Parcellet – CAMA pusletaske – Testfamilien
'Ladies Night Out' på Jensens Bøfhus, Aalborg C

Parcellet – CAMA pusletaske

Vores tester Apu har sammen med sin kæreste Kenneth og deres to små børn, Naomi 6 mdr. og Noah 19 mdr. testet CamaCopenhagen pusletasken fra Parcellet.dk.

Billede_1Apu fortæller;
“Jeg blev hammer glad, da jeg blev spurgt om jeg ikke ville teste den nye Cama Copenhagen pusletaske for Parcellet.dk

Det er første gang jeg har en pusletaske og nok også på tide, eftersom det er mit tredje barn. Jeg har altid bare brugt en helt alm. dametaske, hvor jeg egentlig altid har levet med, at alt lå lidt hulter tibulter oveni hinanden, efter et par bleskift og ærligt, så har jeg slet ikke gidet at bruge penge på det, eftersom jeg synes, at de har været hammer dyre, dem jeg har haft kig på.

Jeg var ret spændt på, om jeg kunne holde tingene lidt mere organiseret nu, eftersom det var det, der var målet for os.


Pusletasken har den lækreste tykke madras indeni og samtidig er der stadig plads til bleer “til to”, stofbleer, skiftetøj mm. Alt hvad der er i berøring med vores små børn er økologisk eller oeko-tex certificeret bomuld. 
Når man åbner den op har den to forskellige størrelse lommer på den ene side (en stor, to lidt mindre) og to store lommer i den anden side, de åbnes og lukkes ved hjælp af magnet, hvilket jeg synes er SÅ genialt! – Og det mest smarte er jo så, at man ikke er nødsaget til at have madras og lommer med hver gang, for det kan nemlig tages ud, så tasken også stadig kan bruges som “alm” taske, når man ikke har blebørn længere, så har man bare et stort rum med to små rum i siderne 😉 Pusletasken lukkes med lynlås.!

Tasken er så pæn i udseendet og i det lækreste vandafvisende polyester “termostofudseende”. 

Kenneth er så glad for at han ikke skal rende rundt med en dametaske, men at han faktisk snildt kan rende og bære på denne, da den er ligeså pæn til mænd som til damer. Parcellet.dk har den lige nu i sort og navy.

 

Vi har elsket at have en pusletaske de sidste tre uger. Jeg kan holde alle ting fordelt i tasken, da den også har små net, hvor man kan opbevare sutter, salve og andre småting. Intet har ligget i bunden og været svære og finde, men derimod lige ved hånden. Vi har altid pusleunderlaget med, når vi er på farten, hvilket virkelig ogs er blevet udnyttet både hos venner, familie, på restepladser og i bagagerummet.

Billede_7
Vi er blevet så glade for pusletasken, at jeg slet ikke kan forstå jeg ikke har købt en før og kan virkelig anbefale andre at købe den! Den er simpelthen genial og er sikker på vi kommer til at bruge den de næste mange år. 

Billede_8
Alle vores tests og anmeldelser hos testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra: MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. En virkelig lækker pusletaske, med mega god opbevaringsmuligheder og gode rum der passer perfekt til bleer.

Holdbarhed: MEGET GOD. Den fremstår stadig som ny og ikke til at se den er blevet brugt.
Pris: GOD. En god pris i forhold til kvalitet.
Kvalitet: MEGET GOD. Virkelig en lækker og smart pusletaske, vist det eneste rigtige at sige om det, (lækker)!

Næste indlæg

'Ladies Night Out' på Jensens Bøfhus, Aalborg C