Batiste tørshampooer – Testfamilien
Solcreme fra Matas

Batiste tørshampooer

Vores tester Sara har sammen med datteren Signe på 14 år testet to Batiste tørshampooer fra Matas.

11101862_411663742347068_947598030_n

Signe fortæller:

?Jeg har testet to tørshampooer med de forskellige dufte: Fruity & cheeky cherry og Coconut & exotic tropical. Tørshampooen bruges mellem vask, hvis dit hår virker lidt fedtet eller bare har brug for en opfriskning.

Batiste tørshampoo har jeg nu prøvet i en måned, og jeg har været meget tilfreds med resultatet hver gang. Da jeg har meget tykt hår, har det været svært at finde et produkt, der gjorde en forskel. Det synes jeg, at jeg har fundet i Batiste. Det er et godt supplement, hvis man har travlt og ikke lige kan nå et bad. Håret vil så stadig være velduftende og frisk efter brug af Batiste. Man skal dog passe lidt på med at bruge for meget, da der kan komme et hvidt skær.

Af de to dufte, jeg har testet, er det Fruity & cheeky cherry, der har været min favorit da Coconut & exotic tropical for mig er en smule kunstig i duften. Hvis man er til tørshampoo, er Batiste et rigtig godt bud!?

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – den er smart, hvis man ikke lige nåede et bad eller er på farten.

Holdbarhed: GOD – der er til lang tid i produktet.

Pris og kvalitet: GOD – pris og kvalitet stemmer godt overens (tørshampooerne koster fra 39,- – 59,95,- hos Matas).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solcreme fra Matas