Test af Asi Leonora babydukke fra Andemors-verden.dk – Testfamilien
ALLE VINDERNE ER NU FUNDET.... mon du er i blandt?

Test af Asi Leonora babydukke fra Andemors-verden.dk

Vores tester Christine og hendes datter Josephine på 4 år har testet en Asi Leonora babydukke fra Andemors-verden.dk

Christine fortæller:
“Josephine har længe drømt om en Asi Leonora dukkr.” Hun har plaget flere gange, om hun ikke nok måtte få én. Da pakken ankom havde jeg derfor en MEGET lykkelig lille pige!

Josephine fik en Leonora babydukke med todelt dåbskjole i hvid og lyserød, store sløjfer og fin kyse. Leonora er lavet i højkvalitets vinyl og med en mave fyldt med kapok. Den er med sine 46 centimeter næsten naturlig babystørrelse.

Dukkerne er lavet i Spanien, det er dukker hvor ikke to er ens. Asi er familieejet og drevet firma, der siden 1942 har produceret dukker, dukketøj og dukketilbehør. Alt bliver designet og produceret i Spanien.
Ikke nok med det, så kommer dukken i den fineste æske. Der er virkelig tænkt over det hele!
img_0156 img_0159 img_0157
Hvis man kan være forelsket i en dukke, så var/er både Josephine og jeg det. Jeg syntes simpelthen det er den smukkeste dukke jeg har set. Den ser så “virkelig” ud i ansigtet, især øjnene og alle aftegningerne i ansigtet er perfekte. Dukken har den blødeste hud og bare SÅ sød.
img_0222
Josephine har leget rigtig meget med Leonora. Hun har både været puttet i dukkevogn, klapvogn og været med på diverse shoppeture. De fleste nætter, er Josephine faldet i søvn med Leonora i favnen. Hun kalder Leonora “min baby” og hun lever sig fuldstændig ind i rollen som “dukke-mor”.

Josephine har en 3 dukker i forvejen fra Babyborn og Newborn, men ingen af disse kan måle sig med Leonora længere. Leonora er klart den mest fortrukne.
img_0231 img_0234
Leonora er 46 cm stor og altså næsten samme størrelse som en rigtig nyfødt baby. Jeg tror, samtidig med at dukken har dette “virkelig” ansigt, har haft stor betydning for, at hun er faldet i så god jord. Og så er hun bare SMUK!

Der er kan købes tøj til hende i mange fine varianter. Josephine fik et sæt af min venindes dreng i julegave, som var SÅ fint og faldt i rigtig god jord med det samme. Sættet bestod af den fineste blomstret kjole med en kort lyserød trøje og en lille kyse samt små sko.
img_0319
Jeg vil KLART anbefale denne dukke til enhver lille dukke-mor/far. Hvis bare jeg havde kendt til Asi dukkerne før, så havde Josephine klar fået sådan en dukke meget før. Dukken fåes også i Leo, den fineste lille drenge dukke. Da jeg viste Josephine det, begyndte plageriet igen – ham ville hun nemlig også gerne eje 🙂
img_0123 img_0220Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: GOD – Virkelig den fineste og smukkeste dukke Josephine har haft. Hun har leget VIRKELIG meget med Leonora.

Holdbarhed: MEGET GOD – Dukken har ingen brugstegn overhovedet!

Pris: GOD – Leonora koster 699,95 hvilket jeg syntes er en meget fair pris, for sådan en gennemført dukke. Man får værdig og kvalitet for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – Dukken stråler af kvalitet og alle de tanker, der er brugt på at udvikle denne dukke. Der er intet der virker tilfældigt, selv de mindste detaljer er der tænkt over.

7 kommentarer

 • Min lille Sille på tre år knuselsker også hendes smukke også hendes 💖 Den er bare så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min søn på knap to år fik en Asi dukke i julegave, dog i modellen “koke”, som med sine 36 cm er lidt mindre. Størrelsen er helt perfekt til den første dukke til de lidt mindre børn. Den har ligeledes en krop i kapok mens arme, ben og ansigt er i vinyl. Det gør den blød at putte og lege med og gør den nem at håndtere for de små hænder. Og som andre også skriver, så er den super naturtro – En flot dukke i god kvalitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Helt enig. En gennemført smuk og naturtro dukke.
  Merle fik sin til jul og hun har den med alle steder. Jeg er spændt på holdbarheden. Merle kan nemlig godt være temmelig hård ved sit legetøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  De Asi dukker er simpelthen så smukke. Jeg har længe gået og overvejet at købe en til min søn, men har været meget i tvivl. Men nu tror jeg efter at have læst testen at det er på tide at få den købt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Vi har selv en asi dukke herhjemme dog i 50 cm, vi elsket at de er så naturtro og kan passe alm babytøj. Helt klart pengene værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min datter på 2,5 er dukkemor med stor D. Hun elsker sin Leonora – eller Nora, som hun kalder den. Det endte minus er, at den ikke kan komme med i bad 😢 den ligner næsten en lille baby og hun synes, at det er sjovt, at den har hendes gamle babytøj på. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  De er så fine de dukker. Min datter på 3 år fik en i julegave, og den har virkelig været et hit. Kan varmt anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE VINDERNE ER NU FUNDET.... mon du er i blandt?