TIP – VIND VIP BILLETTER TIL… – Testfamilien
OG vinderne blev...

TIP – VIND VIP BILLETTER TIL…

…FINDERSKEEPERS DESIGNMARKED I LOKOMOTIVVÆRKSTEDET 6. – 7. MAJ 2017 (København) //

(Sponsoreret)

skaermbillede-2017-05-02-kl-20-13-25

“FindersKeepers er et tilbagevendende indendørs designmarked, og de har gjort det til vores mission at bringe de mest talentfulde, inspirerende og kreative designere og kunstnere sammen med design- og kunstelskere. På det kuraterede designmarked kan gæsterne finde et bredt udvalg af kvalitetsprodukter indenfor møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker og kreativ botanik. Alle designere er særligt udvalgte af en jury bestående af personer med hver deres baggrund i designbranchen samt indsigt og forståelse for designproces- ser, iværksætteri, salg og æstetik.

FindersKeepers har eksisteret i Danmark i seks år.

Som noget helt nyt sætter FindersKeepers ekstra fokus på de små, når et helt område af det populære designmarked dedikeres til design for de mindste. Københavnske forældre og andre med hang til godt design i små størrelser får dermed mulighed for at samle inspiration og shoppe design til hele familien.

Til designmarkedet, der finder sted første weekend i maj i Lokomotivværkstedet kan du finde en perlerække af designere med bæredygtigt design til børn: lækkert legetøj, møbler til de mindste, fint børnetøj og søde accessories til børneværelset.

DU kan nu vinde to VIP billetter til i weekenden. Du deltager nemt med at kommentere med et JA TAK! her på bloggen. Vinderen findes torsdag d. 4/5-17 kl. 20 og kontaktes direkte på mailen.

 

 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG vinderne blev...