Small Rags – Testfamilien
RAM'N

Small Rags

Vores tester Marie har sammen med sin søn Magnus testet tøj af mærket Small Rags for webshoppen www.littlem.dk.

image15

Marie fortæller:

Magnus fik tilsendt dette meget fine sæt tøj fra www.littlem.dk af mærket Small Rags, som er et ret nyt mærke i Danmark. Modtog det hurtigt og det var pakket rigtig fint ind med en sød personlig hilsen.

Har ikke noget fra mærket i forvejen, så jeg så meget frem til at afprøve det på Magnus, da der er flere, der har talt godt om det.

image10 image4

Prisen på tøjet er billigt ? så min første tanke var, om kvaliteten også var derefter..

Efter første tøjvask var tøjet stadig lige så pænt i farven og pasformen!

Skjorten og bukserne er i denim, men de er UTROLIGT bløde og elastiske, hvilket er perfekt med små børn i tumlealderen. Jeg er ellers ikke meget for skjorte i det daglige, men den fine skjorte i det maritime look har Magnus haft på både på hverdage men også en aften, hvor vi skulle til fest.

Pasformen på alle 4 dele passer utrolig godt til smalle børn. Der er elastik i bukserne, hvilket jeg er helt vild med, da der så ikke er noget, der ?gnaver?. Derudover er bodyen med amerikanerlukning, så der er heller ingen trykknapper, der generer.

image9 image12

Noget, som jeg er helt vild med fra kollektionen, som jeg fandt inde på littlem.dk?s hjemme side er, at alle delene matcher så fint sammen på kryds og tværs. Og farverne er dejligt afdæmpede, hvilket jeg rigtig godt kan lide, men samtidig med det er print?sene børnevenlige.

Noget jeg rigtig godt kan lige ved www.littlem.dk er, at de støtter op omkring Børnecancerfonden ? 5% af hvert køb går direkte til Børnecancerfonden. Derudover har de fået lavet en body og t-shirt specielt dedikeret til Børnecancerfonden ? 50% (75kr) per del går til Børnecancerfonden.

image16

Det varmer virkelig mit hjerte, at der er en webshop, der tænker på andet en at tjene til dem selv. Og så er det fantastisk, at de lige netop har valgt at støtte Børnecancerfonden. Det scorer mange point i min verden.

image2 image8

Det er mit første sæt tøj til Magnus fra www.littlem.dk af mærket Small Rags, men bestemt ikke det sidste! Prisen er god, designet er lækkert ? både for barn MEN også mor, og så er kvaliteten fantastisk. Og udvalget inde på www.littlem.dk?s hjemmeside er rigtig godt, så man kan sagtens få købt en super fin garderobe til få penge! Og sidst men ikke mindst støtter man et rigtig godt formål! Det er ene af plusser, jeg kan dele ud til www.littlem.dk! Rigtig godt gået af sådan en ny webshop!

Nytteværdi: MEGET GOD! Tøjet er dejlig blødt, så det er brugbart i mange situationer. Fx kan man sagtens bruge skjorten til dagligt, da den er så blød.

Holdbarhed: GOD! Tøjet har været vasket adskillige gange, og jeg kan stadig ikke se noget slid på det. Og pasformen er stadig super fin.

Pris: MEGET GOD. Priserne kan man bestemt ikke klage over! Tøjet er super billigt, så alle kan være med 🙂

Kvalitet: MEGET GOD. Må indrømme, at min holdning med ?pris og kvalitet hænger sammen? ikke helt holder i denne sammenhæng. Er meget overrasket over kvaliteten. Har tøj, der koster det dobbelte, men som allerede har mistet farven eller pasformen er blevet træls på kort tid. Så er meget imponeret over, at prisen er så billig i forhold til, at kvaliteten er så god, og at designet på alt tøjet er så fint!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAM'N