Milk&Co fra littlegreenbean.dk – Testfamilien
Tasker fra Tante Gorilla

Milk&Co fra littlegreenbean.dk

To af vores testere har testet produkter fra Milk&Co for littlegreenbean.dk.

IMG_4062

Maria fortæller:

?Vi har testet Moisturising Qweam, Bath Time Wash, Shampoozle + Conditioner (alle 119,-) og Body Oil (159,-). Produkterne til badet er superlækre, og det tiltaler mor her, at der ikke er nogle skadelige stoffer eller andet skidt i produkterne. Olivia er ikke særlig glad for at få vasket hår, men da jeg kunne lokke med en shampoo, som duftede af jordbær, var snakken pludselig en anden, og håret blev vasket uden brok. Cremen er også blevet testet på den lille dame herhjemme, som døjer med tør hud og derfor skal smøres dagligt på hele kroppen. Vi har prøvet en del cremer efterhånden – alle uden parfume, parabener osv. Derfor taler denne creme igen til mit kære hjerte og et særligt plus er, at den tørrer utrolig hurtigt ind, så Olivia på ingen måde render rundt og er klistret. Eneste minus, jeg har til denne creme er, at jeg synes, den kan være svær at få ud.

IMG_4310

Det sidste, vi har testet for Milk&Co. er deres lækre body oil til mor. Den er helt fantastik og skøn. Særligt den gravide mave har nydt godt af at blive smurt ind i den lækre olie, og jeg har ikke en finger at sætte på den. Og som jeg nu har nævnt mange gange, så er det bare et kæmpe plus, at det er fri for prabener; særligt også, når man som jeg er gravid. Men det er jo sundt for at alle at undgå den slags stoffer. Alle produkterne får min varmeste anbefaling.?

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Produkterne er lækre og super til brug hos børn.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: GOD. Prisen er rigtig fin taget i betragtning af, hvilke lækre produkter, man får.

Kvalitet: MEGET GOD.

 

Nadja fortsætter:

“Vi har testet Bath time wash (119,-), Moisturising qweam (119,-), Snotty Grotty Room Spray (119,-) og Body Oil (159,-) fra Milk&Co.

IMG_3746

Alle produkterne har den åbenlyse fordel, at de er fri for alverdens skidt og ragelse, og emballagen er 100 % genanvendelig. Førstehåndindtrykket er for mig produkter, der signaler renhed, blidhed og luksus. Det er virkelig smukke produkter, som samtidig er enkle i deres udtryk!

Vores favorit er klart Snotty Grotty Room Spray. Den er GENIAL – intet mindre! Den hjælper med bedre luft til næsen og en god nattesøvn til forkølede babyer og børn – ja, som voksen kan man også bruge den, skal jeg hilse at sige 😉 Man giver et pust eller to hen over sengen inden sengetid, og virkningen indtræffer næsten øjeblikkeligt. Arthur på 6 år efterspørger den nu selv, når han er forkølet. “Kan jeg lige få et pust af den der hvide én, mor?”, siger han. Det er et produkt, vi helt klart vil købe fremover selv også!

IMG_5712

Body oil til mor er jeg også blevet rigtig glad for. Jeg har utrolig mange strækmærker på maven efter mine tre graviditeter – strækmærker, som jeg dog har lært at betragte som en del af mig og en lille pris at betale for det, jeg har fået til gengæld. De er heldigvis heller ikke så tydelige, som de var lige efter fødslerne. Jeg kan ikke sige, at de er væk, fordi jeg har smurt med olien, men den har helt klart været rar at bruge, og mine strækmærker er bestemt ikke blevet værre! Faktisk er jeg så glad for olien, at jeg helt klart vil fortsætte med at bruge den. Hvem ved, måske kan den ved endnu længere tids brug mindske dem endnu mere?

IMG_5713

Bath time wash og Moisturising qweam er ikke faldet helt så godt i min smag; simpelthen på grund af duften. Der er jo ikke parfume i, men derimod naturlige olier, og det skal da også siges, at produkterne holder, hvad de lover: Blød hud samt at cremen absorberes hurtigt. Der er nok bare et eller andet i den sammensætning af olier, der ikke lige passer min sarte næse så godt. Jeg ER virkelig også sart med dufte, så der vil helt sikkert sidde masser af mennesker derude, som vil elske dem!”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Produkter, som er utrolig anvendelige i hjem både med og uden børn.

Holdbarhed: MEGET GOD. Produkterne er drøje i brug.

Pris: GOD. Snotty Grotty MEGET GOD.

Kvalitet: MEGET GOD. Det er lækre kvalitetsprodukter uden dårlige ting i, så man med god samvittighed kan bruge dem til selv de helt små.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tasker fra Tante Gorilla