Test af Jack N’Jill – Testfamilien
Test af Alphanova og Jack N' Jill

Test af Jack N’Jill

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Vores tester Trine har sammen med børnene testet produkter fra Jack N’Jill.

Trine fortæller:

“Vi fik fra Nature team tilsendt en fantastisk fin pakke med lækre produkter fra Jack N’ Jill. Indholdet bestod af 3 forskellige slags tandpasta, med smag af banan, jordbær og kirsebær. 3 tandkrus og tandbørster med forskellige motiver på, så vi kunne kende forskel. Derudover var der også 2 toothkeepers og en tand/gummebørste til mindste manden. Alle produkterne er gode, sunde og uden skadelige tilsætningsstoffer, og hvilke forældre kan ikke godt lide det til deres små poder?Jeg må sige at vores tre børn på 7, 5 og 2 år alle har været meget glade for at bruge produkterne, og vi har snakket meget om at det er gode produkter både for mennesket, men bestemt også for naturen. Kopperne er f.eks. lavet af bambus og tandbørsten af majsstivelse. Det vil sige at den med god samvittighed kan smides i komposten når den er slidt op. Tandkruset har min store pige også flittigt brugt som vandkrus, til hvis hun blev tørstig i løbet af natten. Vores lille dreng på 2 år har brugt en tand/gummebørste, som han faktisk har været ret vild med selv at bruge, og så er den er super let at håndtere af sådan en lille størrelse. Lidt tandpasta på begge sider og så kan man selv hygge sig med at børste sine tænder. Stort hit, kæmpe anbefaling herfra.De smarte toothkeepers til Rokketænder, er desværre ikke nået at blive brugt endnu. Men min datter har flere tænder der rokker, så det er nok lige om lidt den vil blive brugt. Hun syntes at det er så fint at tanden skal ned og ligge i den lille lomme og så under hovedpuden, så tandfeen kan finde og bytte den ud med en guldmønt, så det er noget hun ser meget frem til.Vi er herhjemme uden tvivl blevet meget glade for alle produkterne fra Jack N´jill , og udover at det er nogle gode og sunde produkter, så er det også pænt at have at stående på badeværelset. Vi vil helt klart fortsætte med at bruge alle tingene fremover, og giver den varmeste anbefaling herfra.Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GODT, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdig: MEGET GOD – De fleste af produkterne er noget man bruger hver dag, flere gange om dagen.

Holdbarhed: GOD – Bliver slidt på samme måde som andre produkter i samme kategori.

Pris: GOD – Alle kan være med her.

Kvalitet: MEGET GOD

 

9 kommentarer

 • Sabina

  Super gode tandbørster, virkelig pengene værd.
  Super ærgerligt de ikke kan købes så lokalt , da det hurtigt bliver glemt når de skal bestilles online .
  Tandpastaerne er desværre for syntetiske i smagen til at min datter vil bruge dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Min datter på 4 måneder har endnu ikke tænder, men vil klart afprøve denne. Kunne forestille mig, at tandpasta med smag ville være et hit og kan hjælpe på vej til en sjovere rutine i hverdagen. Desuden er jeg vild med designet på krusene! 👧🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Damtoft

  Vi har tandbørsten til vores datter på 1 pr. Den er blød og tilpas lille til ikke at genere i munden og den er nem at holde ved for både mor og barn. Hun elsker at sidde selv og gnave i den😄 fint enkelt design og meget tiltalende at det ikke indeholder alt muligt skidt 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Herhjemme ville det være et hit med de fine tooth keepers, helt sikkert. Min søn på snart 6 år, har tabt sine første to tænder. Og de tandkrus ku bestemt også være en mulighed. Som bonus et det jo fedt at det er lavet af noget man kan bruge med god samvittighed, og det kan lægge op til en god snak med børnene om dette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vi har i en kortere periode nu prøvet Jack N’ Jill’s tandbørste og tandkrus, vores opfattelse er at det er rigtig fin kvalitet, som er god i andvendelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Den lille toothkeeper pose vil være perfekt herhjemme til min dreng på næsten 6 år. Han har sin første rokketand og glæder sig til tandfeen bytter ud med en guldmønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vores den yngste på 2 år har en tandbørste fra Jack N’ Jill og den ligger super godt i hendes lille hånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hjemme hos os bruger vi kun Jack N’Jill’s tandbørster og tandpasta. Tandbørsterne har en god størrelse for at de små selv kan børste tænder da den ligger godt i de små hænder. Tandpastaen er velsmagende for ungerne og vi foretrækker denne, da den er uden tilsætningsstoffer. Vi er vilde med at produkterne er lavet af komposterbare materialer og at børnene også synes det er gode produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Juul Tyron

  Det ser bare så fint ud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Alphanova og Jack N' Jill