TEST af Scrunch strandting fra andemors-verden.dk – Testfamilien
TEST af C More og 2 MÅNEDERS GRATIS ADGANG TIL DIG!

TEST af Scrunch strandting fra andemors-verden.dk

Vores tester Christine har sammen med hendes børn været på ferie og testet en række forskellige strand-ting fra andemors-verden.dk

Christine fortæller:
“Vi har været på ferie i Bulgarien lige inden sommerferien og her fik børnene den fineste pakke fra andemors-verden.dk med en masse strandting fra mærket Scrunch.”

Pakken indenholdte:
Scrunch bucket (spand) 99,95,-
Scrunch spade 29,95,-
Scrunch frisbee 49,95,-
Scrunch moulds 89,95
Scrunch net 69,95.-
Scrunch ball 79,95,-
Scrunch tegnemåtte 149,95

Begge børn gik straks igang med tegnemåtten, da vi havde fået tingene ud af den store papkasse. Det smarte med tegnemåtten er, at det man tegner nemt kan tørres af igen med den lille tilhørende klud, så tegnemåtten kan bruges igen og igen!

Der medfølger 5 forskellige farver og var et hit for begge børn. Tegnemåtten er også nem at have med, da den ingenting fylder – god underholdning til f.eks. et restaurant besøg eller i flyvemaskinen.

Scrunch spanden og frisbee er nemme at folde sammen, så de ingenting fylder i kufferten. De er nemlig lavet silikone. Spanden er intet mindre end FANTASTISK! Den holder til SÅ meget – slut med plastik der knækker, flækker eller andet. Denne fylder ingenting og går ikke i stykker – ren win/win!


De små moulds legede børnene flittigt med ved stranden. Der er fire i et sæt som er nemme for barnet at holde om og så er de af det dejlig bløde silikone.

Skovlen er af hård plastik og virkelig robust. Den ligger godt i barnehånden og rigtig god at grave med i form af dens spidse form. Den fylder heller ikke særlig meget i kufferten.

Bolden pustes nemt op med et tilhørende sugerør, på den måde kan den nemt være i kufferten, da den ingenting fylder uden luft i. Denne var fodbold-drengen Joshuas klare favorit! Han brugte bolden virkelig meget på ferien.
 Nettet er lavet på den måde, at det kan “slåes” sammen. Det har en teleskopfunktion så det kan gå fra 50 cm til 87 cm. Børnene har fanget små tanglommer med nettet, hvilket de også syntes var ret så sjovt.

Vi er fuldt ud tilfredse med alle produkterne, jeg er faktisk virkelig imponeret over én SÅ god kvalitet til forholdvis små penge. Sandting som kan bruges igen og igen og som man faktisk “gider” at slæbe med på ferie fordi det ingenting fylder.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – De fleste børn og forældre vil mene, at det må være et must med strandting når man er på ferie.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Man kan slet ikke se, at tingene er brugt! Det er ting der holder til at blive brugt.

Pris: MEGET GOD – Priserne ligger fra 29,95 til 149,95. Det syntes jeg er virkelig gode priser!

5 kommentarer

 • Christina

  Super praktisk legetøj der er nemt at rengøre og nemt kan pakkes ned i kufferten når man skal på ferie syd på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hvor er det bare smart. Det skal min søn have både til sandkassen og til stranden ❤️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Vi har en Scrunchspand og skovl herhjemme. Spanden er rigtig fin og skøn at have med på tur da den intet fylder. Og så er den dejlig nem at skylle fri for vand når man skal hjem fra stranden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har kun skovlen, som min datter elsker at bruge, netop grundet de ting der står i indlægget. Har længe overvejet at købe tilhørerne produkter, så dem skal jeg helt klart have fat på nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Frisbeen er så genial og god underholdning til store og små – vi har brugt vores en del.
  Tegnemåtten lyder genial og tænker at den vil være en super gaveidé, da den kan hjælpe med at skabe ro på farten Eks. På restauranter 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af C More og 2 MÅNEDERS GRATIS ADGANG TIL DIG!