selv en ammepude før fødslen til at sove med imellem benene, da næsten alle andre sove stillinger var umulige. Svanemor Hanne har udarbejdet en vejledning til hvordan man bruger en ammepude. Se den her. 

FullSizeRender-2 FullSizeRender

Testens resultat

Testen fra vores gæstetester lyder således:

“Så snart man får Fossflake ammepuden fra Svanebutikken i hænderne er man ikke i tvivl om, at det er kvalitet. Puden/betrækket er lækker at røre ved og den er pæn og en kende mere diskret i farven og designet end mange andre ammepuder. Om ammepuden kan endvidere fortælles at den er allergivenlig og mærket med Oeko-tex certificeringen. Den er ikke bare pæn, men også praktisk og kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles ved lav temperatur. Det er noget vi i en travl børnefamilie kan lide. Vi har dog ikke haft brug for at vaske puden endnu, så jeg er ikke klar over om puden holder formen efter vask/tørring.

Men godt inde i testen kan man ikke engang se på pudens form, at den er brugt, så jeg vil formode, at puden også på sigt holder formen.

Baby ligger godt på puden, som former sig efter hendes krop og den giver god støtte til mig (mor), så jeg ikke spænder unødigt i skulderne”

Alle vores tests på testfamilien.dk vil blive bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Og vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde vil vi rate:

Nytteværdi: Meget god (fungerer godt i praksis)

Holdbarhed: Meget god (ammepuden holder formen)

Pris: God (Fornuftig pris for ammepude. Betræk kommer dog oveni og derfor bliver den samlede pris lidt høj, men prisen hænger sammen med den gode kvalitet)

Kvalitet: Meget god (allergivenlig, praktisk og pæn).

FullSizeRender-3

Lille S på ammepuden fra Svanebutikken

Ammepuden kan købes hos Svanebutikken og Ammepuden koster 299 kr. og betrækket koster 269 kr.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navnesutter fra sundesutter.dk