bObles stor ælling – Testfamilien
bObles larven

bObles stor ælling

Vores tester Julie har testet ællingen fra bObles.

image2-18

Dette skriver bObles selv om ællingen: 

?Den buttede, nuttede bObles ælling inspirerer til en masse nye lege. Barnet kan siddende gynge sig gennem bølgerne, stå balance på ællingens ryg og ligge på maven henover. Både balanceevne og koordination bliver trænet på vores nye ælling, som har et udfordrende balancepunkt både for det lille og det større barn. Ælling elsker at blive tumlet på, og har man flere, kan de stables til forskellige siddehøjder. Gør klar til leg!?

Julie fortæller:

?Da jeg første gang fik kendskab til bObles universet, blev jeg meget begejstret, og det er jeg stadig. bObles tumlemøbler findes i forskellige former, farver og funktioner og gør det til lidt af en jungle at finde rundt i.  

Da vi ønskede os b0bles ællingen, var det ikke med den tanke, at Carla skulle have stor glæde af den nu i en alder af 5 måneder, men på længere sigt. Vi er rigtig glade for bObles og tumlemøblernes kvalitet; de er nemme at rengøre, og så holder de længe, hvilket også er en af grundene til, at vi er glade for bObles universet.

image1-19

Vi bruger ællingen til, at Carla kan ligge hen over den på maven. Dette fungerer rigtig godt for, at hun kan styrke nakkemuskulaturen. Det er begrænset, hvor meget man kan bruge ællingen til lige nu, når vores datter kun er 5 måneder, men vi forventer helt klart, at hun vil få meget glæde af den, når hun bliver lidt ældre, og hun kan begynde at bruge den til at rejse sig op.

bObles ællingen kan vendes på to forskellige måder: Den kan bruges som en vippe eller modsat, så den har et stabilt fundament, og den kan bruges til skammel eller stol og til træning af nakke, hvis man har mindre børn – og ellers er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Vi er rigtig glade for bObles generelt, og som de andre bObles er ællingen også udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Dyrene er skridsikre, og overfladen er blød og let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet.?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: Meget god – ællingen er et super stykke legetøj, den har en god størrelse og er brugbar for børn i flere aldre.

Holdbarhed: Meget god ? den er super nem at rengøre, og farverne holder rigtig godt. Bliver den snavset, kan den let tørres af med en fugtig klud.

Pris: God ? i forhold til kvaliteten og designet vurderes normalprisen til at være god. Ællingen kan godt virke lidt dyr, men når man får den pakket ud og i brug, er den gode kvalitet og holdbarhed det hele værd, og så kan den bruges i mange år i takt med, at barnet bliver ældre. Det kan også bruges i forbindelse med andre bObles tumlemøbler.

Kvalitet: Meget god – ællingen er behagelig at bruge og viser ikke tegn på, at den ofte er blevet rengjort. Den har et flot design og er specielt testet til børn.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles larven