Test af bObles flagermus – Testfamilien
UGENS MADPLAN UGE 19 - Hjemme hos familien Crossland

Test af bObles flagermus

Vores tester Cebrina har sammen med datteren Emma på 2,5 år testet en bObles flagermus.

Cebrina fortæller:

“Vi har i anledningen af bObles 10 års jubilæum, haft fornøjelsen af at teste deres flagermus speciel edition.

Flagermusen kommer i tre dele (2 små trekanter og en stor trekant) den kan bruges som balance bum på flere måder og som vippe.

Vi er rigtig glade for bobles her hjemme, og Emma på knapt 2,5 år bygger nærmest dagligt baner af hendes lille samling, men lad mig indrømme, at jeg jo synes de fylder temmeligt meget hvis ikke det er stablet korrekt når det ikke er i brug.

Netop på størrelsen blev jeg faktisk positivt overrasket over da jeg hentede pakken i den lokale pakkeshop, for den var overraskende slank.Pakken stod klar til Emma da hun kom hjem fra dagpleje og da hun så hvad pakken indeholdte tog det ikke mange minutter før flagermusen var sat sammen med resten af samlingen til én lang bane. Flagermusen er som tidligere nævnt en slank fætter fra bObles familien, hvilket udfordrer børnene meget på balancen og koncentrationen, og netop sidstnævnte var den største udfordring her hjemme. Emma er nemlig ikke den rolige type, hvilket da også kostede en hel del fald de første dage.Flagermusen er kun en fods bredte og derfor tipper den nemt hvis fødderne går ud over kanterne. Jeg tænkte faktisk at det var rigtig ærgerligt, for jeg ville jo ikke kunne give det helt rigtige billede af flagermusens funktion da jeg simpelthen tror at den er bedre til de lidt ældre børn, men Emma er ikke typen der giver op og flagermusen er faktisk gået hen og blevet et hit her hjemme, og mine nerver er faldet til ro igen 😉

Emma er blevet virkelig god til at koncentrere sig når hun skal gå på den, selvom det stadig er lidt svært, og der er ingen tvivl om at selvom jeg tror børn fra 3 års alderen og op har bedre udbytte af den fra start så har den udviklet Emma meget og det er jo i virkeligheden dét der formålet med bObles. Udvikling igennem leg!Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: Meget god ? den udfordrer børnene på deres fantasi og deres motorik.

Holdbarhed/kvalitet: Meget god ? Flagermusen er som alt andet bObles et solidt produkt, som kan holde i virkelig mange år og som er nemt at rengøre.

Pris: God – 399,- er umiddelbart i den lidt billigere ende af hvad bObles ellers fås til, og med den udvikling børnene får med flagermusen må jeg sige at den er alle pengene værd.”

4 kommentarer

 • Mille

  Jeg synes faktisk ikke, bobles er alle pengene værd, i forhold til hvor lidt mine børn bruger det, men lige netop flagermusen har jeg overvejet og den lyder til at være super god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Herhjemme er bobles et hit for børn i alle aldre fra 0-7 år har vi tre børn, der alle leger med bobles. De ældste bruger dem til at bygge bane, og øve balance. Her er flagermusen rigtig god. Den mindste bruger bobles til at blive stærkere i nakken og ryggen. Simpelthen genialt legetøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er kæmpe fan af bObles men har ikke prøvet denne. Det må ske nu. Super test – meget inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Super fin formulering

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS MADPLAN UGE 19 - Hjemme hos familien Crossland