Rejseseng Sacokids – Testfamilien
Done by deer clip-on mirror

Rejseseng Sacokids

Vores tester Marie har sammen med sin familie testet Deryan rejsesengen fra Sacokids.

Marie fortæller:

“Det var dejligt at modtage rejsesengen/teltet fra Sacokids, og jeg fandt hurtigt ud af, hvor nemt det var at slå op! Det fylder ingenting, når det er foldet sammen, og det er SUPERnemt at folde ud! Det popper op helt af sig selv så snart, at man folder det en lille smule ud. Min frygt for, hvor besværligt det ville være at stille an og pakke væk igen blev hurtigt manet til jorden. Ud over teltet medfulgte der også en oppustelig tynd madras og en lille sovepose, som man kan se på billederne:

IMG_0280 IMG_0281 IMG_0284

Begejstringen herhjemme var stor, da teltet blev sat op. Faktisk så stor, at jeg lidt frygtede, om jeg mon overhovedet kunne få ham til at sove i det. Magnus syntes virkelig, det var sjovt med sådan en lille hule. Han har brugt mange timer i teltet sammen med iPad?en, en skål med lidt snacks, sin dyne og adskillige bamser, så der har været skruet helt op for hyggeniveauet. Magnus har elsket at kunne kravle ind i sin hule, men han vil også godt have os andre med derind. Det lykkedes da også at få hans far overtalt 🙂

*IMG_0286 IMG_0349 IMG_1204 IMG_1210

Ud over at bruge rejseteltet indenfor, har vi også brugt det uden for i haven. Der brugte han det dog ikke så meget, fordi han var optaget af alt muligt andet. Men det er genialt med sådan et telt ude i haven – især, så børnene lige kan søge i skygge.

Det lykkedes os dog ikke at få Magnus til at sove i teltet! Men når han bliver lidt ældre og forstår, at han skal sove i det, så får vi helt sikkert glæde af det. Men jeg tror, at det er svært at få en tumling til at sove deri. Magnus har stadig brug for at sove i en seng med høje kanter som i en tremmeseng, da han ellers vil gøre alt for at bryde ud. Men indtil da vil teltet blive brugt som hyggetelt!

Når man ikke vil bruge teltet mere, kan man nemt pakke det sammen – MEN, for mig krævede det lige at tjekke en instruktionsvideo ud på internettet først. Når man først lige har prøvet at folde det sammen en enkelt gang, er det bare supernemt. Men man skal lige fange fidusen først, da man ellers godt kan komme til at folde det helt forkert sammen.”

 IMG_0797 IMG_0800

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD/MEGET GOD. Teltet er hovedsageligt beregnet til at blive brugt som rejseseng, men kan i den grad også bruges som et hyggetelt, så på den måde synes jeg, at nytteværdien er rigtig god! Men lige nu, hvor vi har en søn, der er en halvt udbryderkonge, når han bliver puttet, kan vi desværre ikke bruge den som rejseseng. Han synes, at det er alt for sjovt at være inde i til, at han kan falde i søvn.

Holdbarhed: MEGET GOD. Selve teltet er af ganske almindeligt stof, som man bruger til telte, men så er der også lavet nogle ?vinduer? i insektnet, så der kan komme lidt ekstra ilt ind uden, at der kommer insekter ind. Supersmart! Det virker bestemt ikke til at være noget ?skrammel?.

Pris: MEGET GOD. Før jeg modtog teltet, tjekkede jeg prisen på nettet, og teltet står til 797 kr. Det synes jeg er meget for en rejseseng, men når man tænker på, hvor meget glæde, man har af teltet, så er pengene givet rigtig godt ud. Det vil ikke kun blive brugt de 1-2 gange om året, man skal på ferie, men nærmest dagligt som hyggetelt inde på værelset eller i stuen.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten af selve ?stoffet? i teltet er som alle mulige andre telte, men detaljerne med insektnettet, soveposen og den oppustelige madras virker til at være i rigtig god kvalitet. Luften i luftmadrassen sev heller ikke ud efter at have været brugt en masse gange. Så alt i alt får teltet topkarakter herfra!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Done by deer clip-on mirror