Test af SCO 24” pigecykel – klar til skolestart – Testfamilien
TEST af Nettofest.dk

Test af SCO 24” pigecykel – klar til skolestart

Vores tester Louise og hendes datter har testet SCO´s fine 24” børnecykel.

Louise fortæller:

Vi modtog en sms dagen før fra SCO cykler at vi ville modtage pakken dagen efter med et opkald inden modtagelsen. Det synes jeg er utrolig god service. Den KÆMPE kasse blev leveret helt til døren.

Da vi pakkede cyklen ud af papkassen var den utrolig godt pakket ind. Dertil fulgte der en super fin samleguide med til. Og går det helt galt, så kan man altid søge på YouTube og finde guiden på SCO cykler.

Troels herhjemme er den bedste til at samle alt i huset så han fik æren. Og den drillede en lille smule manualen så vi var 2 til at samle cyklen.

1 times tid tager det ca. og samle en cykel og Filippa havde glædet sig til at prøve cyklen.

Det skal siges at hun var været langsom til at lære at cykle grundet angst desværre, så vi var spændte på om hun kunne mærke forskel på hendes mindre cykel som hun har lært at cykle på kontra denne smarte 24” cykel.  Og billederne taler for sig selv.

Cyklen kommer med aluminiumsstel og er en retro cykel som minder lidt om da jeg var barn (for et par år siden). Selve stellet er utrolig let og gør det nemt at komme op på cyklen hvilket er perfekt når man har en så usikker pige som vi har. Den kommer med 3 indvendige gear, der hedder Shimano Nexus, som gør at den er vedligeholdes fri, hvilket er et kæmpe plus herfra. Den har som de fleste cykler både håndbremse samt fodbremse. Også køre den godt nok som en drøm.

Der medfølger den fineste cykelkurv med til.

Vi så faktisk ikke Filippa hele dagen efter den var samlet. At stellet er så let at det gør det nemmere og cykle har gjort at hun har fået enormt meget glæde og mod på at cykle.

Jeg kendte ikke til SCO cykler før testen faktisk men min kæreste gjorde. Og det viser sig at SCO er et førende mærke indenfor cykler og ret populært endda. Det forstår man jo udmærket. Vi er blevet utrolig glade for denne test. Lidt info om SCO cykler så tror jeg faktisk alle har set cyklerne. For det er typisk dem som står ved Føtex og Bilka når du handler. De fås både som herre, dame, børne og El- cykler. De har endda racer og BMX cykler så de har et kæmpe udvalg som er helt imponerende.

Alle vores test og anmelder på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud af følgende kriterier: Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og kvalitet. Vi bruger ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min samlede vurdering af SCO Cykler:

Nytteværdi: MEGET GOD! Det er det bedste transport for vores datter at komme i skole på, og nu har hun endelig mod på at cykle i skole nu her ved skolestart netop fordi hun ikke har noget besværligt transportmiddel mere. Plus det er en super god cykel.

Holdbarhed: MEGET GOD!  Ingen tvivl om det er en kvalitets cykel det er tydeligt at mærke og se på cyklen.

Pris/ Kvalitet: MEGET GOD! – Synes jo pris og kvalitet hænger sammen og det vil jeg altid mene i alle mine test jeg laver. Lige her kan man se at det firma som er over 100 år gammel må jo kunne levere noget siden det kan køre i så mange år. Og når jeg faktisk tænker tilbage så er min cykel egentlig også en SCO-cykel.

Prisen for Filippas cykel ligger på 2799,- kr. og lige nu er den faktisk sat helt ned til 1.679,40 kr. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Nettofest.dk