TEST af Babyjogger City Tour 2 – Testfamilien
TEST af Easygrow Lite og Lite+ køreposer

TEST af Babyjogger City Tour 2

Vores tester Bianca har sammen med familiens mindste datter Alva på 3 år testet klapvognen City Tour 2 fra Babyjogger.

Bianca fortæller:

“Vi har testet den fine nye City tour 2 fra Babyjogger i farven Jet. Klapvognen er en opdatering af vognen City tour. Den er lille og kompakt men har lige præcis alle de funktioner man har brug for og så er det en virkelig flot vogn.

Da vi modtog pakken var vi overraskede hvor lille en kasse den kom i, men da vi fik den pakket ud så vi at den simpelthen kunne klappes sammen så den nærmest intet fylder. Alva var meget vild med den allerede da hun så kassen. Klapvognen var meget nem at samle. Kalechen og de 4 hjul skulle klikkes på og så var den køreklar.

Vognen har punkterfrie dæk og hjulene ude foran er svingbare men kan også låses. Klapvognen er derfor ideel både som by vogn og som terræn vogn. I byen kommer man nemt omkring med de svingbare hjul og med hjulene låst kører man bedre i kuperet terræn. Kalechen kan foldes helt frem så den afskærmer barnet og der er solbeskyttelse i stoffet (UV50+). Det er selvfølgelig et kæmpe plus at de sidder beskyttet imod solens stråler i vognen når kalechen er slået ud. Under vognen er der en opbevaringskurv med en vægtkapacitet på hele 7 kg. hvilket er meget praktisk hvis man skal have ekstra overtøj, mad eller lign. med på tur.

Vognen har 5 punkts sele med beskyttelsespuder for den bedste sikkerhed og sædet kan justeres op og ned med en ”klemme” bagpå. Der er ventilation i sædet som hjælper barnet med at komme af med varmen samt et lille ”vindue” i kalechen som kan åbnes og lukkes med velcro. Alva synes det er meget sjovt at hun kan sidde i vogne og vinke op til os.

Den har justerbar fodstøtte og fuldt liggemål på 87 cm. Den kan stort set komme helt ned i vandret soveposition hvilket for os har været et kæmpe plus og helt sikkert noget vi ville gå efter hvis vi skulle ud og købe en klapvogn.

Vægtkapaciteten på vognen er fra nyfødt og op til 22 kg. Vores datter på 3 år er 92 cm og vejer 13 kg, så det er altså en vogn man kan have glæde af i rigtig mange år. Selvom hun går rundt kan de små ben have brug for at hvile sig eller der kan være behov for en lille lur og lige netop de behov dækker vognen til fulde.
Som tidligere nævnt er klapvognen ultra kompakt. Den vejer kun 6,5 kg. og måler 59,5 (længde) x 49,5 (bredde) sammenklappet. Der medfølger en transporttaske så du nemt kan have klapvognen med dig hvis du f.eks. skal ud og rejse eller hvis du ikke har lyst til at gå rundt med en tom klapvogn fordi barnet vil gå lidt selv. Du kan pakke klapvognen i tasken og bære den over skulderen eller på ryggen i stedet. Det har vi være meget glade for. Klapvognen er nem at klappe sammen – låsen i siden løsnes, man hiver i håndtaget på midten af sædet og så er den klappet sammen. Det tager ikke mange sekunder.

Den kompakte størrelse er også noget vi herhjemme sætter stor pris på. Vi har en stationcar men med 3 børn så er pladsen altså bare trang når vi skal på tur og vi hver især skal have en masse med. Her betyder hver en cm noget i pakke kabalen i bagagerummet. Dette problem er jeg sikker på de fleste børnefamilier kender til.

Hvis man vil opgradere klapvognen er der også mulighed for dette. Der findes et kæmpe sortiment af tilbehør så man kan faktisk næsten selv skræddersy sin egen city tour 2.

Vi vil helt sikkert anbefale klapvognen til alle som ønsker en vogn der ikke fylder meget men hvor der samtidig ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet, design eller en masse gode detaljer.

Alle vores tests og anmeldelse på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den har alle de kvaliteter en klapvogn skal have og selvom man har børn på 3 år kan der stadig være brug for at hvile de små ben. Den opfylder alle behov.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har haft klapvognen med i skoven, på stranden m.m. Den kører så fint og der er intet at sætte en finger på. En lille aftørring efter et par ture og så er den som ny.

Pris: MEGET GOD – Vognen er fundet hos Pixizoo til 1.569,00 på tilbud.  Det synes jeg er en meget god pris i forhold til hvor meget man får for pengene

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er meget god. Vi har været på rigtig mange ture og det er bestemt ikke
at se på den. Man er ikke i tvivl om at den er lavet af kvalitetsmaterialer.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Easygrow Lite og Lite+ køreposer