Sko og sandaler – Testfamilien
Cuties.dk

Sko og sandaler

Hele fem af vores testere har testet sko fra bykier.dk.

Marie fortæller:

“Jeg fik selv lov til at gå ind og vælge et par sko til Magnus på ByKiers hjemmeside, og det var svært at vælge. Der er rigtig mange fine modeller, men jeg faldt pladask for begynderskoen med modelnavnet Aalborg. Den har en fast hælkappe samt blød skumpolstring i hælen og på pløsen. Den har også en såkaldt fleksibel kierFLEX-gummisål, som går lidt op foran for at beskytte bedre, når barnet kravler rundt. Lige noget for Magnus, der er 1,5 år og stadig er på begynderbasis med hensyn til at gå og løbe. Derudover har indlægssålen en antibakteriel funktion.

image1

Skoene kom hurtigt med posten, og jeg blev rigtig positivt overrasket. Ud over skoene, så var der et børnepas (uægte selvfølgelig) + klistermærker med landenavne på, som man kan klistre på inde i passet. En rigtig god idé – dog er Magnus lidt for lille endnu til at forstå det. Men til de lidt større børn er det genialt! Vi har gemt passet, så han kan bruge det, når han bliver lidt større.

Jeg har aldrig hørt om ByKier før, så jeg var lidt spændt. Jeg spurgte inde på min instagramprofil, om andre kendte til mærket, og fik en masse god respons tilbage! Så jeg glædede mig til at give Magnus skoene på, så vi kunne starte testen.

image2

Når man sammenligner skoen, er den fuldt på højde med sko fra Angulus og de andre kendte skomærker. Dog hører de til i den billigere ende af prisklassen!

Skoene er blevet afprøvet på alle mulige måder og i nærmest al slags vejr – undtagen regnvejr. De giver Magnus en rigtig god støtte op omkring anklerne, da de egentlig går relativt højt op. Selvom der er en høj støtte op omkring anklerne, så er de faktisk meget bløde. Nogle begyndersko er efter min mening for stive. Men disse sko fra ByKier har en rigtig god stivhed.

image5

Noget, jeg er blevet rigtig glad for ved disse sko er, at når man spænder dem fast med velcrobåndene, så sidder de bare supergodt fast på foden! De lukker stort set alt skidt og snavs ude, da de går så højt op omkring ankelledene og samtidig lukker tæt, så når Magnus har været ude at lege i sandkasser, skal vi ikke tømme skoene for en kvart sandkasse bagefter. Derfor er der heller ikke sand og småsten, som kan komme ind i skoen. Vi har nogle kondisko til Magnus, hvor vi konstant skal tage dem af og tømme for sand og småsten, når vi er udenfor. Det er meget generende og irriterende for Magnus. Men det problem har vi slet ikke haft med ByKiers begyndersko.”

image6

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Skoene har vi haft stor glæde af her under foråret og sommeren. De har ikke været for varme på noget tidspunkt, så man vil sagtens kunne bruge dem året rundt.

Holdbarhed: MEGET GOD. Er faktisk overrasket over kvaliteten, da de prismæssigt ligger under Angulus og de andre relativt dyre skomærker på markedet. De er akkurat lige så godt som de dyre mærker. Selv efter at have brugt dem i en måned, hvor de virkelig er blevet udsat for en del, så er de så pæne som nye.

Pris: MEGET GOD. Prisen er uden tvivl supergod. Skoene koster 549 kr. Man får rigtig meget for pengene – en sko i lækker kvalitet, antibakteriel indlægssål og fast hælkappe med skumpolstring – også på pløsen. Så der er ikke sparet på noget nogen steder.

Kvalitet: MEGET GOD. Som jeg tidligere har nævnt, så er kvaliteten helt i top. De kan sagtens hamle op med de dyre og kendte mærker, der er på markedet!

Medina fortsætter:

foto 1

?ByKier forhandler udelukkende sko via internettet, og vi modtog et par fine Farsø navy sneakers med velcrolukning og en stor hvid stjerne på siden (skøn detalje). Skoene er håndlavede i Europa og på sig har de også et fint, dansk flag. Det var meget spændende for Quentin at være med til at åbne kassen, hvori der lå et legepas fra ?Den europæiske skounion, byKierland”. Skoene var han derfor i første omgang fuldstændig ligeglad med, og der måtte kæmpes lidt for at få lov at kontrollere, om størrelsen nu var den rigtige 😉 Heldigvis tilbyder ByKier som et stort plus en velskrevet størrelsesguide og hjælpevideo. Faktisk har man også fri fragt og ikke mindst fri returret, så man nemt kan sende retur, hvis skoen alligevel ikke passer.

foto 4

Skoen er cognacfarvet indvendigt og fremstår eksklusive. Snuden er belagt med gummi – ikke det allerpæneste, men til stor nytteværdi med en krudtugle, der bare drøner derudaf. Quentins fødder passer godt til skoene, og hans fødder har på intet tidspunkt føltes klamme efter at have dem på, heller ikke efter mange timers leg. De er virkelig bløde og meget fleksible/bøjelige. Som et stort plus vejer de heller ikke særlig meget.”

Quentin udtaler selv:

?De er gode, fordi mine fødder er lige perfekte i størrelsen, men allermest fordi de er blå?.

foto 2 foto 3

Nytteværdi: MEGET GOD. Ordentligt fodtøj er jo et MUST. Man ved selv, hvor påvirket ens dag bliver, hvis fodtøjet ikke er optimalt.

Holdbarhed: GOD. ByKier anbefaler selvfølgelig, at skoen imprægneres. Umiddelbart vil de herhjemme kun holde til fritid og ikke i børnehaven.

Pris: GOD. Skoen koster kr. 549,- og lige nu kan de købes med 5 % rabat. Man kan altid blive lidt chokeret over prisen på børnenes sko, men det er faktisk en ganske fair pris i forhold til andre kvalitetssko på markedet. Ved at surfe lidt rundt erfares det dog også, at man løbende kan gøre endnu bedre kup ved udsalg/lagersalg mv.

Kvalitet: GOD.

Pernille fortæller:

“Vi har testet to par flotte sko.

Billede 1

Celina har været superglad for skoene fra by Kier. De har haft den rette størrelse, og pasformen på skoene har været helt perfekt til hendes fødder.

Hun har ikke haft varme eller på anden måde fugtige fødder efter brug – heller ikke på de lidt varmere dage. De er blevet godt brugt, men ser stadig pæne ud og har ikke mistet farven.

Billede 2

De har været superfine at teste her i denne sommer, da det jo nærmere har været efterår.

Sophia har testet nogle lidt ?finere? sko, som med lakfacaden ikke indbyder til udendørsleg.

Billede 3

Skoene har også her passet hendes fod rigtig godt, og de er superflotte til shorts eller nederdel.

Fordelen ved disse sko i forhold til andre lignende sko er, at de har en god sål under skoen, som ikke er glat, så de kan stå fast.”

Billede 4

Nytteværdi: GOD. Brugbare og god pasform.

Kvalitet: GOD. De lilla sko er vi meget imponeret over kan tåle så meget forskellig leg uden at tage skade eller på anden måde virke slidte. De sorte sko er mere skrøbelige. De holder sig dog flotte, hvis de bliver brugt indenfor.

Pris: GOD. Den er meget fornuftig.

Holdbarhed: GOD. Jeg er imponeret over holdbarheden – det er ikke sidste gang, vi har sådan nogle sko.

Tina fortsætter:

1

?Begge børn havde været med til selv at vælge sko fra hjemmesiden. Mikkel skulle have sandaler og valgte et par smarte støvgrønne.

3

Liva skulle have forårs/efterårssko og valgte et par zebrastribede.

2

Vi glædede os meget til at modtage dem. Da skoene kom, var især Liva meget begejstret for de superflotte sko, som samtidig var nemme at få på med lynlåsen i siden. Med skoene fulgte både sorte og hvide snørebånd, og Liva valgte at få de sorte sat i. De blev prøvet med det samme. De næste mange dage sad de konstant på hendes fødder, og trods hendes til tider ret hårde behandling af fodtøj, ser de efter nogle ugers brug stadig rigtig fine ud!

4

Mikkels sandaler har været brugt lidt on/off, både på grund af den danske sommers noget ustadige vejr, men også fordi han hellere vil have kondisko på. Sandalerne sad dog rigtig godt på ham og gnavede ingen steder til trods for bare tæer i dem, hvilket jeg indimellem oplever med andre sandaler. De er ret brede i modellen.

5
Vi er meget begejstrede for både sko og sandaler! Både på grund af udseende og kvalitet.?

Nytteværdi: MEGET GOD. Det er så vigtigt med ordentligt fodtøj!

Holdbarhed: MEGET GOD. Med to vildbasser er sko og sandaler virkelig blevet testet, og de holder          bare!

Pris: MEGET GOD. Prisen for Livas sko er 599,- og for Mikkels sandaler 549,- Det synes jeg er en rigtig god pris for lækre sko!

Kvalitet: MEGET GOD. Vi er meget imponerede over kvaliteten. Skindet er superlækkert, og både sko og sandaler sidder perfekt.

Nina afslutter:

ByKiernr1

“Børnene har testet nogle lækre sko fra ByKier. Benjamin har testet Skanderborg SFO sko i farven Camou, og han synes rigtig godt om, at han ikke skal binde snørrebånd eller åbne/lukke dem.

ByKiernr3

De er lavet i lækkert blødt læder, men desværre blev snuden på skoen ret hurtigt ridset på den ene sko – måske læderet var lidt for blødt. Der står dog også på hjemmesiden, at man kan bruge den som indendørssko, men der vil jeg mene, den bliver for varm – i hvert fald for Benjamin. Han har været glad for skoen, selvom den ikke holdt sig pæn så længe.

Isabella testede Sneakers Watford Lilla og den er også rigtig flot og i lækkert læder.

ByKiernr5

Desværre har hun fået vabler på hælen, og den har været lidt for varm henover sommeren. Men jeg håber, at hun har fået gået dem til, så de kan bruges som overgangssko i efteråret.

ByKiernr2

Som mor går jeg meget op i, at børnene har ordentligt fodtøj på, så jeg blev lidt ked af, at Isabella fik vabler. Desuden synes jeg, at der har været lidt afsmitning på strømperne fra sålen. Det er heller ikke så smart, synes jeg.”

ByKiernr4

Nytteværdi: GOD. Børnene er glade for dem, og det er lækkert design.

Holdbarhed/Kvalitet: MIDDEL/GOD. Jeg synes, det er ærgerligt, at Benjamins sko så hurtigt blev ridset på snuden, så den har mistet farve, men jeg ved ikke, om det er på grund af læderet, eller om han blot har været uheldig.

Pris: GOD. I forhold til konkurrerende mærker, så er prisen ok. Benjamins sko ligger til 479,- og Isabellas til 649,- på hjemmesiden. Jeg håber, skoen holder, for så er der en fin balance mellem pris og kvalitet.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cuties.dk