Babybjörn Weekendseng – Travel Cot Light. – Testfamilien
Milk&Co fra littlegreenbean.dk

Babybjörn Weekendseng – Travel Cot Light.

Vores tester Nadja har testet en rejseseng fra Babybjörn, Travel Cot Light.

BABYBJÖRN Travel Crib Light er den perfekte babyseng at tage med på rejsen. Den vejer kun fem kilo og kan foldes ud med en enkelt bevægelse. Den tilhørende transporttaske er lige så smidig som en almindelig taske. Transporttaskens håndtag gør det meget nemt at bære rejsesengen. Det bliver ikke nemmere at sove ude med små børn. 

BABYBJÖRN Travel Crib Light er nem at sætte op og folde sammen igen, og når den ikke er i brug, klappes den nemt sammen og transporteres eller opbevares i posen. Rejsesengen har et gennemtænkt design og tager begrænset med plads i rummet. Den robuste madras sikrer, at sengen står fast på gulvet. De skrå sider giver hygge, og rejsesengens bløde stof er behageligt mod babyens hud. 

BABYBJÖRN Travel Crib Light kan bruges fra nyfødt til ca.  tre år. 
Tekstiler tættest på barnet er testet og godkendt i henhold til Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter, hvilket betyder, at de er produceret uden skadelige kemikalier, og derfor ikke vil kunne udløse allergi. Robust konstruktion med bundplade og madras gør sengen stabil. 

Madras: 60 cm x 105 cm x 4 cm. 
Indvendig bund: 82 cm x 112 cm x 60 cm. 
Foldet sammen: 60 cm x 49 cm x 14 cm. 
Både madrassens betræk og sengestof kan fjernes og maskinvaskes ved 60 ° C med mildt vaskepulver. Rejsesengens yderstof er også nemt at fjerne og vaskes separat i maskinen ved 40 ° C. Det gælder for alle tekstiler, at de ikke tåler at tørretumbles.

IMG_5075

Nadja fortæller:

“Vi har siden børnene var små brugt rejsesenge, når vi har været på ture med overnatning. Vi har også altid haft en til at stå i vores sommerhus og hos mine forældre. Og det er ALDRIG mig, der har slået dem op!

Jeg har forsøgt. Men jeg har fejlet. Jeg ved ikke, om det er mig, der er helt uduelig, men i hvert fald er det ikke lykkedes mig. Og så har det nok også været lidt for nemt bare at bede den nærmeste (mand) om det, så oftest har det været min egen mand, og indimellem min far, der måtte i gang 😉 Jeg ER virkelig heller ikke hverken særlig teknisk eller handy, når det kommer til sådan noget. Så da vi skulle teste denne weekendseng, som skulle være utrolig nem at slå op, tænkte jeg, at jeg var den perfekte tester til at undersøge, om det virkelig passer – for kan jeg, så kan ALLE! 😀

IMG_5613 IMG_5615

Sengen fylder ikke meget, som I kan se her, hvor den står ved siden af en kasse Kleenex. Når man åbner opbevaringstasken, er madrassen omkring den sammenfoldede seng. Megasmart og pladsbesparende! Og et kæmpe plus er det også, at der i det hele taget er så god en madras med i købet. Vi har nok købt i hvert fald 4-5 rejsesenge i løbet af de sidste 6 år, og vi har altid købt den billigste, vi kunne finde med det ræsonnement, at de alligevel ikke bliver brugt så ofte. Vi har så opdaget, at vi alligevel ikke er kommet udenom at købe en ekstra madras dertil, fordi det tynde underlag, der er med til de billigste rejsesenge, ikke er værd at ligge på – og da slet ikke for en lille, skrøbelig ryg!

Nå, men den her seng kom altså for alvor på prøve herhjemme en dag. Vi havde endnu ikke haft mulighed for at teste den på en tur ud af huset, men en dag ringede de fra vuggestuen og sagde, at Buster på 2 var blevet syg med høj feber. I forvejen var Arthur på 6 syg hjemme på sofaen. Vi fik hentet Buster, som bare trængte til at sove, men da han havde næsten 40 i feber, ville det ikke være rart for ham at ligge og koge på (læder)sofaen sammen med os andre. Samtidig ville jeg selvfølgelig gerne have ham tæt på. Derfor tænkte jeg, at rejsesengen skulle stå sin ultimative prøve! Der var totalt stress på, for Buster skulle bare ligge ned HURTIGT, og jeg tænkte, at hvis det ikke ville lykkes mig inden for ganske kort tid, ville jeg droppe det. Men på UNDER 30 SEKUNDER var den altså både pakket ud og slået op helt uden brug af vejledning (som ellers er i bunden af sengen) af mor her, der aldrig har slået en rejseseng op før! Det siger vist lidt om, hvor nem den faktisk er at slå op.

IMG_5618

Min første tanke, da den var slået op var, at den så enormt lille ud. Jeg tænkte, at den var Buster da alt for stor til! Men det er bare designet, der er så smart, at den ikke fylder meget opad til.

IMG_5619

Buster sov helt perfekt deri – og jeg er sindssygt glad for at have opdaget denne fine rejseseng, som jeg bestemt vil anbefale til andre! Den er ikke billig, men hvis vi bare havde købt den fra starten af, så havde vi faktisk sparet penge her i huset 😉 ”

IMG_5620

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Hvis man indimellem er på ture eller rejser med sine små børn, er en rejseseng rigtig god at have.

Holdbarhed: MEGET GOD. Sengen er meget let (5 kilo), men virker robust og har holdt fint til, at Buster kravler op og ned i den. (Han er 2,5 år og meget motorisk dygtig – man skal i hvert fald ikke være bange for, at ens baby kommer ud af den 😉 )

Pris: MIDDEL. Jeg har fundet den her på tilbud i sølv til 1463 kroner, men ellers kan jeg se, at den koster op mod 1999 kroner, hvilket jo bestemt ikke er billigt for en seng, man ikke bruger hele tiden. Set i bakspejlet kunne det dog sagtens have betalt sig herhjemme med tanke på, at vi igennem tiden har købt 4-5 billige(re) rejseseng og madrasser dertil, hvor denne har madras med i købet og er klart i bedre kvalitet end alle de andre, vi har haft.

Kvalitet: MEGET GOD. Der er intet at komme efter mht. kvaliteten – den er virkelig lækker og må helt klart betegnes som luksusudgaven af en rejseseng!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milk&Co fra littlegreenbean.dk