bObles fly – Testfamilien
Sebra madkasser, drikkedunke og frugtposer

bObles fly

Vores gæstetester Line har sammen med sønnen Milo på 2 år testet flyet fra bObles.
img_1905
Line fortæller:
“Vi var megaglade og taknemmelige for at få lov at teste et fly fra bObles. Det er min søn på 2 år, som tester produktet.
Det har virkelig uendelige lege- og anvendelsesmuligheder. Barnet kan ligge på maven hen over den og læse, bruge den som stol, kravle, balancere og hoppe på det og mange andre sjove ting, der fremmer den motoriske udvikling.”
Den er fremstillet i bløde skumblokke, der ikke ridser eller skader gulvet eller barnet.
Først og fremmest vil jeg lige nævne, at Milo (2 år) er liiidt en forsigtig én, hvad angår vildt legetøj, som han ikke har helt kontrol over, og han skulle lige se flyet an, da det jo nemt kan vippe osv. Men som dagene gik, løsnede han op, og han har noget bobles i forvejen, så han begyndte og undersøge mulighederne på flyet.
Det, han syntes var sjovest, var at køre med alle sine biler på flyet… Det brugte han flere timer med, og jeg vil derfor også fremhæve, at “bakkerne” derpå fik ham til at grine, når han slap bilerne nedad, hvis man ser bort fra motorikken.
 img_1903
Han er ikke så god til at holde balancen endnu ved at sidde på det selv og gynge/vippe, men hvis vi holder ved ham, synes han det er kanonsjovt. Han kunne også sagtens se, at det var et fly. Han vender det altid enten med bunden opad eller på siden, og så stiller han sig helt op, meget stolt og siger “Seee mor, jeg står her og flyver med armene i vejret!” Ret sødt. Vi har selv en elefant og en fisk, som han også sætter sammen med flyet og hopper rundt på dem skiftevis, og han kravler for den sags skyld også. Det er virkelig et kanon stykke legetøj, og vi elsker bobles. Er helt vild med det!
Mit førstehåndsindtryk var faktisk, at det så megasejt ud i forhold til de andre, og nok henvender sig til børn fra ca. 2 år og opefter.
Jeg synes, bobles fylder en del i hjemmet, men så bruger børn det også meget til at sidde på som skammel. Det gjorde Milo. Et lille minus er, at det bliver nemt støvet, og vi har også spildt lidt drikkelse på den, men så går det supernemt af med en våd klud, så det er smart, synes vi alle herhjemme.
Jeg ville klart købe dette produkt; det er 100 procent et han vil lege meget med fremover, og jo større han bliver, jo flere mugligheder er der med det. Store børn vil sagtens kunne gynge og stå på det på en lidt vildere måde med balancen. Prisen er også rigtig fin – 799 kr. Helt klart en god pris, også i fohold til andre produkter derfra. Jeg har kun positivt at sige omkring bobles legetøj – det er genialt. Man kan aldrig øve sin motorik for meget.”
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – som nævnt er der uendelige muligheder for, hvad man kan bruge dem til og træne kroppen med.
Holdbarhed: MEGET GOD – man kan næsten ikke se, at det har været leget, kastet med, spildt på osv.
Pris: MEGET GOD – (799 kr.) de fleste ville kunne købe til denne pris eller ønske sig i gave, og så er det efter min mening en stor bobles ,man får for pengene.
Kvalitet: MEGET GOD – det kan virkelig holde til meget! Også voksnes vægt. Ja, jeg har stået på den 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sebra madkasser, drikkedunke og frugtposer