Parcellet – redekasse – Testfamilien
Sacokids - Babycare kit

Parcellet – redekasse

Vores gravide tester Sophie har testet og anmeldt en “redekasse” fra www.parcellet.dk – et helt nyt koncept.

Sophie fortæller:

“Konceptet går ud på, at webshoppen www.parcellet.dk sammensætter en kasse med alt det, du skal bruge, når du venter barn. Du kan selv have medbestemmelse, men kan også lade Mia, som er indehaver af Parcellet, hjælpe dig med at sammensætte din unikke Redekasse. Du skal dog selv vælge inden, om det skal være dreng, pige eller neutral. Ydermere kan du selv komme med ønsker til mærker eller specifikke ønsker eller fravalg.

1962665_10153474101888223_2684074020733003973_n

Der er flere specielle ting ved at få denne kasse; f.eks. betaler du ikke en øre, før du har besluttet dig for hvilke produkter, du vil beholde. Du går kun ind og laver en “reservation” på 3000 kr., så Parcellet har en sikkerhed, men ingen af dine penge bliver rørt, før de resterende varer er retur hos webshoppen. Du får dermed en unik mulighed for at se og røre alle produkter hjemme hos dig selv!

Mange har mænd, der ikke gider med ud at se på babytøj, puslehynder, sengerande osv., men når det foregår i hjemmet, er sandsynligheden for lidt engagement nok lidt større.

Når du modtager redekassen, får du en kæmpe pakke bragt lige til døren. Alle varerne er smukt pakket ind med silkebånd og silkepapir, og der ligger en personlig hilsen i kassen – i mit tilfælde med en lille ble, en flagranke, et stykke chokolade, et brev te og et fint kort. Det er simpelthen så hyggeligt med et par personlige ord og en lille ting som tak for bestillingen!

I kassen ligger en udførlig beskrivelse af, hvordan du skal/må behandle varerne, så der ikke opstår nogen tvivl om dette. Der er også en beskrivelse af, hvordan du pakker og sender kassen retur, en rulle tape og en prisliste med billeder, så du nemt kan se, hvad hver enkelt vare koster. Det hele er SÅ fantastisk nemt og ligetil! Der er ingen besvær ved at returnere kassen; det eneste du skal gøre er at klippe et godt, langt stykke af tapen (jeg vil dog sige, at det krævede mandens hjælp, når der både skulle klippes og holdes, uden at det skulle blive en stor tapebold). Så medfølger der en af de smarte plastlommer, som indeholder en returseddel, som du bare klistrer uden på kassen og afleverer på posthuset. Så er den retur!

11261639_10153474101878223_6283451715976323209_n 995055_10153474101883223_944807532057603541_n

For mig, der bor i “Udkants-Danmark”, nærmere betegnet Thy, var det virkelig et stort plus at modtage sådan en lækker kasse med masser af lækre varer, jeg ellers ville skulle køre minimum 1 time for at røre og se.  Jeg kunne være hjemme i ro og mag og prøve at ligge puslehynden frem og se, om den var perfekt i farve, model osv., lade manden se og røre, matche tøj med det, jeg i forvejen allerede havde købt, som også er et kæmpe plus – jeg tror, vi alle har prøvet at stå med lige “den bodystocking”, vi ikke kan finde bukser til 😉

Alt i alt har det været en rigtig god og dejlig oplevelse, som jeg valgte at dele med min mødregruppe. Det var super hyggeligt at stå og rode i kassen og snakke om fordele og ulemper ved de forskellige produkter. Det kan varmt anbefales at gå sammen nogle stykker og se på tingene!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Du får et super udvalg, hvor du har mulighed for at røre og vurdere.

Holdbarhed: Da det er en anmeldelse af “oplevelsen” ved processen og modtagelsen af kassen, kan dette ikke vurderes.

Pris: GOD. Der er produkter i alle prisklasser, og der var også udsalgsvarer med i kassen.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten af produkterne og oplevelsen med at modtage og udvælge var i særklasse og helt perfekt.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sacokids - Babycare kit