Lucky boy sunday dukke – Testfamilien
Nomi mini - bøjle

Lucky boy sunday dukke

Vores tester Christina har sammen med sin datter Filippa på 1 ½ år testet en Luckyboysunday-dukke fra lirumlarumleg.dk.

 image11

Christina fortæller:

? Filippa og jeg skal teste en Luckyboysunday-dukke fra lirumlarumleg.dk. Det er en lille dukke på 24 cm., som hedder Polly. Den er pakket superfint ind som gave i noget smukt, glinsende papir. Endvidere ligger der et sødt kort sammen med den. Filippa pakker dukken ud, men ved første øjekast er dukken ikke videre interessant – mere papiret.

image9 image7

Filippa bliver dog mere og mere solgt til dukken i løbet af et døgns tid, og har efterfølgende kysset og sovet med den hver nat. Det lille venskab skulle lige bygges op 😉 Personligt er jeg vild med Luckyboysunday, og denne dukke er også rigtig sød. Vi har tidligere erfaring med Luckyboysundays produkter, og er ret begejstret for deres design. Deres design er unikt og barnligt på samme tid. Stilen er yderst velegnet i den moderne boligstil, og er en nydelse at have stående fremme, også i stuen.

image6 image1

image2

Når du kommer ind på forsiden på Lirumlarumleg, er der et lille videoklip. Dette får straks hjemmesiden til at virke mere personlig, og man kan virkelig mærke hvilken passion for siden, der ligger bag. Her får man lyst til at handle. Hjemmesiden har et stort udvalg af, efter min mening, superlækkert legetøj. Lirumlarumleg gør sit ydereste for at skabe tilfredse kunder, med blandt andet gratis gaveindpakning og mulighed for at få sine pakker sendt direkte til modtager, endda med en personlig hilsen ved.?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: God. Superfin til pynt. Sødt pynt til børneværelset og dejlig blød puttedukke.

image4

Pris: Middel. Dukken koster 379,95 kr. Produkterne fra Luckyboysunday er håndlavet og yderst lækre i designet. Det ændrer dog ikke ved, at jeg synes, priserne er lidt høje. Men det ændrer dog heller ikke ved, at jeg stadig, også i fremtiden, vil købe og ønske mig produkter fra Luckyboysunday.

Kvalitet/holdbarhed: Meget god. Superlækker kvalitet, der bliver ved med at holde.

Bonusinfo: Jeg oplevede så stor tilfredshed med Lirumlarumlegs side, at jeg efterfølgende købte Filippas ene storebror Matties fødselsdagsgaver på siden. Her valgte jeg trælegemad og udstyr, som var i det lækreste design og kvalitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nomi mini - bøjle