TEST af den prisvindende toiletbørste fra Sanimaid – model Paris – Testfamilien
TEST af frontmonteret samt bagmonteret cykelstol fra Urban Iki

TEST af den prisvindende toiletbørste fra Sanimaid – model Paris

Flere af vores testfamilier har testet den prisvindende toiletbørste fra Sanimaid

Mie fortæller:
“Vi så produktet første gang i Løvens Hule, hvor jeg synes at toiletbørsten var mega smart – primært pga. den høje hygiejne. Allerede dengang snakkede vi om herhjemme, at man burde anskaffe sig sådan en – så da den skulle testes her i Testfamilien var vi ikke i tvivl om, at vi ville være med – vi er ret begejstrede! Som de fleste børnefamilier har vi en ret travl hverdag, så rengøring må gerne være effektivt og nemt!

Vi havde derfor bestilt den væghængte model “Paris”, som er både pladsbesparende og så letter den rengøringen omkring toilettet. Da vi så modtog toiletbørsten fandt vi ud af, at den kunne hænges op uden skruer! Dvs. vi slap for huller i væggen (og som vi altid skal bruge et par uger til at tage os sammen til at få gjort) og vi kunne derfor hænge den op straks! Toiletbørsten var nem at hænge op – 24 timer efter vi havde klistret basen fast på væggen. Idet den klikkes fast på en base, kan selve boksen hvor toiletbørsten hænger, tages af og gøres rent. Det er lige noget for mig, som arbejder som sygeplejerske og derfor går meget op i hygiejne. Aktuelt er jeg på barsel, men jeg vil helt sikkert foreslå min arbejdsplads at skifte de traditionelle toiletbørster ud med Sanimaids (den kan rengøres i autoklave, det er da for smart).

Toiletbørsten er nem at tage ind/ud af “holderen” som lukker helt til når toiletbørsten sættes tilbage efter brug. Vores datter Filippa på knap fire år, kan selv håndtere børsten – man kan jo ligeså godt starte tidligt med at lære de små unger om hygiejne. Fordi toiletbørsten faktisk ikke er en børste – men snarere en toilet-“renser” med en smudsafvisende overflade, kan der ikke sætte sig papir og efterladenskaber i “rense-hovedet”. Jeg tænker den ville være ideel på de fleste offentlige toiletter, hvor man kan opleve nogle ret klamme toiletbørster!

Den er også drypfri, som især er smart når den skal håndteres af børn. Der er altså et godt grundlag for god toilethygiejne med Sanimaids børste, fordi den reducerer spredning af bakterier! Godt nok skal den lige have et par bank nede i kummen for at overskydende vand dryppes af inden den sættes på plads – ligesom man ville gøre med en traditionel toiletbørste – forskellen er bare, at den traditionelle i de fleste tilfælde drypper på gulvet alligevel! Det gør denne her ikke 🙂 Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Rengøring og god hygiejne er en stor del af vores alles hverdag, så produkterne er klart nyttige. Toiletbørsten løser de hovedpiner traditionelle børster altid har givet os bakterieforskrækkede sygeplejersker.

Holdbarhed: MEGET GOD. Toiletbørsten virker til at være god kvalitet og er nem at holde pæn og ren med en klud, pga. dens hygiejniske design.

Pris og kvalitet: MEGET GOD. Vi synes man får mange gode egenskaber for pengene – og så er de samtidig så tilpas prisbillige, at man på sigt kan tillade sig at skifte produkterne ud, hvis man synes hygiejnen skal være ekstra god! Eller hvis man bare har lyst til en ny farve:-)


Marck fortsætter:“Først og fremmest, vil jeg gerne rose designet af børsten, den er enkelt og nydeligt udformet, samt nem, at montere på en væg, med det dobbeltklæbende tape, på bagsiden.

Det er en smart, moderne udformet toiletbørste uden hår, der kan nå både godt rundt i toilettet, samt helt op bagved kanten hvor toilet vandet løber ud, der har en normal toiletbørste, sine begrænsninger.

Der sad virkelig meget skidt og kalk, deroppe bagved.

Det er lavet i silikone og opsamler ikke vand, da den ingen børstehår har. Den drypper ikke efter brug og har en markant, længere leve tid end en, hvilken som helst anden toilet børste.

Den står ikke på gulvet og fylder da den meget enkelt sidder på væggen og nærmest pynter på toilettet.Toiletbørstens bløde fjedrende materiale rengør nemt og effektivt og virker efter samme princip som vinduesviskerne på biler. Til genstridige urenheder anvendes toiletbørstens gnubberibber. Den er vand og smudsafvisende og ren efter brug, den antibakterielle effekt sikrer samtidig en minimal risiko for spredning af bakterier.” Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – en toiletbørste er vel nødvendig i de fleste hjem 🙂

Holdbarhed: MEGET GOD – intet at sætte en finger på.

Pris og kvalitet: GOD – kvalitet og pris hænger sammen – fås til 210 kr. hos BilligVVS.


Linda fortæller:
“Om jeg troede at jeg nogensinde skulle teste en toiletbørste… NEJ!”

Ikke desto mindre, har jeg sammen med Testfamilien de sidste par måneder testet en -for mig- ny slags toiletbørste.I virkeligheden, er det jo slet ikke en børste, i hvert tilfælde ikke, som vi normalt kender en toiletbørste med de stive ”hår” der renser toilettet. Sanimaids børstehoved, er lavet af et blødt og fleksibelt materiale.Den hygiejniske toilet”børste” er 99.9% bakteriefri og selve udformningen gør, at man kan komme hele vejen rundt i toilettet. Den er vand smudsafvisende, så ”toiletrester” ikke sætter sig fast og yderligere er den vandafvisende, så der er ingen vanddryp. Det vil sige, at der ikke opstår kloaklignende lugt tilstande i børstens holder.Toiletrenseren fås i 3 forskellige modeller  – Paris, Oslo og Boston. Jeg har fået fornøjelsen af Paris modellen i sort, som jeg syntes har et enkelt og flot udtryk. Den er væghængt og leveres med kraftig tape på bagsiden så den nemt kan hænges op. Der er også mulighed for at skrue den op – hvor beholderen nemt kan klikkes af ved rengøring.Bedømmelse: Jeg var en smule skeptisk da jeg sagde ja til at teste produktet. Mest af alt, fordi man jo er så vant til den traditionelle toiletbørste. Men efter lidt tilvænning må jeg sige, at min skepsis er vendt til ren begejstring. Jeg er ikke kun vild med det enkle design, men bestemt også funktionaliteten. Ikke noget drypperi, ikke noget ”knap så lækkert” vand i beholderen og absolut effektiv.

Vurderingen bliver her:

Nytteværdi:  MEGET GOD – man kan jo næsten ikke undvære en toiletbørste til den daglige rengøring af toilettet.

Holdbarhed: GOD – Indtil videre er jeg ret tilfreds med holdbarhed.

Pris: MEGET GOD – set til 210 kr. Hvilket jeg syntes er en fin pris for produktet.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg oplever et produkt i lækkert design og materiale – det virker ikke ”billigt”.


Trine fortæller:
“Lad os være helt ærlige. En toiletbørste er ofte hverken særlig pæn eller noget man bruger mange penge på. Den har nogle helt tydelige behov/ krav, den skal opfylde i min verden. Den skal kunne skubbe det væk fra kummen, som man ikke har lyst til, at den næste i rækken skal kigge på.Vi kender også allesammen til, at det ikke er det mest lækre, når der sidder “rester” på den eller at der drypper “rester” fra den, når man sætter den på plads.”Vi har lige renoveret badeværelse for rigtig mange penge, så jeg blev rigtig glad, da jeg så designet på den vi testede- Paris, hed den.Der er pæne farver at vælge imellem (neutrale, afdæmpede) og et mega smart klik- på system, så den let kunne monteres på væggen. Selve børsten er lidt ligesom en kagespartel, flad med et skaft på. Håndtaget er ergonomisk og den ligger også godt i hånden. Det bedste ved den, udover det pæne design er, at den ikke drypper, når man sætter den tilbage i beholderen. Jeg kan ikke love, at der slet ikke ryger noget med tilbage, men beholderen er helt tør og fri for vand, i modsætning til alle de andre vi nogensinde har haft.
Rent udseeendemæssigt får den 5 stjerner, især pga. prisen, som er helt fair ift. hvor mange penge jeg har givet for mærkevare børster tidligere. Funktionelt, så er den også rigtig fin, idet den ligger godt i hånden og kan fjerne det meste. Jeg skriver det meste, fordi vi oplevede, at den godt kunne skubbe “resterne” med videre rundt i kummen. Der skulle gnides ekstra hårdt indimellem. Vi afprøvede naturligvis også hvor effektiv den er, når det gælder rengøring med rengøringsmidler. Her er det lidt samme udfordring. Den er flot og pæn, men efterlader lidt at ønske ift. hvor effektiv den er i selve “hoved”-rengøringen. Til hverdagsbehov lever den fuldt ud op til forventningerne. Vurderingen bliver som følger:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle har brug for en toiletbørste, også selvom man ikke taler højt om det.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – og her vil jeg tilføje design. Den er virkelig den pæneste toiletbørste jeg har ejet. Den ligger godt i hånden, og den er robust og af god kvalitet.

Pris: GOD – den koster 210 kr. hos BilligVVS netop nu, og det er egentlig ok, når man tænker på udseendet på disse her kontra de billige til 10 kr. Dog vil jeg stadig mene, at det trækker lidt ned, at den ikke børste så rent, ved grundig rengøring.


Karina fortsætter:
“Jeg har testet en toiletbørste fra Sanimaid. Toiletbørste er måske ikke lige noget man forbinder med design og lækkerhed. Derfor var det en spændende og anderledes test at takke ja til.”Noget af det mest ulækre der findes, er en brugt toiletbørste, som drypper og er uhygiejnisk. Men det er også en af de ting, der er ret svære at undvære, hvis man gerne vil have et pænt og rent toilet.

Sanimaid har et lækkert design, og er en toiletbørste man ikke er flov over at have hængende på sit toilet. Og det med at hænge er nu ret smart, når man har småbørn i huset som af og til kommer til at vælte toiletbørsten og der flyder vand ud over hele gulvet, det har vi prøvet et par gange efterhånden!

Sanimaid er super nem at montere på væggen og der er en udførlig beskrivelse med. Den ene del skal sættes fast på væggen med 3M tape, og så skal hele holderen klikkes ovenpå og deri kan toiletbørsten stå/hænge. ret smart, så slipper man for at bore huller i væggen.

Der findes 3 forskellige modeller, den vi har testet er den der hedder Paris. Og koster omkring 200 kr. Den findes i 5 forskellige farver.Vi er blevet rigtig glade for toiletbørsten og den fungerer rigtig godt. Der er ingen vandryp i holderen og toiletbørsten bliver slet ikke ulækker. Hverken toiletpapir eller andre ulækre sager kan sætte sig fast i børsen. Børsten har et langt skaft, som giver et godt ergonomisk greb på børsten og man derved ikke kommer i berøring med selve toilettet. Helt klart en toiletbørste vi vil bruge fremover.I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Et rent og pænt toilet kræver en toiletbørste

Holdbarhed/kvalitet GOD – Sanimaid toiletbørste holder en del længere end en almindelig toiletbørste, da den kan rengøres og er mere hygiejnisk.

Pris: GOD – ca. 200 kr. Men så er børsten også en del mere praktisk end en almindelig toiletbørste.


Nadja fortæller:
“Jeg så første gang denne smarte toiletbørste i Løvens Hule, og har faktisk siden haft den i baghovedet som en mulighed til udskiftning af de almindelige toiletbørster herhjemme. Hvordan man end vender og drejer det, ER toiletbørster bare ikke lækre, og hvis man kan afhjælpe det en smule, vil det jo være dejligt!
Den prisvindende toiletbørste fra Sanimaid er som sagt drypfri, og der er intet gammelt vand i holderen, som man ellers tit kan opleve med almindelige toiletbørster. Man oplever heller ikke, at der sidder toiletpapirrester i holderen. Det er smart, at den hænges på væggen, så rengøringen omkring den er nem, men den fås faktisk også som stående gulvmodel, hvis man foretrækker dette. Håndtaget er ergonomisk og ekstra langt og dermed også langt mere hygiejnisk. Samtidig er den pæn og stilfuld at se på. Det er bestemt en toiletbørste, som bør overvejes, hvis man er træt af den gængse type toiletbørste!”
Vurderingen bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – en toiletbørste er et must i ethvert hjem!
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – der er her tale om toiletbørster af en rigtig god kvalitet, og som har en meget lang holdbarhed.

Pris: GOD – selvfølgelig er toiletbørsterne dyrere end almindelige toiletbørster, men den lange holdbarhed og mulighed for at rengøre den samt den gode hygiejne gør den bestemt pengene værd!


Anna fortsætter:
“Denne her test skulle altså afprøves – efter at have set Sanimaid toiletbørste i løvens hule. Så måtte vi altså teste om den holder hvad den lover.”
Og ja, det gør den !!!  Ikke nok med at den prisvindende toiletbørste fjerner ridserne i porcelænet, så sidder der ingen klamme rester efterfølgende fast på gummihovedet. Som på en alm. toiletbørste.
Derfor er det også en af grundene til at, sanimaid toiletbørsten også er 99,9% bakterie fri. Et kæmpe plus med småbørn i huset.Men en anden grund er også at gummihovedet er, vandafvisende så der er minimalt med vanddryp efter en tur i toilettet.

Dens form gør det nemt at rense oppe under toiletkanden og sikre derfor en total rensning af toilettet hver gang.
 Vi har testet modellen Paris.

Som er i et enkelt design til montering på væggen. Så man også er fri for at have den stående på gulvet.

Den monteres super nemt, med dobbeltklæbende tape og en nem klik funktion. Og så kommer den i farverne:

 • Hvid med gråt hoved
 • Mørk Grå med gråt hoved

Og så har den altså en mega smart funktion, når man sætter den tilbage i holderen, holderen klikker sig selv på plads – altså som en easy close funktion !!! Genialt …
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – ALLE har brug for en toiletbørste, så hvorfor ikke vælge en som sikrer et rent toilet og som samtidig ikke gemmer på godter i børstehovedet.

Holdbarhed: MEGET GOD – umiddelbart ingen klager på holdbarheden, og den bliver jo brugt et par gange om dagen, hos en familie på 4. En almindelig toiletbørste bliver hos udskiftet ofte, men Sanimaid toiletbørsten holder meget længere. Mest fordi den ikke bliver klam.

Pris: MEGET GOD –  234 kr., hvilket er en fin pris, for et produkt der virker, med lang levetid.

Kvalitet: MEGET GOD – God kvalitet, godt greb og Ergonomisk god pga. af det længere skaft.


Nora afslutter:

“Alle kender til den traditionelle toiletbørste, hvor papir- eller afførringsrester sidder fast i børsten, som nærmest er umuligt at få rengjort, og du må leve med synet, til du skifter børsten ud.”
Da jeg blev introduceret til Sanimaid Universet, kunne jeg simpelthen ikke andet, end at takke ja til samarbejdet, og teste den super hygiejniske toiletbørste.
I virkeligheden er det ikke en børste, da den ingen hår har, men formålet er det samme.
Gyser du lidt indvendig, hver gang du tager den traditionelle toiletbørste frem, som drybber ned på gulvet, hen til toilettet, da beholderen er fyldt med vand – så har Sanimaid løsningen på problemet. Den er nemlig drypfri og uden afføringsrester at se efter brug. Selve håndtaget er antibakterielt og 99,9% fri for bakterier, hvilket reducerer risikoen for transport af bakterier og smitte.
Jeg er vild med det anderledes og moderne design, som børsten har, og så er den bare mere diskret end den traditionelle børste, da den er lukket helt inde i beholderen. Sanimaid børsten fås i flere design, og den vi har testet herhjemme hedder “Paris”, og fås i flere forskellige farver. Vi valgte den i sort, da vi synes at den bliver mindre synlig i den farve, da vores badeværelse er gråt.
Til beholderen følger en lille del med, som er selvklæbende på den ene side – denne side sætte på væggen og beholderen kan hægtes fast på. Det er SÅ smart, og du undgår at skrue dem på væggen, og på den måde kan de nemt skiftes ud. Se evt. video på Sanimaids hjemmeside www.sanimaid.com.

Den samlede vurdering af “Sanimaid” Produktet:
Nytteværdi: MEGET GOD – Alle har gavn af produktet, og det passer ind i hvilket som helst hjem. Sanimaid børsten er ligeledes ældrevenlig, med et ergonomisk, langt håndtag.
Holdbarhed: MEGET GOD – Sanimaid børsten bliver på ingen måde ligeså snavset og ulækker, som den traditionelle børste. Den er mere hygiejnisk og dermed kan den bruges længe, før den trænger til en udskifter.
Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top. Nemt at få den ind og ud af beholderen, som er lavet af hårdt plastic, samt en hård gummibørste, der kan holde til lidt af hvert.

Pris: GOD – når man ser på kvaliteten af produkterne, holdbarheden og effektiviteten, er en prisen ingen sag. Prisen er omkring de 200 kr. En almindelig toiletbørste bør skiftes ud ofte, da der sidder rester, som hurtigt spreder sig. Sanimaid er lukket inde i beholderen, hvor der ej kan samle sig rester, da den er drypfri, og dermed sparer du penge i længden, da den kan benyttes længere.


 

6 kommentarer

 • Karen Duvander

  Ja, designet er godt, men det vigtigtigste for mig er effektiviteten. Og her har den dumpekarakter. Altså kan ikke rense bunden i toilettet ved daglig rengøring, så jeg foretrækker de “gamle” børster. Ærgerligt at blive skuffet over et nyt produkt, som forventes at være bedre end de gamle toiletbørster. Ja, så både fordel og ulempe, dog størst ulempe. Vh Karen Duvander

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvad med kalk, kan børsten få det væk? Mvh.Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina vang Barrit

  Jeg vil gerne høre mere og om pris når den er i handel. Vi har sådan et fin morderne toilet men syntes hullet er en del mindre end normalt så søger noget nyt. Hilsen Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Testfamilien

   Fra 150-250 alt efter model.

   Den kan købes i Silvan og Bauhaus og flere steder på nettet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne vad fjord

  Kan man købe produktet nogle steder?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af frontmonteret samt bagmonteret cykelstol fra Urban Iki