Apotekets hår- og hudplejeprodukter – Testfamilien
Apotekets

Apotekets hår- og hudplejeprodukter

Vores tester Kikki har sammen med familien testet tre hår- og hudplejeprodukter fra Apotekets:
  • Apotekets Beige Hårshampoo 39.95 kr. for 250 ml
  • Apotekets Beige Balsam 39.95 kr. for 250 ml
  • Apotekets Ansigtsvaskegel 44.95 kr.
Apoteket skriver: Apotekets produkter er en garanti for enkle, sikre og behagelige produkter, der dækker hele familiens behov for personlig pleje.
foto 1
Kikki fortæller:
“Det første og største plus for os er, at alle produkterne er uden parfume og parabener. De er Svanemærket OG Astma-Allergi Deklareret.
Jeg og vores ældste dreng på 5 år har begge testet Beige Hårshampoo og Beige Balsam. Min søn har et kæmpe hår fyldt med små krøller, og det skal vaskes og redes ud et par gange om ugen. Shampooen er drøj og god og skummer ikke for meget op, men jeg synes, at den på os begge gør håret lidt genstridigt og svært at rede ud.
Til gengæld er den supergod kombineret med Apotekets Beige Balsam. Håret bliver let at rede ud og føles efterfølgende blødt, sundt og lækkert.
De to produkter får, vel at bemærke i selskab med hinanden, vores varmeste anbefaling.
Jeg har som den eneste i familien testet Apotekets Ansigtsvaskegel. Den er jeg faktisk blevet ret så glad for. Jeg har tit store ambitioner om at begynde at rense min hud hver aften, inden jeg skal sove, men må se mig slået af trætheden, der som oftest vinder over ambitionen om en sundere hud.
Her er mit nye våben så blevet denne ansigtsvaskegel. Hver aften er mit nye ritual hurtigt at fugte min hud, bruge et halvt minut på at massere ansigtsvaskegelen på huden og herefter skylle efter med vand. Den fjerner effektivt makeup og snavs. Det er nemt og lige så hurtigt som at børste tænder, og huden efterlades ren, blød og smidig til natten. Sker det en enkelt gang imellem, at jeg glemmer det, napper jeg den med i bad dagen efter. Den føles mild mod huden og er meget nem af bruge og skylle af. Jeg må siges at være blevet stor fan!
Konklusionen må være, at familien alt i alt er veltilfredse og betagede af Apotekets hår- og hudplejeprodukter.”
foto 2
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – alle, store som små, har brug for god daglig basispleje.
Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne er alle drøje i brug.
Pris: MEGET GOD – priserne ligger fint i forhold til kvaliteten.

Næste indlæg

Apotekets