bObles barselsbreak – sidste chance er i Falkoner d. 20/6-18. – Testfamilien
BATMAN-TEMAFEST med Party in a box

bObles barselsbreak – sidste chance er i Falkoner d. 20/6-18.

Vores tester Mette har sammen med datteren Vigga på 1 år testet Barsels Break i Nykøbing Falster.

Mette fortæller:

Vi var så heldige at få lov at deltage i den nye omgang af Barsels Break, som er et samarbejde mellem bObles, LEGO, Vores Børn og Nordisk Film Biografer.

Denne gang tages der udgangspunkt i det nye koncept MotorikMagi som bObles og Vores Børn har udviklet.

Det koster 225 kr at deltage. Med i prisen er en lækker goodiebag med en MotorikMagi terning, en æske LEGO DUPLO samt et magasin fra Vores Børn.

Da vi kom ind var biografsalen fyldt med goodiebags og der var bObles tumlemøbler på hele gulvet. Klar til at babyerne kunne udforske dem under oplægget.

Vigga kastede hurtigt sin kærlighed over MotorikMagi terningen fra goodiebagen.

Arrangementet varede ca 45 min og var en blanding af video oplæg samt en gennemgang af børns motoriske udvikling som bygger på nærvær, nysgerrighed samt sansestimuli. Derudover fik vi gode forslag til motorisk leg derhjemme, og en gennemgang af inspirationskortene til MotorikMagi som kan tilkøbes til terningen.

Jeg var så heldig at få lov at invitere en veninde med, og valgte at tage Laura på 11,5 måned og hendes mor Signe med. Begge tøser havde en fest med alt det bObles som de kunne boltre sig frit med. Og begge mødre havde lidt travlt med at holde styr på tøser og følge med i oplægget.

Men det var et dejligt arrangement og både store og små havde en fest.

Louise var også afsted i Kolding.

Louise fortæller: ‘at det var super hyggeligt og selvom jeg er mor til 3 så lærte jeg en masse nyt hvordan du kan stimulere sit barn på… Jeg er fascineret over hvad man kan bruge bobles til ren motorisk med babyer.”

Tjek https://bobles.dk/barselsbreak/ ud det klart det værd.  Sidste omgang er d. 20/6-2018 i Falkoner. Billet kan bestilles her. 

2 kommentarer

 • Rikke Holdsbjerg-Larsen

  Vi var til Barsels Break da det var i Århus, og det var virkelig et hit! Det var så hyggeligt i biografen fyldt med babyer der blev tumlet, båret og kastet lidt rundt med. Oplæggene var spændende og vi fik i hvert fald nogle øvelser med hjem som vi har brugt meget siden! Min dreng på 2 måneder da vi var afsted har endnu ikke helt fundet glæde i hverken terning eller duplo endnu, men det kommer nok når han bliver lidt ældre 🙂
  Til gengæld var der mulighed for at købe den ellers udgåede bObles mus, og den har simpelthen været et kæmpe hit til mave-tid, som han ellers hader – så det var nok næsten det bedste vi tog med hjem den dag! udover den gode oplevelser, nogle nye input til øvelser samt den fine terning og duplo selvfølgelig
  😀
  Jeg kunne forestille mig at der ikke var så meget ‘ny’ viden i oplæggene hvis man ikke lige er nybagt mor, men for mig som er helt ny var det ret spændende. Hvis man i forvejen kender lidt til motorik og koncepterne bag bObles, ville jeg nok primært tage afsted hvis man er interesseret i de fine gaver (terning og duplo), og for en hyggelig outing selvfølgelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rasmussen

  Jeg var desværre forhindret i at deltage, da S skulle have lagt dræn akut den dag. Men fik mødregruppe veninderne til at tage goodiebagen med hjem. Terningen er virkelig fin, og både Sebastian på knap 9måneder og mine 2 andre børn på 4 og knap 7år har leget flittigt med den. Og Duplo er altid også et hit herhjemme, selv om man snart er 7 🙈 Mine veninder fortalte at selve oplevelsen var fin, men man hurtigt blev afledt af egen og andres babyer, så det var begrænset hvor meget de fik ud af det. Men vi har også været til tumletid sammen, og fik en masse ud af det der. Og det var noget af det samme, som de gennemgik til barselabreak (fik jeg fortalt). Jeg er bare glad for mine penge ikke gik spildt, og at jeg fik en goodiebag, og et resumé 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BATMAN-TEMAFEST med Party in a box