TEST af Raunsborg Sensitive plejeprodukter – Testfamilien
TEST af Zensro retreat på LIVØ

TEST af Raunsborg Sensitive plejeprodukter

Flere af vores testere har den seneste måned testet produkter fra Raunsborg Sensitive serien. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius på 8 testet Raunsborg produkter.

Følgende produkter er testet:

  • Face Cream Sensitive
  • Face Wash Sensitive
  • Hand Soap Sensitive
  • Hand Cream Sensitive
  • Repair Cream 70% Sensitive

Vi har endnu engang været så heldig at få lov til at teste lækre produkter fra Raunsborg sensitive serien.

Serien Raunsborg sensitive er en skønhedsserie, der er uparfumeret og til alle hudtyper og både til børn og voksne. Jeg kan særligt godt lide, at Raunsborg har fokus på den nordiske natur og ligeledes tror på, at det er det bedste for huden.

Hand soap Sensitive er blevet brugt flittigt, jeg har brugt den dagligt. Det er en meget mild håndsæbe, som er parfumefri, den både renser og plejer huden. Den indeholder bl.a. agurk, som er blødgørende og fugtgivende. Den har en mild skum. Den indeholder aktive ingredienser fra lind som har en antibakteriel effekt. Sammen med agurkeekstrakter er den med til at opretholde hudens naturlige fugtbalance.

Som enlig mor – og med et køkken uden opvaskemaskine – er der en del opvask, og derfor er det rart at have en god håndsæbe til brug. Efterfølgende bruger jeg Raunsborg Hand Cream Senistive, da meget håndvask netop kan udtørre huden. Håndcremen indeholder lind og vegetabilsk squalane, som sikre, at huden får fugt og beskyttelse, ligesom håndsæben indeholder den agurkeekstrakter, som hjælper til at opretholde hudens naturlige fugtbalance.

Det kan ofte være tidskrævende og uoverskueligt at passe på sin hud, men ikke med Face Wash Senstive og Face Cream Sensitive. Først og fremmest er det nogle produkter som virkelig er lækre, men derudover er de nemme og hurtige at bruge i en travl hverdag.

Face Wash Sensitive er virkelig nem og hurtig at bruge. Jeg fugter huden og tilføjer en lille smule rens. Jeg kører derefter i cirkelbevægelser, afslutningsvis renser jeg af med vand. Ansigtsrensen fjerner let snavs, urenheder og make-up. Den indeholder ekstrakter fra den nordiske natur, bl.a. birkebark og troldhassel. Disse virker beroligende, opfriskende og fugtgivende, samt opstrammende. En virkelig lækker rens som er nem at bruge.

Face Cream Sensitive har en virkelig dejlig konsistens og trænger hurtigt ind i huden. Cremen indeholder igen ingredienser fra den nordiske natur, bl.a. brændenælde og mælkebøtte som virker antiinflammatoriske og opstrammende (ja tak). Derudover har de sammen med havskum en blødgørende og fugtgivende effekt. Denne serie kan virkelig anbefales.

Deres Repair cream sensitive er virkelig en lækker fedtcreme som genopbygger, er fugtgivende og har en lindrende effekt på tør og sensitiv hud. Både Elliot og jeg har ret sart hud. Elliot har været rigtig glad for denne creme og synes, at den er dejlig nem at smøre på. Han siger altid, at hans hud bliver dejlig blød efter at have brugt denne creme.

Repair cream indeholder allantoin, som har en fugtgivende og lindrende virkning på huden, mens betain som er fremstillet af sukkerroe virker fugtbevarende og forbereder hudbarrieren.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne har haft en virkelig god effekt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle produkterne er drøje i brug.

Pris: GOD – Jeg synes, priserne er fair, de er drøje i brug og har derfor en længere holdbarhed, samtidig er de tit at finde på tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD – alle produkter er virkelig af høj kvalitet. De er uden parfume og parabener, hvilket jeg går op i. Derudover efterlader de huden blød og smidig.

 


Jeg har haft fornøjelsen af at teste Raunsborgs Sensitive skønhedsserie til alle hudtyper og aldre. Sensitivserien indeholder hudplejeprodukter til både ansigt og krop, og er specielt udviklet til den sensitive hud eller til dig der fortrækker parfumefri hudplejeprodukter.

Raunsborg er udviklet og produceret i Danmark, det er en dansk virksomhed, som har en forkærlighed for naturen, og som tror på, at naturen er det bedste for huden. Sensitivserien har en lækker emballage, hvor der tydeligt trækkes tråde til naturen.

Jeg har testet nedenstående produkter fra Raunsborg som tilhører Sensitiv serien:

  • All Day Face Cream 50 ml – 319,95 kr.
  • Face Wash 100 ml – 144,95 kr.
  • Repair Cream 100 ml – 179,95 kr.
  • Hand Cream 100 ml – 119,95 kr.
  • Hand Soap 500 ml – 134,95 kr.

Raunsborg All Day Face Cream – Er fugtgivende og opstrammende ansigtscreme, der udsætter de naturlige ældningstegn, forbedrer hudens elasticitet, og giver dig en frisk og sund hud.

Raunsborg Face Wash – Er parfumefri, mild og skummende ansigtsvask, der effektivt og let fjerner makeup, snavs og urenheder, og som efterlader din hud silkeblød.

Raunsborg Repair Cream – der er en 70 % fedtcreme med fugtgivende, genopbyggende og lindrende effekt på tør, irriteret og sensitiv hud. Trods det høje fedtindhold trænger den hurtigt ind i huden, uden at efterlade en fedtet overflade.

Raunsborg Hand Cream – en nærende og fugtgiende håndcreme, der trænger hurtigt ind i huden uden at virke fedtende.

Raunsborg Soap – En mild, parfumefri håndsæbe der både renser og plejer huden. I håndsæben er der nogle aktive ingredienser som mindsker udtørring af huden, og som blødgør og frugter huden.

Raunsborg Sensitive er en skønhedsserie til hele familien, som er uden parfume og bare virkelig lækker både at bruge og se på.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er nogle lækre produkter, uden skidt kemi og med god effekt.

Kvalitet: MEGET GOD – Raunsborg er kvalitet. Hele vejen igennem, og produkterne gør, hvad de skal og har derudover et flot design, man gerne vil have til at stå fremme.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes, priserne er super fine. Raunsborg er god kvalitet og sammenlignet med andre kvalitetsprodukter, synes jeg Raunsborg har en fair pris.

 


Vores tester Silje og hendes familie har testet produkter fra Raunsborg Sensitive.
Silje fortæller:
Vi har testet nogle lækre hudplejeprodukter fra Raunsborgs Sensitive serie. Vi modtog følgende 5 produkter:
  • All Day Face Cream
  • Face Wash
  • Repair Cream 70%
  • Hand Cream
  • Hand Soap

Jeg har selv længe ledt efter nogle gode produkter, som vi alle 3 (far, mor og baby) kunne have gavn af. Og præcis det har jeg fundet i disse produkter.

Jeg kendte til navnet Raunsborg, men havde aldrig prøvet nogle af deres produkter, så da muligheden bød sig var der ingen tøven. Produkterne i Sensitive serien er uparfumerede, og er derfor perfekte til sart hud, og hvis man døjer med allergi.

Første indtryk af produkter var den æstetiske indpakning. De lyse milde farver, sammen med de fine natur-inspirerede motiver på emballagen, fremstår behageligt og luksuriøst, og passer ind i alle hjem. Dernæst kommer bonussen, at alle produkterne er udviklet og produceret i Danmark, og med naturlig ingredienser som findes i i den danske natur.

Håndsæben har taget fast plads ved håndvasken, og den er så mild og skånsom for hænderne. Håndcremen tog min kæreste straks i brug, og den er virkelig en succes til hans tørre mekaniker-hænder.

Deres Repair Cream 70% er blevet en fast del af baderutinen for vores datter på 1 år. Når hun har været i bad, bliver hun smurt med den på hele kroppen, og hun elsker den lille massage-/spaoplevelse. Jeg var en smule bekymret for, om den ville være fedtet på hendes hud, men så snart man begynder at arbejde cremen ind i huden, trænger den hurtigt ind i huden og efterlader huden silkeblød og sikrer, at vi undgår udtørring af hendes hud efter bad.

Derudover har jeg også selv brugt den, da jeg døjer med tendens til tørre og kløende skinneben. Efter jeg er begyndt at bruge Repair Cream 70%, oplever jeg slet ikke kløe mere, og derfor er den blevet en fast del af både mor og datters aftenrutine.

Face Wash og All Day Face Cream kombineret er det helt perfekte sæt til både morgen- og aftenhudplejen. Jeg starter og slutter hver dag med disse to. Jeg bruger deres Face Wash som det første om morgenen, så alle urenheder fra nattens løb er renset væk, hvorefter jeg med et enkelt pump af All Day Face Cream, får smurt ansigt og hals ind, så min hud er klar til dagen. Samme proces foregår om aftenen, hvor skidt og snavs fra dagen vaskes af, og huden smøres og sørger for at fugte huden om natten. Jeg oplever klart en forbedring af min hud efter dagligt brug af denne duo. Min hud virker mere fugtet og elastisk.

Alt i alt er vi virkelig glade for muligheden for at stifte bekendtskab med Raunsborg Sensitive serien, og det vil uden tvivl være at finde som fast inventar herhjemme fremover.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Rigtig gode hudprodukter til hele familien store som små.

Holdbarhed: MEGET GOD – A little goes a long way, er en perfekt beskrivelse af disse produkter.
Pris: GOD (50 ml-500 ml ligger mellem 80-320 kr)

Kvalitet: MEGET GOD – alle produkter er parfumefri, baseret på naturlige ingredienser og produceret i Danmark.

 


Vores tester Kirsten har testet hudplejeprodukter fra Raunsborgs Sensitive serie.

Hun fortæller:

Jeg har haft fornøjelsen at teste nogle lækre hudplejeprodukter fra Raunsborgs Sensitive serie. Produkterne der indgik i testen var; All Day Face Cream, Face Wash, Repair Cream 70 %, Hand Soap og Hand Cream.

Raunsborg Sensitive er en dejlig uparfumeret skønhedsserie, der passer til alle hudtyper og aldre. Serien består af hudplejeprodukter til både ansigt og krop og er specielt udviklet til sensitiv hud eller til dig, der ønsker at bruge hudplejeprodukter uden parfume.

Jeg har brugt Sensitiv seriens Face Wash og All Day Face creme morgen og aften, hvor jeg først har renset huden med Face Wash. Det er en effektiv, mild og skummende ansigtsvask som efterlader huden dejlig blød. Den indeholder ekstrakter fra birkebark og troldhassel, som fugter huden godt. Derefter har jeg brugt den opstrammende og fugtgivende ansigtscreme. Ansigtscremen trækker lynhurtigt ind uden at efterlade huden fedtet. Det er tydeligt at mærke, hvordan cremen arbejder i huden, og for mig er der ingen tvivl om, at ansigtsvasken og ansigtscremen er et godt makkerpar. Min hud føles dejlig blød, smidig og gennemfugtet efter jeg har brugt produkterne i nogle uger, og det er super dejligt.

I testen indgik også en Repair Cream 70 %. Det er en fedtcreme, som er god til pleje af tør, irriteret og sensitiv hud. Denne creme har min mand været rigtig glad for. Han har brugt den på nogle tørre, irriterede områder i ansigtet. De irriterede områder er endnu ikke helt væk, men lidt længere tids pleje skal nok hjælpe.

Sidst, men ikke mindst, har jeg testet en lækker Raunsborg Hand Soap og Hand Cream. Det er simpelthen en fornøjelse at vaske og smøre sine hænder med de milde, parfumefri produkter. De indeholder, som alle de øvrige Raunsborg-produkter, aktive ingredienser fra den nordiske natur, er produceret i Danmark, og kan bruges af hele familien.

Raunsborg Soap Sensitive har et dejlig blødt skum, og både renser og plejer uden at udtørre huden. Fra mit arbejde indenfor sygehusvæsenet, hvor jeg har vænnet mig til at vaske hænder rigtig mange gange om dagen, har jeg fundet ud af, hvor vigtigt det er at bruge en god håndsæbe, og her lever Raunsborgs håndsæbe mere end op til forventningerne. Desuden er sæbedispenseren jo bare så fin at have stående på badeværelset.

Raunsborg Hand Cream er en nærende og fugtgivende håndcreme, der trænger lynhurtigt ind uden at efterlade huden fedtet. Det er noget jeg sætter rigtig stor pris på, da jeg smører mine hænder mange, mange gange i løbet af dagen.

En ting jeg især elsker ved Sensitive serien er, at den er parfumefri. Det er ikke fordi jeg som sådan har brug for produkter uden duft. Jeg synes bare, det er rart at kunne bruge mine personlige parfumer uden ”indblanding” af dufte fra andre produkter.

Jeg har været rigtig glad for at teste de lækre produkter, og der er ingen tvivl om, at mange af dem vil være at finde her i huset fremover efter jeg har mærket, hvor meget godt Sensitive-serien gør for min hud.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Raunsborg Face Wash

Nytteværdi: MEGET GOD – Lækker og effektiv ansigtsvask, der gør at huden føles dejlig frisk og ren.

Holdbarhed: MEGET GOD – Da ansigtsvasken er så effektiv, skal der kun en lille smule sæbe til pr. vask, så tuben holder rigtig længe.

Pris: GOD – Priserne svinger meget alt efter, hvor man køber produktet, men da pris og kvalitet jo hænger sammen, synes jeg, prisen er fair.

Kvalitet – MEGET GOD – Rigtig lækkert produkt, som jeg har nydt at bruge.

Raunsborg All Day Face Cream

Nytteværdi: MEGET GOD – Virkelig god ansigtscreme. Det er tydeligt at mærke hvordan cremen arbejder med det samme den bliver fordelt på huden.

Holdbarhed: MEGET GOD – Cremen er rimelig drøj i brug. Dog havde den nok været lidt nemmere at dosere, hvis den havde været i tube.

Pris: MIDDEL – Selvom cremen er rimelig drøj, synes jeg det er en dyr ansigtscreme.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig effektiv og dejlig creme, der trænger hurtigt ind. Cremen og ansigtsvasken er et super godt makkerpar, som jeg har været glad for at bruge.

Raunsborg Repair Cream 70 %

Nytteværdi: MEGET GOD – Rigtig god reparationscreme, der beskytter og plejer huden overalt på kroppen, hvor man måtte have brug for det.

Holdbarhed: MEGET GOD – Da cremen er så fed, som den er, skal der kun bruges ganske lidt af gangen.

Pris: MEGET GOD – Prisen ligger på samme niveau, som andre gode fedt-/barrierecremer, og er derfor helt i orden.

Kvalitet: MEGET GOD – Cremen har haft god effekt på tør, beskadiget hud her i familien.

Raunsborg Hand Soap

Nytteværdi: MEGET GOD – Dejlig effektiv håndsæbe som ikke udtørrer hænderne. Den skummer dejlig let.

Holdbarhed: MEGET GOD – Sæben er drøj i brug, og et pumpetryk giver en sæbemængde, der er lige tilpas.

Pris: MIDDEL – Selvom der er 500 ml i beholderen, og sæben er drøj i brug, synes jeg en pris på mellem 100 kr. og 130 kr. er høj.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker kvalitetshåndsæbe, som er en fornøjelse at bruge.

Raunsborg Hand Cream

Nytteværdi: MEGET GOD – Dejlig håndcreme som plejer huden rigtig godt. Hænderne føles bløde og lækre efter de er blevet smurt.

Holdbarhed: MEGET GOD – En tube creme holder rigtig længe, da der kun skal bruges en lille smule pr. gang.

Pris: MEGET GOD – Ca. 100, – kr. for en tube god håndcreme synes jeg er helt i orden.

Kvalitet: MEGET GOD: Jeg kan kun sige, at håndcremen er endnu et af Raunsborgs gode, effektive produkter, som jeg har været glad for at bruge.

Tak for muligheden for at teste produkter fra Raunsborgs Sensitive serie. Jeg må sige, at de har levet helt op til mine forhåbninger. Det er en helt igennem god og effektiv serie, som jeg gerne bruger fremover.


Inge fortæller:
Jeg har testet disse produkter  i ca 2 mdr og har været ovenud tilfreds med alle produkterne.
  • All Day Face Cream
  • Face Washington
  • Repair Cream
  • Handcream
  • Handsoap

Først tog jeg Handsoap og håndcremen i brug, og det viste sig snart. at både gæster og jeg selv blev meget begejstrede, endda så meget, at jeg ved, at i hvert fald en af mine gæster allerede har købt et sæt selv.

Det, der ud over kvaliteten på alle produkterne, tiltrak mig, var, at produkterne er dansk produceret og udviklet, at de er uden parfume og så milde, at hele familien kan bruge dem.

Jeg kan godt lide, at der f.eks. bruges agurkeekstrakter, sukkerroe, nordiske urter, troldhassel mm. i produkterne.

Og et ekstra plus er, at både emballage og æskerne er utrolig smukke, så de pynter på badeværelset. Det er der ikke mange hudplejeprodukter, man kan sige det om, synes jeg.

Nytteværdi: Håndsæbens emballage kan genbruges, og det er jeg rigtig glad for, da jeg synes, den er rigtig pæn og pyntelig.

Kvalitet: Dejlig kvalitet, som trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke.

Holdbarhed: 12 mdr efter åbning

Pris: Rimelige priser på alle produkter. De er drøje i brug, så man får også valuta for pengene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Zensro retreat på LIVØ