TEST af den ledningsfrie støvsuger Bosch Athlet 25.2V – Testfamilien
TEST af ABC LEG - Udviklende, lærerigt og pædagogisk legetøj

TEST af den ledningsfrie støvsuger Bosch Athlet 25.2V

Vores tester Pia har sammen med familien testet den ledningsfrie støvsuger Bosch Athlet 25.2V Hvid BCH6ATH25.

Pia fortæller:

“Jeg var meget skeptisk, da jeg skulle teste denne genopladelige ledningsfrie støvsuger. Jeg var skeptisk i forhold til om den nu også havde en god sugeevne samt om den kunne holde batteri og om den ville være let at komme rundt omkring med.

Al min tvivl kom hurtigt til skamme, da denne støvsuger er fantastisk og jeg og familien er meget positivt overrasket.”

“Da jeg modtog min pakke med støvsugeren, bestod den blot af 3 dele som var meget nemme at sætte sammen for at få støvsugeren samlet. 2 sek efter jeg havde pakket støvsugeren ud, var den samlet og klar. Jeg satte støvsugeren til opladning med det samme, som de anbefalede i brugsanvisningen, og efterfølgende brugte jeg den så snart den var klar. Støvsugeren blev hurtigt ladt op. Jeg var meget overrasket over opladeren, da opladeren er på størrelse med en mobil oplader, måske en lille smule større.”

“Det var en fantastisk fornemmelse at kunne støvsuge uden at skulle sætte den i stik først, skønt ikke at skulle trække en støvsuger efter sig eller holde øje med ledningen. Støvsugeren vejer 3 kilo og er meget let at komme omkring med.

Støvsugeren kan stå frit, uden at skulle læne sig op af ting, dette har været virkelig lækkert når man har måtte lave ophold i støvsugningen under vejs fx hvis man har skulle flytte på møbler.

Når støvsugeren ikke har været igang, har den nemt kunne stå bag en dør eller et hjørne, da den fylder betydeligt mindre end en almindelig støvsuger.”

“Jeg oplevede at Bosch ledningsfrie støvsuger har lige så god sugestyrke som en almindelig støvsuger. Støvsugeren har 3 niveauer, og vi har kunne nøjes med at støvsuge på niveau 1 hele tiden. Vi har masive trægulve i hele huset og ingen gulvtæpper, og derfor ikke haft mulighed for at teste støvsugeren på tæpper. Men jeg er ikke i tvivl om at den også på tæpper, vil gøre et rigtig flot og godt stykke arbejde. Dog har vi brugt den hyppigt til at støvsuge vores sofa som er af uld, og tiltrækker en masse af vores hunds lange hår, og her har støvsugeren været på niveau 2 og suger alle hår til sig uden problemer.

Vi er meget overraskede over hvor god støvsugerens sugestyrke er på siden af sugemundstykket. Den støvsuger alt hvad den kommer i nærheden af. Så man behøver ikke at dreje støvsugeren i flere vinkler for at få alle nullermænd og støv med.

Støvsugeren har ingen pose som man normalt kender det fra en almindelig støvsuger, den er poseløs og har derfor en opsamler til støvet og er virkelig nem at tømme. Beholderen til støv er markeret med et mærke hvornår man bør tømme den.

Mundstykket er meget nemt og rengøre, da man nemt kan fjene stykket forneden og rese dette.”

“Vores sofa har støvsugeren desværre ikke helt kunne komme ind under, men det har ikke været noget problem at støvsuge under vores seng.

Det eneste minus ved denne ledningsfrie støvsuger må være, at vi ikke har kunne støvsuge vores paneler med den. Normalt støvsuger vi paneler med røret på støvsugeren og dette rør har man ikke på denne Bosch støvsuger.”

“Vi har brugt vores ledningsfrie støvsuger meget mere end vi tidligere brugte vores anden almindelige støvsuger. Vores støvsuger har været lige ved hånden og er blevet brugt rigtig meget. Vi har små børn og hund så støvsugeren har været brugt til børnenes madrester som er tabt på gulvet, sand som er faldet ud skoene i entréen og hunden hår. Den er faktisk blevet brugt dagligt da den er så nem lige at svinge.

Selv børnene på 6 og 11 år har frivilligt spurgt om det ikke måtte støvsuge, samt de har begge støvsuget deres værelser. Så hele familien er blevet utrolige glade for Bosch ledningsfrie støvsuger.

Støvsugeren er meget lydsvag, hvilket passer os rigtig godt, da vi har kunne støvsuge hele huset imens børnene har sovet, uden at genere dem.”

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD: Med børn og en langhåret hund bliver der hurtigt brug for støvsugning, og som en travl familie er det ikke altid, at vi har fået støvsuger hver dag, men efter vi har modtaget denne ledningsfrie Bosch støvsuger, har vi støvsuger hver dag, og endda nogle dage har vi støvsuget flere gange.

Holdbarhed: MEGET GOD: Støvsugeren har en sugetid på 60 min, dog har vi oplevet at den kan støvsuge længere end de 60 min da vi ofte kun har støvsuget på niveau 1. Støvsugeren er blevet brugt dagligt og virker meget solid i det.

Kvalitet: MEGET GOD: Rigtig god sugeevne og nem at betjene og virke rigtig solid i det. Består af få dele som er meget nem at samle.

Pris: MEGET GOD: Støvsugeren koster 3099 kr hvilket jeg ved første indtryk synes var lidt dyrt, men efterfølgende synes det er en helt fin pris. Især når jeg tænker på hvor god sugeevne den har, hvor lydsvag den er, man skal ikke ud og købe poser ved siden af og den er genopladelig og er uden ledning.

Lige nu fås den faktisk til kun 1.812 kr. lige HER.

3 kommentarer

 • Rikke Holdsbjerg-Larsen

  Den lyder bare super lækker!
  Herhjemme har vi også en ledningsfri støvsuger, godt nok ikke lige samme mærke, men vi er i hvert fald også virkelig glade for at kunne være ledningsfrie, det gør bare støvsugeningen så nemt og overskueligt! Så det kan i hvert fald varmt anbefales herfra 🙂
  Og så lyder det super smart med indikatoren for hvornår den skal tømmes samt muligheden for at den kan stå selv – det er nogle egenskaber jeg godt kunne have tænkt mig ved min egen 🙂 Og så den lille smarte oplader, det er også virkeligt fikst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg har længe overvejet om jeg skulle have en ledningsfri støvsuger, netop med smø børn og hund, ville det være nemmere end at finde den store frem efter hvert måltid.
  Tænker helt klart at denne lyder til at være en af de gode modeller 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Tænker at denne Bosch støvsuger lyder smart – Jeg har kun prøvet en ledningsfri billigere støvsuger af andet mærke og den sugede ikke super. En Bosch støvsuger skal ivervejes. Da vi er glade for b.la. Deres batteridrevne græsslåmaskine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af ABC LEG - Udviklende, lærerigt og pædagogisk legetøj