Test af Air Plates glattejern fra REMINGTON med svævende plader – Testfamilien
Test af Dunlopillo barnevognsmadras

Test af Air Plates glattejern fra REMINGTON med svævende plader

4 af vores testere har testet det helt nye glattejern fra Remington.

Trine fortæller:

Jeg har denne gang haft fornøjelsen af at teste et glattejern fra REMINGTON.

Det har jeg glædet mig MEGET til, især fordi at det ikke bare er et helt almindeligt glattejern. Dette er nemlig med svævende plader, det aller første af sin slags. Disse plader skulle gøre at glattejernet følger hårets bevægelser, tilpasser sig og giver maksimalt varme kontakt til hvert eneste hårstrå. Det skulle glide nemt og give et meget hurtigere resultat! Pladerne består at 10 gange så meget keramik, som i et af Remingon’s standard glattejern. Og som et plus har det også cool touch – teknologi, det betyder at glattejernets yderside ikke bliver særlig varmt.

nr-1

Jeg er en af dem som ikke kan undvære et glattejern. Jeg har det bedst når mit hår er helt glat. Jeg har derudover meget langt hår, lige til ned over numsen for at være helt præcis. Det tager SÅ lang tid at glatte det, især nu med to små børn, så er der altså bare ikke ret meget tid til en selv. Her på det sidste er det ikke rigtig lykkes mig at finde tiden til at få mit hår glattet, desværre og når det så endelig sker, så bliver det næsten altid halv gjordt. Eller så ryger det bare op i den såkaldte praktriske mor knold.

nr-2 nr-3

Mit gamle glattejern er fra før krigen og er bare ikke særlig effektivt mere. Det tager lang tid før det bliver varmt og så har det knapper på siden (virkelig dårligt placeret!) som, når jeg glatter mit hår, kommer til at trykke ind så det slukker. Jeg har nu i ca 3-4 uger testet det nye glattejern og må sige at jeg er så positiv overrasket over det, trods mine høje forventninger. Hver gang jeg har brugt glattejernet har jeg bare redt mit hår igennem med børsten, ikke delt det op med klemmer eller elastik. Det gjorde jeg altid med mit gamle, da det fungerede bedst ved små tynd totter hår. Her ved det nye glattejern glatter jeg bare mit hår som det er og det klarer det nemt.
Første gang det blev prøvet af, brugte jeg nok ca små 10 min på at glatte mit hår. Ved det gamle ville jeg nok kun ha’ fået glattet halvdelen af mit hår på den tid.

nr-4

Jeg er pænt begejstret for det her glattejern og kan med hånden på hjertet sige at mit gamle glattejern ikke kommer i brug igen! Det nye fungerer præcist som det skal og det vigtigste – det er effektiv! Jeg får hurtigt glattet mit hår, der er ingen knapper der sidder dårligt placeret og oversiden bliver ikke brand varm. Endelig et glattejern som kan klare mit kraftige og lange hår. Var ellers ved at undersøge om det kunne betale sig at købe en glattebørste, men den tanke er da bestemt droppet igen.
Effektivt glattejern og lækkert design!

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD! For mig der gerne bruger glattejern næsten hver dag, så er det et must! Jeg kan personligt ikke undvære det, bruger det meget og kan anvendes til alle hår typer.

Holdbarhed: MEGET GOD: Der er intet slid at se eller andre problemer at se efter de 3-4 uger.

Pris: GOD: Jeg synes prisen (699.-) er en ok fair pris for et godt glattejern.

Kvalitet: MEGET GOD: Det virker til at være i rigtig god kvalitet, det ligger godt i hånden og føles bestemt ikke som et billigt produkt!


Cebrina fortsætter:

”Jeg er simpelthen så vanvittig imponeret over hvor godt det her glattejern er og den her anmeldelse måske kan gå hen og blive lidt ”fløde agtigt”, læs med og du vil forstå.

Da jeg sagde ja til at teste Remingtons nye glattejern med svævende plader var jeg faktisk lidt skeptisk over for hele det her ”innovative svæve plader”halløj. Jeg mener hvad pokker skal det dog hjælpe? Det hele handler vel om at få glat hår? Og ja det gør det, men det handler i den grad også om HVORDAN man får glat hår og hvor skadet håret bliver af det i længden.

Jeg var imponeret allerede ved emballagen, for det hele så bare så fint og afstemt ud og selve glattejernet er altså virkelig pænt.

remington-2

Glattejernet kan indstilles i 5 varme niveauer alt efter hvor meget varme dit hår har brug for. Efter at have prøvet mig frem kan jeg konstatere at niveau 3 passer perfekt til mine krøller.

Glattejernet har flere funktioner så som låsefunktion, så det ikke er åbent når man lægger det i skuffen efter brug, samtidig medfølger der også et kraftigt gummicover som kan beskytte det hvis du f.eks. skal ud og rejse. Det varmer lynhurtigt op og i stedet for at vente et par minutter eller 5 før end at det er ordentligt varmt så kan man bruge det allerede efter ca. 30 sek. Samtidig er det også hurtigt til at køle ned igen og jeg kan derfor pakke det væk inden jeg tager på arbejde, hvor mit gamleglattejern altid lå fremme til jeg kom hjem igen, fordi det simpelthen var for varmt når jeg skulle ud af døren.

Jeg har ikke glattet mit har på en arbejdsmorgen imens jeg har haft børn for det er tiden simpelthen ikke til, men med de innovative svævende varmeplader og varme indstillingen tager det altså ingen tid. Glattejernet glider igennem håret og mit hår bliver glat med det samme, og jeg har faktisk glattet mit har 3 ud af 5 arbejdsdage hver uge siden jeg modtog det.

remington-3

Det giver altså virkelig noget at man ikke skal presse så hårdt på håret for at få pladerne til at omslutte håret og at varmen er indstillet præcis til håret. Jeg har faktisk også været i byen hvor jeg havde lyst til at have smukt krøllet hår og dét kan det altså også klare.

remington-4

remington-5

remington-6

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god. Jeg er vild med at kunne lege med håret og både få det glat i en fart og at kunne lave smukke krøller

Holdbarhed/kvalitet: Meget god – Holdbarheden har jeg selvfølgelig ikke kunne teste på blot 3 uger, men kvaliteten er virkelig god, og jeg er meget overrasket over de svævende plader

Pris: Meget god– 699,- er en god middel pris for et glattejern. De fås meget billigere, men også en del dyre. Jeg syns det er genialt glattejern som skåner håret mest muligt med de ekstra funktioner syns jeg virkellig det er en god pris.


Christine fortsætter:

Jeg har været så heldig at teste dette lækre Air Plates glatterjern fra Remington. 

Glattejernet hedder Air Plates og er verdens første, som bevæger sig med håret pga. dets svævende plader. 

img_2692-jpg

Jeg har i mange år, udelukkende sværget til GHD, som jeg absolut syntes har været det bedste på markedet, selvom jeg har prøvet virkelig mange forskellige. Derfor var jeg meget spændt på dette Remington Air Plates glattejern og nok også noget skeptisk, må jeg ærligt indrømme, om det kunne leve op til mine forventninger. 

Jeg har i hele mit voksenliv, glattet mit hår, hver eneste dag fordi mit hår har en del fald. Derfor har Remington glattejernet været sat, virkelig på prøve hver evig eneste dag. 

Glattejernet har det fineste design med sin hvide kant udvendig og indvendigt de sort titaniums plader. 

De svævende plader, glider utrolig nemt igennem håret og pladerne tilpasser sig hele vejen igennem håret. Glattejernet er også lavet med en Cool Touch Teknologi som sikre, at man nemt kan holde på hylsteret uden at brænde sig. Desuden er det udstyret med en 5 trins temperaturindstilling, så man kan man style ved den temperatur som passer bedst til ens hår. 

img_2717-jpg

Glattejernet er ikke KUN et glattejern, men kan også bruges til at lave krøller – her er det perfekt, at man kan tage fat med begge hænder på hylsteret uden at brænde sig. 

Jeg er MEGET imponeret over glattejernet, det overgår alle mine forventninger og mine “fordomme” om andre glattejern end GHD, som jeg nævnte tidligere. Jeg er meget positivt overrasket over, hvor nemt og hurtigt mit hår bliver glat og hvor nemt pladerne glider igennem mit hår, uden at “nive” eller andet. Jeg kan holde med begge hænder på hylsteret, uden overhovedet at mærke nogen varme. 

img_2926-jpg

Remington Air Plates glattejern er ABSOLUT mit fortrukne og GHD glattejernet er pakket væk. Jeg er meget begejstret og ovenud tilfreds. Jeg har allerede anbefalet glattejernet til flere i min omgangskreds og det vil jeg blive ved med. 

Den eneste ting jeg vil ønske Remington ville forbedre, er længden på ledningen samt det materiale den er lavet af, den vinkler nemt sammen. Det er dog en meget lille detalje, som overhovedet ikke er væsentlig for virkningen af glattejernet. 

billede4

Nytteværdi: MEGET GOD, det virker perfekt og jeg er meget positivt overrasket. 

Holdbarhed: GOD – Jeg har testet glattejernet i ca. 1 mdr. og jeg kan på ingen måde mærke eller se at det har været brugt. 

Pris: GOD – det koster 699,- som jeg syntes er en god pris. Især når man sammenligner med min tidligere favorit 🙂 

Kvalitet: GOD – gode materialer, lækkert design. Eneste minus er ledningen som tidligere nævnt.


Trine fortsætter

Jeg modtog dette super lækre Air plates glattejern fra Remington, og mit førstehånds indtryk af det var helt fantastisk. Designet var helt vildt flot, enkelt og strømlinet. Lige som jeg godt kan lide det. Det behøver bestemt ikke blive gemt væk i skabet. Der fulgte en “hætte” med til glattejernet, som kan tåle varme, så man straks efter brug kan ligge det fra sig uden at det laver brændemærker eller andet. Det har jeg været meget glad for, og har brugt det hver gang jeg har glattet eller krøllet håret.

image1

Da jeg har naturligt fald/krøl i mit lange hår, glatter stort set mit hår hver eneste dag, så jeg er meget afhængig af et godtglattejern, og dette må jeg sige gør sit job rigtig godt! Det glatter så fint og glider nemt over mit hår. Samtidig er det bekvemt at have i hånden og dermed behageligt at arbejde med. Det specielle ved dette jern er også at det har Air plates, så varmepladerne ikke har fysisk kontakt med resten af glattejernet og dermed slipper jeg for at brænde nallerne når jeg glatter. DET er fantastisk! Thumps up for det!

image2

Jeg er meget glad og jeg har et glattejern der vil blive brugt meget flittigt i fremtiden. Det er der absolut ingen tvivl om.

Her er et før og efter billede:

image3

Nytteværdi: MEGET GOD. Rigtig mange mennesker bruger glattejern i hverdagen, og er for mange helt uundværligt.

Holdbarhed: GOD. Et godt og robust glattejern.

Pris: GOD. Her kan de fleste være med.

Kvalitet: GOD. Kvaliteten virker umiddelbart rigtig fin, og jeg har i min testperiode ingen problemer haft med det.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Dunlopillo barnevognsmadras