Test af LEGO TECHNIC – RC tracked racer – Testfamilien
Test af barnets bog fra Withwhite

Test af LEGO TECHNIC – RC tracked racer

Liam har testet LEGO Technic RC tracked racer. Prisen er 719 kr., men er faktisk lige nu på tilbud til 599 kr. 

billede-1

Liam var helt oppe og køre da han modtog sin LEGO Technic pakke. Aldersgruppen er 9-16 år, så var lidt i tvivl omkring hvorvidt Liam på snart 7 år ville være for lille til at lege og samle denne LEGO pakke. Liam var helt vild da pakken blev åbnet og alle poserne med lego klodserne blev taget ud.

Liam har tidligere været vant til at lege med LEGO Duplo og været virkelig glad for dette, så jeg var ret sikker på at denne Technic bil ville være noget for ham. Jeg vidste på forhånd at dette ville være et projekt Liam skulle have hjælp til at samle, så vi sad sammen og hyggede os og samlede bilen.

Vi tog alle klodserne op i små skåle, så vi kunne skabe et overblik over de forskellige klodser.

billede-2billede-6

Liam har fået hjælp til at samle bilen, men han var med til at finde de klodser vi skulle bruge og satte klodserne sammen så godt han kunne. Han var vildt hurtig til at finde de klodser vi skulle bruge og forstod også godt hvordan han skulle følge samlevejledningen.

Samlevejledningen var vildt smart, da billederne på klodserne vi skulle bruge var 1:1, så hvis vi var i tvivl omkring det var den rigtige klods vi havde fat i, kunne vi ligge den hen over tegningen og se om den passede.

billede-3 billede-4 billede-5

Liam var meget stolt hver gang han formåede at sætte nogle klodser rigtig sammen, og havde rigtig mange succesoplevelser imens vi samlede løs.

Liam var lidt utålmodig under vejs, da han mente det tog lang tid at samle bilen og han glædede sig til den var færdig og kunne bruges, men han var med under hele processen.

Liam har tidligere fået LEGO i gave, men han har ikke formået at holde tingene samlet særlig længe, og kort tid efter har flere af klodserne været væk og det har ikke været muligt at genopbygge den ønskede figur igen. Så var spændt på om han kunne lade bilen være og ikke ødelægge den. Og det kunne han, han har passet virkelig godt på den.

Liam var helt oppe og køre da de sidste klistermærker var påsat bilen og han endelig kunne tage den brug. Efterfølgende har han leget med bilen mange timer og brugt hans fantasi.

billede-7

Liam er blevet ret vild med LEGO og har allerede nu tilføjet en masse LEGO ønsker til hans juleønsker.

Jeg synes det har været spændende at teste LEGO Technic og se Liam været koncentreret omkring bilen og se ham bruge hans finmotorik til at salme de små klodser sammen. Liam har brugt en masse fantasi i legen med bilen efterfølgende.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Jeg elsker legetøj hvor man kan bruge sin fantasi og det kan man i høj grad med denne lego technic bil. rigtig god underholdning til mange timers leg.

Holdbarhed: MEGET GOD – Bilen virker ret solid og klodserne falder ikke fra hinanden når man køre og leger med den. Lego er god kvalitet som holder i mange år frem.

Pris: MEGET GOD – LEGO technic RC tracked racer koster vejl.pris 699 kr, hvilket er en fair pris når man tænker på hvad pakken indeholder og hvor mange timers leg der følger med.

Kvalitet: MEGET GOD – Meget god kvalitet og holdbart legetøj som ikke bliver slidt eller grimt med tiden.

1 kommentar

  • Eva

    LEGO Tecnic har vi kun gode erfaringer med – Jeg kan huske da de første modeller kom frem i 80’erne og Jeg og min lillebror lærte en masse ved at samle modellerne – i dag bygger min kusines 9 årige dreng en masse tecnics – så bilen må jeg sørge for kommer på hans ønskeliste.

    Desværre er legoet i dag blevet meget kønsopdelt – og desværre er der ikke lavet tecnics modeller til piger – kunne evt være karusseller – vipper – lyserøde biler

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af barnets bog fra Withwhite