Test af barnets bog fra Withwhite – Testfamilien
Black Friday hos Jollyroom - nedtælling

Test af barnets bog fra Withwhite

Vores tester Sophie har sammen med sin yngste søn Gustav på 9 uger, testet Barnets bog fra Withwhite.

Sophie fortæller:

“Vi har haft fornøjelsen af at teste den smukke Barnets bog fra Withwhite – først og fremmest det visuelle, den er simpelthen så smukt udformet, lækre detaljer og igen passer den perfekt ind i den nordiske indretning, så den virker ikke “rodet” at have til at ligge fremme og netop det at den ligger fremme gør at jeg får den udfyldt – i modsætningen til de to foregående gange jeg er begyndt på barnets bog til de to store. image1

Den smukke bog som egentlig er et lækkert udført ringbind, med ekstra store ringe – så man selv har mulighed for at indsætte ting i mappen – det kunne eksempelvis være tegninger, fødselsjournal eller svangerskabs papir.

Bogen er med utroligt mange fine, søde og sjove detaljer, der er mulighed for at lave hånd og fodaftryk direkte på en af de kraftige siger, ligesom før nævnt at bogen er et ringbind så man selv har mulighed for at sætte ind hvor man ønsker.
image2
Bogen kan bruges lige fra fødsel og helt frem til første skoledag, desuden er der indsat en del sider der hedder “i dag” og “fotos” og uden titel hvor man kan skrive indsætte lige hvad man vil, det er en dejlig ting ved bogen at man selv kan sætte sit præg og det ikke kun er alle de alm. fakta der nødvendigvis kommer deri.

Det er en fantastisk lækker, flot og dejlig bog som jeg helt klart godt kunne finde på at købe til de to andre og skrive det over jeg har skrevet i deres.
image3

Bogen er på 84 sider, den er svanemærket og dansk produceret.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er et en dejlig mulighed for at forevige alle barnets specielle og mindeværdig øjeblikke.

Holdbarhed: MEGET GOD – rigtigt lækker kvalitet.

Pris: GOD – Bogen koster 399,- og er helt sikkert pengene værd, der er kredset for detaljerne.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er lækker, der er tænkt over detaljerne.
image4 image5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday hos Jollyroom - nedtælling