Sacokids – Babycare kit – Testfamilien
ecool

Sacokids – Babycare kit

Jeannie har testet et Babycare kit fra Sacokids.

1131pink-e1411761912924

Jeannie fortæller:

Babycare kit er et praktisk sæt til daglig pleje som er lavet til babyer, og består af: en børste, kam, 4 stk. Neglefile, saks, negleklipper, næsesuger, og en fin lille taske med lynlås hvor alt kan være i.

IMG_6073

Men selvom jeg skulle teste det på min datter som er 7 mdr. så har jeg også brugt det på min søn på snart 3 år og mig selv, da der er dele som man sagtens kan bruge som voksen, hvilket jo er et stort plus, for så kan det bruges i rigtig mange år.

Jeg er især begejstret for børsten som har hår af uld, den er virkelig blød og den virker godt, på min datters fine babyhår.

IMG_6077

Jeg har prøvet kammen på min søns og mit eget hår, og den er rigtig god. Den har afrundede ?tænder? så den ikke stikker. Skaftet på både børsten og kammen er af blødt materiale, så det er super lækkert at holde på.

De 4 neglefile som er med, er lavet sådan så, den ene side er grov og den anden side er fin, jeg bruger dog ikke neglefil på mine børn endnu, så har brugt dem på mig selv, og de virker helt som de skal, også er de lavet sådan så, de er lidt smallere i den ene side, som gør at de er lettere at holde om, og gør det lettere at file siderne på neglen.

IMG_6101

Saksen er fin og lille, og ens fingre kan nemt være i hullerne, dog har jeg ikke kunne bruge den, da det er som om at kanten på skærene er for brede, så den kun kan klippe en meget lang negl, så jeg har kun kunne bruge den til alt andet end negle.

her ses det at den ikke kan bruges

Negleklipperen har fine detaljer, såsom, afmærkninger/former, hvor man har fingrene, så den ligger rigtig godt i hånden. Selve klipperen er lille, så jeg har nemt kunne klippe min datters negle med den.

IMG_6099

Jeg har haft mulighed for at afprøve næsesugeren da min datter har været lidt små forkølet og jeg giver næsesugeren topkarakter, den er super blød, nem at holde på, også kan den komme langt op, så man får alt snottet med ud, den er også nem at rengøre, da man kan tage det gennemsigtige af.

IMG_6103

Den lille feminine taske der medfølger, indeholder en bred elastik hvor redskaberne kan sidde fast i.

IMG_6074

Sættet er af mærket Nuvita, som er produceret efter alle sikkerhedsmål og standarder, det fås i flere forskellige farver.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde vil vi rate:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Der er alt hvad man behøver, og man har brug for tingende i mange år, både til drenge og piger.

Holdbarhed: MEGET GOD ? sættet virker robust, og selv lynlåsen på tasken virker kraftig og holdbar.

Pris: MEGET GOD ? 130 kr. for hele sættet, og dette synes jeg er billigt, for hvis man skal købe alle tingende hver for sig, plus en lille taske, så vil det blive nået mere end 130 kr. og med dette sæt, så matcher det hele også sammen.

Kvalitet: GOD ? ud over at saksen ikke kan bruges til børnenegle, grundet kanten er alt for bred, så er de andre produkter virkelig gode, og af god kvalitet. Den lille tasken er også god kraftig så den holder til en del.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ecool