Test af HELLY HANSEN Outdoor tøj + giveaway – Testfamilien
TEST af høretelefoner fra IFROGZ Littlerocker

Test af HELLY HANSEN Outdoor tøj + giveaway

3 af vores testkvinder har testet outdoor tøj fra Helly Hansen.

Formålet med testen har været at teste Helly Hansens baselayer toppe og Hiking Tights til en lidt anderledes brug end normalt. Nemlig udendørs funktionel træning og et OCR løb.

Alle testere har testet:

Helly Hansen Baselayer toppe.

Model: HH LIFA ACTIVE LIGHT SS pris 350 kr.

Model: HH LIFA ACTIVE LIGHT SINGLET pris 250 kr.

Baselayer bluserne er lavet ud fra LIFA-tekonologien, så den transporterer fugt væk fra kroppen og ud til stoffets overflade, hvor fugten, så kan fordampe. Ideel til træning udendørs, hvor man har behov for at holde sig tør. En anden sjov detalje er, at man har benyttet S Café tekonologien, som betyder, at man genbruger kaffegrums i fremstillingen af stoffet.

Helly Hansen Tights

Model: W RASK TRAIL TIGHTS pris 700 kr.

Disse tights er specielt fremstillet til Hiking. Der er lagt vægt på at man skal kunne bevæge sig nemt  og bekvemt rundt. De er fremstillet i en tyk stretch og har forstærkninger på knæ og ende. Forstærkningerne har derudover en DWR behandling. Det er en vandtæt imprægnering.

Mie V fortæller:

“Vi har modtaget to lækre baselayer toppe og et par tights, som er blevet testet igennem et træningsforløb, hvor vi laver udendørs funktionel træning.

Derudover er tøjet blevet gennemtestet til Nordic Race i København, som er et stort OCR løb.

Vi har testet to mørkeblå baselayer toppe. Den ene uden ærmer og den anden med korte ærmer. De er superlækre i kvaliteten. Meget lette i stoffet, så man næsten ikke mærker, at man har dem på. De er lavet i polyester og er svedtransporterende, samt hurtigtørrende. Perfekt til udendørs træning. Tights i coboltblå med sorte forstærkninger på knæ og numse. De er lavet i en tykkere stof end normale trænings tights, hvilket gør, at det føles som om de holder bedre på formen.

Tøjet er brugt til 1-2 træninger om ugen igennem testperioden og nu i lørdags til Nordic Race. Det har klaret testen til UG. Jeg er virkelig blevet glad for det. Især mine tights.

Jeg har været spændt på om bukserne kunne stå distancen især til Nordic Race, hvor de virkelig ville blive udsat for lidt af hvert.

Jeg oplever ofte, at mine tights har det med at glide ned, når jeg laver øvelser, hvor der skal hoppes. F.eks. Burpees, boxjumps eller når man sjipper. Det gør de her fra Helly Hansen ikke.

Jeg tror det er fordi, at man har lavet en ekstra stærk og bred elastik lige ved maven, som gør at de holder sig oppe. Man kan også mærke at det er lavet af noget tykkere stof end normale trænings tights, så de har været rigtig gode til vores udendørs træning om aftenen, hvor det ikke altid har været super varmt.

Til Nordic Race fik man virkelig testet forstærkningerne på knæ og numse, da der var mange forhindringer, hvor man skulle trække sig op over diverse forhindringer, hvor man støttede på knæene. Man trak sig også op igennem et rør, hvor det virkelig var numsen der blev udsat.

Jeg var især spændt på om bukserne også ville blive oppe med alle de hop man kommer igennem, på sådan en tur ikke mindst efter man skulle hoppe i vandet og op igen med vådt tøj, men altså de bestod testen 100 %.  Der er heller ikke synlig slidtage på dem nu efter løbet.

Bluserne har også været super gode både til træning og løbet. De holder en tør, når man træner og det er meget praktisk nu vi træner ude. De tørrede også hurtigt efter vi havde været i vandet under løbet. Så det ikke var, så slemt at løbe videre med vådt tøj.”

Mie I supplerer:

“Tøjet har jeg ligesom Mie V brugt til udendørs funktionel træning. Det har levet fuldt ud op til forventningerne. Men det kan også snildt bruges til indendørs træning. Jeg har blandt haft brugt det til Yogaundervisning og til det har det også været rigtig behageligt at have på.

Derudover vidste jeg jo, at jeg til Nordic Race skulle en tur i vandet. Derfor testede jeg det også til en dukkert. Her kan man især mærke teknologien i trøjen, da den tørrer super hurtigt.

Til Nordic Race bestod det virkelig den ultimative test. Så hvis man vil have tøj der kan holde til noget, så er tøjet fra Helly Hansen et rigtig godt bud.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det har været meget praktisk og anvendeligt for os i dette forløb.

Holdbarhed: MEGET GOD –  Tøjet er blevet vasket et par gange om ugen og holder pasform og farve som, da det var nyt.

Pris: GOD –

Bukser 700 kr.

Top 199 kr.

Kortærmet top 349 kr.

Det er en rigtig god og fair pris i forhold til kvaliteten. Helly Hansen er kendt for god kvalitet og det lever de også op til.

Kvalitet: MEGET GOD –  Rigtig god kvalitet. Man kan godt mærke, at det er outdoor kvalitet. Det kan tåle meget mere end traditionelt træningstøj.

Trine fortsætter:

“Helly Hansen er i min verden synonym med kvalitet. Derfor var mine forventninger også skyhøje tiltrods for, at det tøj vi har testet jo ikke er decideret funktionel træningstøj eller OCR- tøj.

Jeg har også testet 2 baselayer toppe – en med korte ærmer og 1 uden. Derudover har jeg også testet bukserne. Toppene er af virkelig lækker kvalitet og hurtigtørrende, hvilket er et kæmpe plus. De er svedabsorberende, hvilket man mærker med det samme. Bukserne har forstærkninger på knæer og baller, hvilket er en fordel, når man tæsker sin krop igennem f.eks. Nordic Race. Til almindelig træning, hopper vi ned på jorden og op igen mange gange under en session, så der kommer det også til sin ret. At det så også gør, at rumpen ser mere velproportioneret ud end i virkeligheden, er et kæmpe plus.

Bukserne har en rigtig god pasform. Mine er str. M, men ok store i det, dvs. de giver sig. Det bedste ved bukserne er, at de har en god elastik omkring maven, så uanset hvor mange sprællemænd eller jumping squats man laver, så bliver de på. Det er det første par bukser, hvor jeg ikke skal trække dem op hele tiden.

Fordi de så sidder så godt, så er de blevet vasket 2-3 gange om ugen de sidste 3 uger. Der er hverken slitage eller vaskefnuller og elastikken holder stadigvæk. Bukserne klarede en Nordic Race med 32 forhindringer med kravlen op og ned, igennem vand og sand og slutteligt 3 meter ned i et havnebassin og op igen af en stige. De er stadigvæk fine – og rene.

Fordelen ved, at vi løb Nordic Race i det her tøj var helt klart pasform og at det tørrede ret hurtigt.

Vi kunne næsten løbe i mål tørre ( men ikke rene)

Udover at træne funktionel træning, så løbetræner jeg også en del ved siden af. Der er bukserne og især toppen uden ærmer mine favoritter. Bukserne bliver som nævnt oppe og toppen bliver nede- to vigtige kriterier, når man løber. Man mærker tydeligt, at det er svedtransporterende og så er det også pænt, hvilket er et plus i min bog.

Jeg skrev indledningsvis, at jeg havde høje forventninger- de er 100 % indfriede.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det har været tæt på uundværdligt for os under det her forløb.

Holdbarhed: MEGET GOD –  Tøjet er blevet vasket et par gange om ugen og holder både farve, pasform og kvalitete

Pris: GOD –  som nævnt overnfor bukser 700 kr., top 199 kr, og kortærmet top 349 kr.

Jeg synes, at det er en fair pris i forhold til kvaliteten. Bukserne er lidt pebret, hvis de kun skal bruges til løb, men jeg kunne godt finde på at investere i et par mere, hvis jeg skal lave flere OCR – løb.

Kvalitet: MEGET GOD –  Super god kvalitet. Svedabsorberende, hurtigtørrende og med ekstra skidstærke detaljer- så holder altså til en del.

GIVEAWAY 

Kunne du tænkte dig at vinde et sæt som det testede bestående af bukser, top og kortærmet top. Så skal du hoppe ind på Testfamiliens Instagram eller Facebook, hvor der netop er sat en konkurrence i gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af høretelefoner fra IFROGZ Littlerocker