Om skoletaskevalg i NEYE – Testfamilien
TEST af CANDYKING.DK - vores testere i slikhimlen

Om skoletaskevalg i NEYE

Vores testere Christine og Mie har sammen med deres børn, fået rådgivning i Neye i forbindelse valg af skoletasker.

Christine fortæller:
“Joshua på 8 år skal starte i 2. klasse efter sommerferien og Josephine på 5 år i 0. klasse til maj. For Josephine var det en helt speciel opgave, at skulle vælge sin FØRSTE skoletaske. Joshua havde prøvet det før, så han tog det noget mere roligt :)”

“Da vi kom ind i butikken, blev vi hurtigt mødt af en smilende og sød ekspedient, som stod klar til at hjælpe os. Neye har virkelig mange forskellige skoletasker i et hav af forskellige mærker. Bla. Jeva, Satch, Ergobag, Lego og Ticket to Heaven som vi skulle kigge på.”

“Den søde ekspedient, tog alle de aktuelle Ticket to Heaven modeller ned fra bøjlerne, så børnene selv kunne mærke, røre og føle ved taskerne. Ekspedienten åbnede en af taskerne og vi fik en grundig “gennemgang” af hele tasken. Hun vejledte også omkring størrelsen til børnene, da der er to størrelser. En classic model som passede Josephine og Junior model til Joshua.”

“Ekspedienten skilte tasken fuldstændig ad, vendte den på hovedet og åbnede alle lynlåse – det var en virkelig fin gennemgang og rart at føle at man nu “kender” tasken hele vejen igennem.”

“Ticket to Heaven taskerne vejer næsten ingenting.”

“Junior modellen passer fra ca. 2-6 klasse. Skoletasken har en foret lomme til en tablet og der medfølger gymnastiktaske, madkasse og drikkedunk. Den er fremstilet af et vandafvisende materiale. Tasken er designet med reflekser og en rem rundt om brystet, så tasken holdes på plads. Ryggen er ergonomisk, så den er behagelig at have på.”

“Classic modellen passer fra 0-1 klasse. Den er ikke så meget anderledes, lidt mindre og lidt anderledes rum.”

“Begge børn prøvede skoletaskerne på og ekspedienten indstillede stropperne, så den sad godt på deres ryg. Derefter hentede ekspedienten 2 helt nye modeller, som var pakket ind i plastic. Ekspedienten anbefalede os desuden at sprøjte dem begge med noget imprægnering inden vi tog dem i brug.”

“Josephine valgte denne lyselilla/lyserøde model.
Joshua valgte denne blå med army print.”

“Vi fik en rigtig god service i vejledning om den rigtige skoletaske og alle taskens funktioner.”

Mie har også været ude og vælge nye tasker med Anna på 9 år og Magnus på 6 år. Anna starter i 4. klasse og Magnus i 0. klasse efter sommerferien.

Mie fortæller:

“Det var to meget forventningsfulde unger, der skulle ud og kigge på skoletaske. Magnus glædede sig særligt, da det var første skoletaske nogensinde.”

“Magnus fik lov til at starte og ekspedienten anbefalede hvilke modeller der ville være gode til Magnus.”

“Alle rum blev gennemgået og der blev stillet spørgsmål. Tasken blev også prøvet på og indstillet helt korrekt til Magnus”.

“Og tasken skulle selvfølgelig også lige tjekkes ud derefter.”

“Magnus’ model er denne.” og den koster 649 kr.

“Med Anna gik det lidt hurtigere. Men det var også hendes 3. skoletaske. Valget faldt på den flotte mørkeblå taske med blomster – nemlig denne model.” pris 749 kr.

“Det var rigtig fin vejledning vi fik i butikken og der blev brugt god tid. Magnus købte også et penalhus, et regnslag og så købte vi imprægnering til taskerne. Der følger i øvrigt gymnatisktaske, drikkedunk og madkasse med til taskerne.”.

“Taskerne kommer i brug i august og i løbet af september, vil vi komme med en konkret test-anmeldelse af taskerne, som vi altid her hos testfamilien.dk.

NEYE kører i øvrigt lige nu FINAL SALE – så varer der allerede er nedsat med 30-50% er nu nedsat med 20% ekstra. Se mere her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af CANDYKING.DK - vores testere i slikhimlen