Fugle-rangle, lille tromme og piratbåd – Testfamilien
Speedbåd og aktivitetsbåd

Fugle-rangle, lille tromme og piratbåd

Karina har sammen med sine børn testet legetøj fra plantoys, der forhandles hos filur.dk

Karina fortæller:

Jeg har modtaget lækkert bæredygtigt legetøj af mærket plantoys.

a

Vi har bla. testet en fin lille tromme, som mine børn gik igang med at lege med lige med det samme.

Jeg indrømmer gerne at selvom vi har 3 børn i huset, så er det her faktisk det eneste instrument vi indtil nu ejer og det har da helt klart været en fejl.

Jeg må nok erkende at der kommer mere til samlingen på et tidspunkt for trommen er nemlig et mega hit, både hos Ella på 2 år, men også hos Amanda på 5 år.

Trommen virker ret solid og har en rigtig fin størrelse, trommestikken har en gummi-ende, som gør lyden blødere, hvilket betyder, at vi voksne rent faktisk kan holde ud at høre på “larmen”?

Trommen anbefales fra 19 måneder

Aske på 5 måneder har testet en fin lille fugle-rangle, med stofvinger. Vingerne er lavet af forskellige typer stof, som stimulerer Askes sanser, den grønne del knitre.

Stofstykkerne kan tages af og evt. Vaskes i vaskemaskine, resten af ranglen er lavet af træ og kan tørres over med en klud.

I midten af ranglen sidder der en kugle, som giver lyde, når Aske bevæger ranglen. Aske syntes ranglen er rigtig spændende og har brugt rigtig lang tid på at udforske den, han kan nemt få fat på ranglen ved hjælp af de fine stofvinger.

Den sidste ting mine piger har testet er en sej piratbåd. Ella elsker at bade i badekar, så den har troligt været med hver evig eneste gang hun har været i bad.

Jeg er vild med at det er bæredygtig badelegetøj i træ, men at det overhovedet ikke ligner badelegetøj, for det betyder nemlig at det kan bruges til meget anden sjov leg. Vi har haft båden med på land og tegnet et skattekort, så fantasien rigtig har været på spil.

Kvaliteten på båden er virkelig lækker og kan holde til mange års leg.

Med til båden er der en fin lille skattekiste og en sej pirat.

Båden kommer i flere dele, som man selv skal samle, men det var en smal sag for mine piger.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD – lækkert trælegetøj der holder til mange timers leg.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – kvaliteten er virkelig god, det er slet ikke at se på legetøjet at det har været brugt til leg. Så her får man virkelig noget lækkert legetøj.

Pris: GOD – fugle-rangle 99,95 kr, lille tromme 179,95 kr. Piratbåd 299,95 kr. Meget fine priser, taget den lækre kvalitet i betragtning.  Kan købes her.

 

Næste indlæg

Speedbåd og aktivitetsbåd