TEST af Astion Pharma med fokus på Hand Cure og Hand Creme – håndcreme til behandling af håndeksem – Testfamilien

TEST af Astion Pharma med fokus på Hand Cure og Hand Creme – håndcreme til behandling af håndeksem

Flere af vores testfamilier har testet produkter fra Astion Pharma efter eget valg, da der findes forskellige “behov” og problemstillinger hos de forskellige testere. I denne test har vi fokus på:

Hand Cure – håndcreme til behandling af håndeksem

Astion Hand Cream


Vores tester Julie har sammen med datteren Agnes på 5 år testet Håndcream og Daily Repair 70% fra Astion Pharma

Julie fortæller:

“Vi har testet to meget lækker produkter, fra Astion Pharma, deres hjemmeside er nem og overskuelig, der er nogle gode beskrivelser af de forskellige produkter og hvis man ikke helt ved hvad der passer til ens behov, finder man hjælpen på hjemmesiden, så man ikke er i tvivl om man får det rigtige.

Produkterne har en meget dejlig konsistens, det er en creme der tørrer hurtigt ind, hvilket tester Julie ikke havde ventet da det er en meget fed creme, hvilket hjælper til at datteren Agnes selv synes det var rart at få på og hun ikke skulle sidde længe og vente på det tørrede ind var en kæmpe fordel.

Både Julie og Agnes døjer med meget tør hud især deres hænder sprækker og gør ondt, kroppen klør og bliver rød og hævet, Julie havde på forhånd en forventning om at dette bare ville være endnu et produkt der ikke ville kunne hjælpe på deres problemer, da de har prøvet mange cremer både på recept og håndkøb uden at finde et der kunne hjælpe på deres hudproblemer, men hun blev meget positiv overrasket. Efter kun 3 dages brug holdte deres krop op med at klø og blev ikke rød mere efter bad. Sprækkerne og hævelsen af datteren Agnes´ hænder forsvandt og de gjorde ikke ondt mere efter en hel dag i børnehave, med mange gange spritten hænder.

Dette er helt sikkert et produkt der fremover altid vil være i hjemmet og blive brugt dagligt. Julie har anbefalet flere forældre i børnehaven at købe produktet til deres børn, da de i dette tider er meget ude og får sprittet meget hænder. Dette er ikke kun et produkt der kan bruges er folk med hudproblemer, det kan bruges af alle, men her har vi et produkt der ret faktisk virker på hudproblemer. Det har været en fornøjelse at teste disse produkter og vores dejligt at se Agnes bruge produktet med glæde hverdag, fordi hun selv kunne mærke en forskel.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi:  MEGET GOD – dette produkt kan vi ikke undvære.

Holdbarhed: GOD – Der skal ikke bruges meget af den af gangen, så den holder længe.

Pris: GOD – Produkterne har en god pris da det er et produkt man ikke skal bruge meget af så du få meget for dine penge, udover dette får man et produkt der virker lige så godt som firmaet siger.


Michala fortæller:

“Jeg er ovenud spændt på at se hvad de kan gøre for mine hænder, min hovedbund samt min hud, jeg lider af svær håndeksem og har mange problemer med kløe på huden og i hovedbunden.

Her er de produkter jeg har valgt at teste. De er tilpasset mig og mine problematikker ved at jeg via deres hjemmeside har taget en test.

Astion Hand Cure:

Mine hænder er der hvor den mest synlige forandring er sket, jeg har utrolig svært ved håndvask og sprit, så Astion Hand Cure er nu en fast del i min taske, da den tager al kløe og ubehag inden for kort tid, de sår og sprækker jeg havde er næste væk, jeg er spændt på at se hvad der kommer til at sker af yderligere forandringer.

Astion Anti Itch Spray:

Den er blevet en fast ven, ved sengebordet.

Jeg døjer meget med kløe, specielt om aften hvor kroppen skal slappe af, Astion Anti Itch Spary giver hurtig lindring, er nem at påføre via spray.

Min søn klagede over kløe på ryggen her til aften, så han fik lov at låne Astion Anti Itch Spray, hans kommentar til den var, “mig sys den er sjov, og nu klør det ikke mere mor”

Astion Facial Cleansing Gel:

Har også fået en fast plads på hylden, den bliver brugt dagligt, den er dejlig nem at påfører og kræver intet vand, den påføres på tør hud, og ikke fjernes med vand bagefter som så mange andre.

Da min hud er meget sart får jeg let sår pg mærker, det er blevet markant bedre efter opstarten med Astion Facial Cleansing Gel, min hud er blevet mere blød og mindre tør.

Jeg har nu brugt produkterne flittigt, og må ærligt indrømme at de er virkelig gode, jeg har været rigtig spændt, da der ikke er mange produkter jeg kan tåle, men disse lækre produkter fra Astion Pharma er super skånsomme og uden tilsætningsstoffer som jeg reagere på.

Astion Pharma’s produkter kan bestemt anbefales.

Jeg vurderer:

Nytteværdi: MEGET GOD – de virker og lindre kløe og irritation hurtigt

Holdbarhed: GOD – de er drøje, og man skal ikke bruge meget af gangen

Pris: GOD – pris svare til kvaliteten på produktet

Kvalitet: MEGET GOD – gode og nemme produkter at anvende, selv for børn


Alexandra fortæller:

“Vores 6 årig dreng lider meget af tørre og røde hænder, grundet den hyppige håndvask og brug af sprit. Han er ikke særlig grundig til at tørre sine hænder, når han får dem vasket, hvorfor hans hænder ofte er røde, gør ondt og svier. Vi har derfor forsøgt os frem, med mange forskellige cremer, og brugt utallige penge på at finde den helt rigtige. Derfor var vi meget spændte på at prøve Astion Pharmas Hand Cure. Og sikke en forskel.

Inden sovetid

Næste morgen

Vi er så tilfredse med denne creme! Vi har ikke oplevet så hurtig effekt af nogle af de andre produkter vi har forsøgt, så vi giver den klart 5 store stjerner!!!


Dorte fortæller:

Jeg har det sidste stykke tid testet produkter fra Astion Pharma, et mærke som jeg i forvejen kun havde hørt om, men ikke testet.

Det er kun mig der har testet, da jeg alene lider af tør hud, og har haft børneeksem, hvilket gør at jeg stadig får udslæt på især hænderne.

Jeg har testet Daily Repair 70%, Hand Cure og Hand Crème.

Astion Pharma har en hel serie af produkter, målrettet til eksem og tør hud/hovedbund. Effekten af deres produkter er klinisk dokumenteret, samt gennemtestet og allergicertificeret. De indeholder det patenterede aktive stof Dermadexin® der har den egenskab, at den lindre kløe og genopbygger hudens naturlige barriere.

Daily Repair creme 70%

Jeg har brugt denne creme på min overkrop og arme efter bad, for ikke at bruge tuben op for hurtigt. Jeg synes den er nem at smøre ud, og har ingen duft. Jeg har nogle røde plamager bagpå ”mormor-armene” og har især smurt der.
Desærre har det ikke haft nogen effekt på min hud. Jeg kan hverken se eller mærke nogen forskel fra før jeg begynde at bruge cremen og til nu.

Hand Cure

Jeg testede i samme ombæring handcure. Brugte den som en slags ”kur” om aftenen når jeg gik i seng, eller de dage hvor mine hænder var særligt medtaget. Heller ikke her er der sket nogen forskel. Cremen svier når den rammer de udfordrede steder på huden, men det går væk efter nogle sekunder. Dog bliver mine hænder røde og varme efter påsmøring og min eksem blusser faktisk mere op. Så den har desværre heller ikke været en succes.

Hand Creme

Jeg har også testet Hand creme og er mere positivt stemt her. Jeg har haft cremen stående på badeværelset og har brugt den efter håndvask. Jeg oplever helt bestemt at mine hænder føles blødere. Dog vil jeg sige at cremen er en del fedtet, hvilket der står at den ikke burde være, og jeg har måtte tørre mine hænder af på overfladen ellers satte jeg fedtede aftryk hvor jeg rørte. De dage hvor min eksem var slem har den ikke været god, da den fedtede overflade gjorde at jeg ikke følte min hud kunne ånde og den blev mere rød og generet.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er godt at beskytte huden, og især med gennemtestede produkter der kan bruges af alle aldre.

Holdbarhed: MIDDEL – De 3 testede produkter er alle rimelig drøje i brug, og rækker til længere tids brug. Når jeg bedømmer middel er det pga. at en voksen som jeg hurtigt ville få brugt Daily repair hvis jeg valgte at bruge den som creme til hele kroppen.

Pris: GOD – Astion Pharmas produkter ligger i et fornuftigt prisleje, hvor alle kan være med.

– Daily Repair 200 ml 149,- kr, Hand Cure 30 g 159,- kr, Hand Cream 100 ml 129,- kr

Kvalitet: GOD – Cremerne har en god konsistens og er duftneutrale. Emballagen er neutral og viser med enkelthed på tuben hvor produktet kan bruges.


Vores tester Rikke har sammen med sin søn Mathias på 9 år testet lækre hudplejeprodukter fra Astion Pharma.

Rikke fortæller:

“Mathias og jeg har sammen testet 2 rigtig gode håndcremer fra Astion Pharma, den ene er Astion Hand cure og den anden Astion Hand cream. Jeg har desuden testet Astion Facial Cleansing gel og Astion Eye Care serum.

Alle produkterne bestilte jeg på Astion Pharmas hjemmeside. Det var supernemt at finde rundt på hjemmesiden og der var gode beskrivelser af produkterne, hvilket hjalp mig med at vælge de rigtige produkter efter mine behov. Jeg var meget imponeret over den utroligt hurtige levering efterfølgende, det er altid meget positivt når man står og mangler produkter.

Mathias lider af håndeksem, specielt i vintersæsonen, hvor kulden bider sig ekstra godt fast i den sarte hud på håndryggen. I de perioder hvor huden har været enten sprækket eller ødelagt af eksemblærer, har vi smurt 1 x daglig med Astion Hand cure og 1 x daglig med Astion Hand cream.

Astion Hand cure er specielt til eksemhud og er kortisonfri. Jeg vil helst undgå at anvende kortisoncremer hvis jeg kan blive fri og derfor er jeg utrolig glad for at der findes en creme som denne, som faktisk har formået at hele Mathias hud. Cremen føles fuldstændig som en kortisoncreme, den er let og lækker at smøre ud, hvilket er enormt vigtigt på en øm og sart hud. Samtidig trænger den meget hurtigt ind, hvilket betyder at man kort tid efter kan smøre med den almindelige håndcreme. Hvis huden er sprækket eller med blærer synes Mathias det svider på huden når der smøres med Astion Hand cure. Det går dog hurtigt over igen.

Vi har begge anvendt Astion Hand cream og jeg må sige at jeg er imponeret. Jeg har prøvet utrolig mange forskellige håndcremer, både fra apoteket og fra Matas, og denne hører helt klart til i toppen. Når den smøres på, er den fløjlsblød og let at fordele. Den fedter kun ganske kort tid, måske 3-4 minutter, hvorefter hænderne blot føles dejlig bløde. Den dufter ikke specielt godt, men det er ikke sådan at det slet ikke er til at holde ud, faktisk kan jeg kun dufte den hvis jeg tager hånden op til næsen, det er en fordel. Egentlig er det kun rart at man tydeligt fornemmer at der ikke er tilsat parfume.

Begge tuber er store og der er til meget lang tids anvendelse, og til en meget acceptabel pris.

Astion Eye Care serum har jeg nu anvendt hver dag i mindst 21 dage. Jeg lider ind imellem af eksem omkring øjnene, lige i øjeblikket har det været der flere måneder. Jeg er ikke glad for at anvende kortisoncreme på den sarte hud omkring øjnene, derfor var jeg meget spændt på at prøve denne serum. Da det er en gel, er den utroligt nem at smøre på den tynde sarte hud omkring øjnene. Den trænger samtidig meget let ind og har en let kølende effekt. Alt dette er meget lækkert for en eksemhud, der har let til kløe. Når serummen er trængt ind anvender jeg min normale øjencreme ovenpå. Det er ikke lykkedes at få min eksem væk i denne periode på godt 3 uger, men huden er mindre kløende og mindre tør.

Normalt er jeg ikke så glad for at anvende en ansigtsrens uden at vaske huden efterfølgende, da jeg synes mange renseprodukter efterlader en hinde på huden. Det gør Astion Facial Cleansing gel ikke. Den er utrolig lækker og renser huden rigtig fint. Jeg kan ikke vænne mig til ikke at anvende vand i ansigtet, men jeg vil klart anbefale dette renseprodukt til personer som ikke kan tåle at anvende vand i ansigtet.

Jeg synes mængden af produkt er god i forhold til prisen. Alle disse 4 produkter til godt 500 kr. er meget fornuftigt og en pris hvor de fleste kan være med.”

I dette tilfælde bliver vurderingen: (samlet for alle 4 produkter)

Nytteværdi: MEGET GOD fordi det er noget rigtig mange mennesker har brug for. Ikke mindst i denne coronatid med masser af håndvask og håndsprit.

Holdbarhed: GOD fordi det er en pæn mængde man får i tuberne, der er til lang tids brug og produkterne er drøje.

Pris: MEGET GOD hvilket er en stor fordel, da det er vigtigt for mange at man får noget for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD specielt pga. de virkelig gode håndcremer som i den grad afhjælper eksem, helt uden brugen af kortison.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Astion Pharma med fokus på Anti Itch Spray – Kløedæmpende spray til kløende hud