TEST af RAMASJANG JULEKALENDER 2021 – Testfamilien
TEST af MiiBUDS ACTION II fra Miiego

TEST af RAMASJANG JULEKALENDER 2021

Annonce

Mie har sammen med familie og venner fået lov til at tyvstarte med Ramasjang julekalenderen 2021, som er mere end kun en julekalender.

Vennerne i Ramasjang har nemlig også lavet et opgavehæfte, så man hver dag kan løse en opgave og hjælpe med at opklare mysteriet om, hvorfor Ramasjang-karakternes ting forsvinder.

Og ikke nok med det, så kan man fra den 11. december spille et spil på den spilleplade, der er på bagsiden af julekalenderen. Så der er masser af underholdning frem til den 24. december.

        På bagsiden står der: “Der foregår noget mystisk på Ramasjang-øen. Det er snart jul, og dermed tid til Den Store Julefest på Hr. Skægs Hotel, men Ramasjangernes ting er begyndt at forsvinde. Mon der kan være en tyv på spil. Hjælp Ramasjangerne med at finde de forsvundne ting og løse mysteriet, så der kan blive jul i Ramasjang.”

Mie fortæller:

“Ramasjang Julekalenders er en underholdende pakkekalender kombineret med små sjove spil og opgaver. Vi testede den med børn i alderen 2-9 år.

Julekalenderen foregår på Ramasjang-øen, hvor barnet skal hjælpe Ramasjangerne med at finde deres forsvundne ting, løse mysteriet og nå frem til Hr. Skægs Hotel inden juleaften, hvor Den Store Julefest afholdes.

Undervejs skal løses opgaver i det tilhørende opgavehæfte, ligesom Ramasjangerne skal hjælpes med at holde styr på de ting, der er blevet væk.

Julekalenderen indeholder desuden små memo- og puslespil, og når den sidste låge er åbnet den 24. december, er alle genstande samlet til det brætspil, der følger med (brætspillet kan spilles allerede fra den 11. december).

Vi tyvstartede og åbnede julekalenderen lidt før tid, så vi kunne skrive dette indlæg. Der var stor begejstring hos både store og små. Især de små Ramasjang figurer var et kæmpe hit.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: GOD – Den har en god legeværdi med flere funktioner i én. Den vil helt sikkert være et hit for små Ramasjang-fans.

Anbefalet alder er 3-12 år. Vi vil vurdere at målgruppen nok mere er 2-8 år.

Pris: GOD – Den ligger på mellem 200-260 kr., hvilket er en rimelig pris for en julekalender, som også indeholder små gaver.

Ramasjang Julekalender kan købes i BR, Bilka, Føtex og udvalgte Coop-butikker

Kvalitet/holdbarhed: GOD – Det er selvfølgelig en julekalender, så den kan bruges i december måned. Men der er efterfølgende de små gaver, som man fortsat kan lege med igen og igen.

Ramasjang Julekalender indeholder:

– 7 Ramasjang-figurer (Onkel Reje, Motor Mille, Kristian, Sprinter Galore, Bamselægen Sandra, Hr. Skæg, Ronni Roligan)

– 6 forsvundne ting

– 3 ekstra accessories

– 1 opgavehæfte

– 1 spilleplade

– 1 terning

– 3 tokens til spillet

– 6 klistermærker

– 4 puslespil

– 3 memospil

1 kommentar

 • Ida

  Var vendespil og puslespil i låge 21 og 23 også lagt forkert/byttet rundt i jeres spil 😅 ?

  Kh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af MiiBUDS ACTION II fra Miiego