Dug – Testfamilien
Opbevaringsdåser

Dug

2 familier har testet en smuk dug fra Manostiles. 

Helene fortæller:

“Jeg har testet flere forskellige produkter fra Manostiles. Da jeg modtog produkterne, var de smukt pakket ind med brandets eget bånd og med øje for beskyttelse under transport. Jeg er vild med at modtage pakker ved nethandel, hvor man føler, at der er gjort noget ekstra ud af forsendelse og kundeservice, så det var bestemt med til at give et godt indtryk af webshoppen og mærket, uden at det dog forblænder mig i min mening om produkterne. Det er også vigtigt for mig, at produkterne er pakket godt ind, så de ikke skrammes eller skades på anden måde under transporten, hvilket jeg med mellemrum har oplevet.?

10 manostiles HB

Sort dug i Manostiles SEEDS design.

Mål: 140×280

Pris: 499,- kr.

?Dugen var smukt pakket ind, og jeg blev særligt glad, da jeg åbnede pakken, fordi jeg længe har ønsket mig en sort dug. Vores hjem er indrettet i sort, hvid, gråt og natur med et strejf af enkelte farver, og jeg synes, at en sort dug kunne bryde det traditionelle i en hvid dug eller vores mønstrede voksduge. SEEDS mønsteret er smuk vævet og giver et flot og eksklusivt lysspil i dugen.

11 manostiles HB 12 manostiles HB

Jeg startede med at vaske dugen og centrifugerede ved lave omdrejninger for at gøre strygningen nemmere. Duge bliver aldrig tørretumblet hos os, men hænges glat op. Denne dug var dog meget blød og medgørlig, og selv på krøllede steder var det meget nemt at sprøjte en anelse vand på og dampstryge den. Det er vigtigt for mig, at det er nemt at håndtere, for ofte lægger jeg dug på til en særlig anledning og lige inden gæsterne kommer, så vores yngste ikke rykker i dugen eller krøller den. På det tidspunkt skal det bare være nemt at håndtere, og det er denne dug bestemt. Den bevarer også fint formen i vask, ophængning og strygning. Til gengæld måtte jeg erkende, at en sort dug nemt afslører selv det mindste støv, fnuller eller tråd, så en fnugrulle er god at have ved hånden. Billederne taler vist for sig selv, for jeg var i hvert tilfælde vild med udtrykket. Smukt at dække med sort dug nu og da! ?

13 manostiles HB 14 manostiles HB

Nytteværdi: MEGET GOD – især hvis man er til et udtryk med lidt kant, men samtidig klassisk. Meget dekorativ i min verden.

Holdbarhed: MEGET GOD

Pris: MEGET GOD – en meget rimelig pris på en så stor dug i SÅ god en kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – blød og praktisk, men med tendens til at tiltrække fnuller pga. farven.

Trine fortsætter:

“Den sorte dug ?seeds? har jeg testet i størrelsen 140×240 cm. Den er i jacquardvævet stof og kan vaskes ved 30 grader på skåneprogram. Den er nem at stryge, og det er et klart plus, da det for mig er vigtigt, at dugen er helt skarp og nystrøget, når man skal dække op til gæster. Den har et fint og enkelt grafisk mønster, som får den til at ose af kvalitet. Min søn væltede et glas sodavand på den, men det blev bare liggende på overfladen, og det var nemt at tørre op, og det kunne derefter slet ikke ses. Pris 399,-“

image3

Nytteværdi: GOD – et enkelt nordisk design, som er nemt at parre med andre boligartikler.

Holdbarhed: GOD – Dugen er blevet vasket en enkelt gang, og den er stadig lige så sort, som da jeg modtog den – og der var ikke en masse overskudsfarve i vandet efter første vask.

Pris og kvalitet: GOD – priserne er fornuftige. Det er også Manostiles holdning, at alle skal have råd til høj kvalitet, hvor enhver detalje er gennemtænkt.

image2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opbevaringsdåser