Imercos "Cook and baker" slowjuicer – Testfamilien
Jordbærkage og trefarvet is

Imercos "Cook and baker" slowjuicer

Vores tester Sophie har sammen med familien testet Imercos “Cook and baker” slowjuicer.

FullSizeRender-60

Sophie fortæller:

“Vi havde alle høje forventninger til produktet, da vi modtog den gode nyhed om, at vi ville få lov at teste slow juiceren, idet hele familien elsker juice. Vi blev dog endnu mere positivt overrasket, da vi modtog et produkt, der ikke alene kunne lave juice, men også både smoothie og sorbet.

image6

Morten er en aktiv landevejsrytter og har et stort behov for at have store mængder af energi med på sine lange træningsture. Derfor har han været storforbruger af maskinen, og han har lavet mange forskellige lækre juicer, som alle (dog med undtagelse af æble) er blevet som ønsket. Æblejuicen bliver noget grynet, hvis man ikke vil bruge tid på at filtrere den efterfølgende.

image4

Vi har tidligere haft en alm. saft/juicemaskine, som vi valgte at skille os af med efter kort tid, da vi syntes, alt juice blev uklart, grynet og dårlig i konsistensen. Derfor var vi meget spændt på at prøve slowjuiceren, fordi vi begge havde hørt, at sådan en maskine skulle kunne lave en hel anden form for juice, og det lever den 100 % op til. Der er en lang række fordele ved maskinen, som jeg gerne vil opsummere:

 • Man udnytter frugten optimalt – ca. 7 appelsiner giver 1 liter friskpresset juice
 • Juicen er klar og flot
 • Der er et absolut minimum af skum på toppen
 • Maskinen har flere funktioner (smoothie, sorbet og juice)
 • Sorbet er der ingen spild ved; frugt og bær bliver 100% til lækker, cremet sorbet (på nær den smule, der bliver siddende inden i maskinen)
 • Den er supernem at samle
 • Den er supernem at rengøre

image3

Vi har flere gange lavet 2 liter juice på én gang og fyldt på flasker og haft i køleskabet. Juicen forbliver flot og lækker at se på, og smagen forbliver den samme. Vi vælger dog altid at tilføje lidt citronsaft for at være på den sikre side i forhold til farven, da der jo ingen konserveringsmidler tilføjes og derved bibeholder farven.?

image1

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET god. Maskinen fungerer optimalt samt udnytter frugt og grønt til fulde = minimalt madspild.

Holdbarhed: Meget god. Maskinen virker meget robust.

Pris: God. Maskinen ligger i den dyre ende, men lever 100% op til prisen, er vi enige om.

Kvalitet: Meget god. Kvaliteten af det, produktet producerer, er virkelig i topklasse til hjemmebrug.

1 kommentar

 • Alice Bille

  Jeg har lige købt en slowjuicer 3 i 1.
  Der er 3 sier i den ene er brun med små huller og en i grå med store huller i . Der står intet i brugsanvisningen om hvilken si man bruger til hvad. Is-sien er jeg ikke i tvivl om.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærkage og trefarvet is