Barnets bog – Testfamilien
Babybjörn Weekendseng - Travel Cot Light.

Barnets bog

Vores tester Sophie har testet Barnets Bog “Min babybog” fra www.troldogblomst.dk.

Sophie fortæller:

“Min første tanke, da jeg åbnede pakken med bogen var, at den var rigtig sødt illustreret på forsiden. Bogen er virkelig sød og moderne i utrykket, hvilket jeg finder tiltalende.

FullSizeRender (2)

Min babybog er en sød og dejlig nem bog at udfylde. For nutidens travle børnefamilier er det at blive ved med få udfyldt Barnets bog løbende nemt et projekt, der flyder ud i sandet, men denne er overkommelig og indeholder lige præcis nok – ikke for meget og ikke for lidt. Der er de væsentlige og hyggelige informationer, som jeg finder tilpas. Ydermere er der gjort plads til billeder i bogen, som gør den dejlig personlig med tiden.

FullSizeRender (1) FullSizeRender-117

Bogen er lidt anderledes end mange andre Barnets bog. Faderen er inddraget mange steder; “hvornår mærkede far mig sparke” “hvad tænkte far” etc. Dette giver en dejlig følelse af, at det ikke kun er mor, der har været gravid, men forældrene, der har været sammen om det hele.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Super fin bog, der kan indeholde de store øjeblikke.

Holdbarhed: MEGET GOD. Bogen er i et godt materiale.

Pris: GOD. (199,-)

Kvalitet: Meget god bogen virker som god kvalitet der kan holde i mange år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babybjörn Weekendseng - Travel Cot Light.