Test af CHILLit hængekøje fra SACK it – Testfamilien
Anmeldelse af puder fra Kai Copenhagen

Test af CHILLit hængekøje fra SACK it

Vores gæstetester Tina Lund har sammen med familien testet en CHILLit Hængekøje fra SACKit.

img_1339

Tina fortæller:

“Mit førstehåndsindtryk var, at det var en super flot hængekøje. Den var hurtig at samle og den passede perfekt i haven i vores nye sommerhus.

Desværre har den danske sommer ikke haft SÅ meget hængekøjevejr – men faktisk ligger man lidt i læ i hængekøjen, så man godt kan bruge den, selvom det blæser lidt.”

fullsizerender

“Det er en dejlig stor hængekøje, så der er plads til 2. Det er ret hyggeligt (dog er anbefalet max vægt 120 kg.) Den måler: 293 x 106 x 108 cm (Længde x bredde x højde).

Den er lavet i vandafvisende stof, som gør at den godt kan stå ude. Vi havde den stående ude i regnvejr en dag – og det skete der ikke noget ved. Dog tager jeg ofte selve stoffet af og sætter ind i læ for den værste regn og blæst.”

fullsizerender_1

“Hængekøjen rengøres let med en fugtig klud, eventuelt tilsat lidt mildt rengøringsmiddel.

En enkelt ting man lige skal være opmærksom på er, at det jo er en hængekøje som vipper fra side til side. Vores søn Louis hoppede op i den og faldt ned igen. Så er det børn der skal bruge den, så er det en god ide med en voksens hjælpende hånd.

Hængekøjen er nem at flytte.”

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi. holdbarhed, kvalitet og pris.
Vi bruger fem ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD: Ikke et must, men den er flot, dejlig at ligge i og super hyggelig.

Kvalitet: MEGET GOD: Super, at den kan tåle at stå ude i regnen og det er testet. Derudover er den lavet i et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen.

Holdbarhed: GOD: De små der dutter sidder i enderne kan falde af, når man flytter den, så de skal lige bankes godt på plads. Ellers vurderes den til at have en god holdbarhed.

 

Pris: GOD: Den koster 4.495 kr og kan bl.a. købes her.  Det er en god pris, som svarer godt overens med kvaliteten man får.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af puder fra Kai Copenhagen