Test af webcamskjuler fra kamerasikkerhed.dk – Testfamilien
Træningstøj til kvinder i alle aldre - og RABATKODE til JER

Test af webcamskjuler fra kamerasikkerhed.dk

En række af vores testere har testet webamskjulere fra kamerasikkerhed.dk

billede-2

Og vi har i samme forbindelse fået lov at dele en rabatkode der giver 20% i rabat resten af marts 2018. Koden er: testfamilien20

Heidi fortæller:
“Jeg har testet webcamskjulere fra www.kamerasikkerhed.dk” . Jeg glædede mig helt vildt til at modtage webcamskjulerne. Jeg er en af dem der putter tape og papir foran webcammet på min bærbare, så denne her test var derfor helt perfekt.

Kamerasikkerhed sælger webcamskjulere til personer, der ønsker at have sit privatliv for sig selv, uden at skulle være bekymret for hackere. De er lavet i rustfrit stål  og prisen er kun 69 kr.
image1Tanken om når man selv eller ens børn sidder ved den bærbare og man ikke ved hvem der følger med på den anden side, den tanke har i mange år skræmt mig. Så i en del år, har jeg haft et stykke papir med tape over. Hvem synes det er pænt? Og hvem vidste at selvom dit webcam er slukket og du ikke bruger kameraet i telefonen, så kan hackere hacke sig ind og på den måde stjæle dine oplysninger.

Den smarte webcamskjuler fra kamerasikkerhed, gør at det både ser smart ud og man er sikret mod eventuelle hackere.

Webcamskjulerne passer ikke kun til din bærbare pc, men også til mobiltelefoner og ipads. Den er lille og sort og man lægger faktisk ikke mærke til at den sidder der, da den i princippet ikke fylder mere end hvad webcammet i sig selv gør. Min ramme på min bærbare pc er sort, hvilket gør at den slet ikke ses.

Jeg fik hurtigt et godt indtryk. Den var nem at sætte på og hvis man skal bruge webcammet er det nemt at rykke “lågen” fra side til side, med en finger. Den er virkelig anbefalingsværdig.
image2
image3
“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – En simpel lille ting, gør det nemt og sikkert.

Holdbarhed: MEGET GOD – Klisteret bag på virker utroligt holdbart og den er ikke nem at rokke.

Pris: MEGET GOD – Prisen er 69 kr. for én, 119 kr. for 2 stk. og 169 kr. for 3 stk. Prisen er virkelig god. De fleste har både bærbar, mobiltelefon og Ipad og med mængderabatten har man til alle devices og de holder i mange år.

Kvalitet: MEGET GOD – De er lavet i rustfrit stål, der er derfor prioriteret materialer i høj kvalitet.
image4


Meral fortsætter:

“Da vi får tilbudt at teste disse webcamsjulere, takker jeg straks ja, da tanken om at nogen kan holde øje med mig strejfer mig af og til”.

Da jeg har åbnet konvolutten med mine webcam skjulere, er det første jeg tænker: “Wauw, hvor er de små!” Jeg havde nemlig en forestilling om, at de ville fylde hele skærmen, og var derfor positivt overrasket over størrelsen. Webcamskjulerne er så små, at man nærmest slet ikke lægger mærke til dem.
foto-1-1Men da jeg tog den første skjuler ud af posen, blev mit “Wauw” erstattet af et “Ej, øv!”. For i det jeg tog den ud af posen, gik den i stykker. Jeg fandt en ny frem, og det lykkedes mig at sætte den på Ipad’en uden at ødelægge også den.

foto-2-1 foto-3-1Skjuleren sidder ikke for godt fast og flytter sig en smule, på trods af at jeg er meget påpasselig med ikke at røre ved den. Og det er heller ikke fordi Ipad’en bliver brugt flittigt her hjemme. Men det er bare en lille detalje. Det giver en indre ro og tilfredshed med webcamskjulerne på, da jeg ved, at ingen kan holde øje med mig, og det ser da også meget bedre ud end et stykke tape. Desværre finder min mand “webcam dimsen”, som han kalder den, på gulvet efter ca. 1 uge. Da han samler den op, for at sætte den på igen, går den i stykker.
foto-4-1I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Man kan undgå, at nogen holder øje med en.

Holdbarhed/Kvalitet – MIDDEL/MINDRE GOD: 2 skjulere gik desværre i stykker på under 2 uger (tror desværre at jeg har været ret uheldig). Det var dog en meget positiv oplevelse, at da jeg konfronterede Kamerasikkerhed.dk med at 2 af webcam-skjulerne var gået i stykker, så svarede Stine hurtigt tilbage at hun straks ville sende mig 4 nye – og skrev uførligt, hvordan man monterede dem bedst muligt.

Pris – MEGET GOD – fordi jeg jo fik dækket de to defekte webcam-skjulere.


billede-1

Linda afslutter:
“Har du nogensinde tænkt over at hackere kan kigge med på din computer eller Ipad uden at du ved det??”

Det har vi og herhjemme er vi måske lidt hysteriske men vi har meget længe haft tape foran vores webcam på vores Ipad’s og computere for ærligt så anede vi ikke at man kunne få de her små webcam skjulere fra kamerasikkerhed.dk.
billede-2De bitte små og helt perfekte kameraskjulere er simpelthen geniale. De er helt enkle, lavet i rustfrit stål og så måler de kun 1,2 cm i længden og 0,7 cm i højden.

Man sætter dem fast med selvklæbende tape fra M3 og jeg syntes det var vildt nemt at sætte dem på og selvom jeg fik sat den ene lidt skævt kunne jeg sagtens lige ta’ den af og sætte den på igen og den sidder stadig fast.
billede-3Webcam skjuleren fungerer ved at man selv kan vælge om der skal være åbent eller lukket for ens webcam. Man slider den blot fra den ene side til den anden side alt efter om man ønsker den skal være åben eller lukket.
billede-4Ærligt så syntes vi de ultra tynde webcam skjulere er helt vildt geniale og de kan i den grad anbefales til alle der har en computer eller en Ipad.

Tror ikke der er nogen som har lyst til at hackere kan lure med på ens webcam.
billede-5I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Jeg syntes den er yderst nødvendig sådan kan undgå hackere kigger med på ens webcam.

Holdbarhed – MEGET GOD: De har holdt fint til vores brug af dem og det er selvom vores søn på 5 år jævnligt sidder og åbner og lukker webcam skjuleren bare fordi han syntes det er sjovt.

Pris – MEGET GOD: Jeg syntes prisen er yderst fair og så er jeg kæmpe fan af at der er rabat når man køber mere end en.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er super fin.


1 kommentar

  • Eva p

    Virker som en genial ide – anede slet ikke der fandtes sådan nogen – tænker at teenagedatteren må have sådan nogen til hendes devices

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningstøj til kvinder i alle aldre - og RABATKODE til JER