BabyBjörn – pottestol – Testfamilien
Plantoys flydende ø - filur.dk

BabyBjörn – pottestol

Vores tester Nanna har sammen med datteren Johanne på 13 måneder testet pottestol fra BabyBjörn.
Nanna fortæller:

“Da vi modtog pottestolen, prøvede vi at lade Johanne sidde på stolen med tøj på. Vi lod hende lege med stolen for at vise hende, at det var noget spændende. Hun fandt den ret interessant og lærte hurtigt at løfte inderpotten op og gemme ting i hullet.

potte_billede1

Pottestolen er utrolig smart – et rigtig lækkert design i BPA-fri plast. Vi har til de tre ældste børn brugt en almindelig lav potte, og når vi sammenligner med denne stol fra BabyBjörn, ser vi mange fordele. BabyBjörn potten er designet med høj ryg hvilket gør, at selv små børn som Johanne sidder godt på potten. Højden på selve sædet er også perfekt i forhold til, at hun opnår korrekt fodstilling og dermed nemmere kan holde balancen. Der er – ud over god højde – også taget hensyn til de små ben ved at forme potten, så benene kan være der. Dette vil formentlig gøre det lettere for de større børn at rejse sig op, når de er færdige. Johanne står ikke endnu, men det er mit umiddelbare gæt. Pottestolen er solid og står på grund af sin størrelse godt fast på gulvet.

potte_billede2

Johanne er ikke klar til at smide bleen endnu, men derfor kan man sagtens introducere potten. Hun vil gerne sidde der, imens hun kigger i en bog, og det er også blevet til et par tissetåre. Når hun er færdig, er potten utrolig let at rengøre. Man løfter bare inderpotten ud af stolen, tømmer den i wc’et og giver den en gang vand og sæbe. Et smart design, der gør pottestolen hygiejnisk at bruge.

potte_billede3

Hvis man som os er til “pottetræning”, så vil vi klart anbefale denne pottestol. Vi er blevet positivt overrasket over, hvor fint hun sidder, og det ser ud til, at hun sidder godt og ergonomisk korrekt i forhold til ryg- og fodstøtte.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. En god potte er ikke til at undvære.

Holdbarhed: MEGET GOD. Det virker som et lækkert, slidstærkt materiale. Pottestolen er let at rengøre, hvilket er et stort plus.

Pris: GOD. Pottestolen koster 299,-, men vi er enige om, at den også er pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD. Pottestolen er lavet i kraftig BPA-fri plastic.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantoys flydende ø - filur.dk