Immiflex – Styrk barnets immunforsvar – Testfamilien
Stort UV-telt fra Babymoov

Immiflex – Styrk barnets immunforsvar

Tre af vores testfamilier har testet Immiflex, som er et kosttilskud.

Kosttilskuddet ImmiFlex mobiliserer kroppens egne immunceller, så kroppen er mindre udsat for at blive påvirket af allergi, stress og sygdom.

Tina fortæller:

Da Jesper desværre er multiallergiker med alt lige fra birk og støv til hest og kat var vi begge topspændte på at afprøve dette kosttilskud fra Immiflex, for hvor kunne det være skønt at mindske eller helt slippe for de mange gener, som hans allergi medfører. Særligt nu, hvor sommeren er godt i gang!

Skærmbillede 2016-07-07 kl. 12.01.20

Jesper startede straks op med at spise 1 tablet som anvist om dagen. Vi var begge spændte på om og evt. hvordan han ville opleve en effekt af kosttilskuddet. Igennem Immiflex var vi blevet oplyst om, at effekten ville kunne mærkes allerede efter få dage, hvilket Jesper nok var lidt skeptisk overfor, da han har prøvet andre tilsvarende tilskud uden virkning.

Skærmbillede 2016-07-07 kl. 12.00.51

Men allerede efter to dage var han anderledes positiv stemt!

Jesper fortæller:

?Efter to dage følte jeg mig ikke længere tæt i næsen, kløen i øjnene forsvandt og jeg følte, at jeg fik mere energi og velvære i kroppen. Det til trods for, at pollentallene mm. var begyndt at stige. Jeg fortsatte min daglige dosis Immiflex ugen ud med samme positive resultat. Jeg blev endda så kæk, at jeg tænkte, at jeg ville udfordre kosttilskuddet med et besøg på en rideskole. Vores datter går til ridning sammen med min hustru. Jeg er stort set aldrig med, fordi jeg straks reagerer på både hest, støv og kat – tre elementer, som alle er tilstede i stor stil på rideskolen. Derfor var jeg (og min datter) meget begejstret over, at jeg slet ikke slog ud ved besøget! Jeg kunne endda hjælpe min datter med at sadle op og klappe hesten. Det er virkelig et sjældent syn!

Skærmbillede 2016-07-07 kl. 12.01.39

Min vurdering af Immiflex er derfor, at DET VIRKER!

Tænk lige den tanke, hvis man kan mindske eller helt fjerne alle de gener, som allergi giver, ved at spise 1 tablet om dagen, som oven i købet giver én øget energi og styrker ens immunforsvar? wauw! Her efter 3 uger er vi begge meget overrasket og begejstret! En væsentlig pointe er også, at kosttilskuddet øger energien modsat mange andre tilskud, hvor man ofte oplever at blive træt og/eller døsig.

Prisen er lidt til den dyre side (199 kr. 30 tabeletter til 1 mdr.) men er man hårdt ramt af allergi, er pengene virkelig givet godt ud.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det virker!

Holdbarhed: MEGET GOD

Pris og kvalitet: MEGET GOD – selvom prisen er til den dyre side opvejes det af effekten samt at man kun skal tage 1 tablet pr. dag.

Vores tester René har også været i gang med at teste kosttilskuddet fra ImmiFlex de seneste 30 dage.

ImmiFlex er et naturligt kosttilskud, som booster immunforsvaret og ikke mindst bekæmper pollenallergi. ImmiFlexindeholder en ingrediens kaldet Wellmune WPG – en unik beta glucan forbindelse, som aktiverer specifikke celler og styrker immunforsvaret.
René har siden barnsben døjet med pollenallergi, og symptomerne er mange – røde/løbende øjne, nys og ikke mindst bare generel utilpashed, når de slemme dage rammer. Det har også derfor været den primære årsag til, at René takkede ja til testen. Anbefalingen på pakken har været, at man skulle tage en kapsel dagligt, og dette er selvfølgelig blevet overholdt.
Desværre har effekten dog overhovedet ikke været som håbet. Kapslerne skulle gerne – efter vores mening – have haft en længere virkning end blot et par timer. Det har virket i få timer, men allergien har ikke været forsvundet helt – blot holdt nede. Det er selvfølgelig individuelt fra person til person, men ImmiFlex har i hvert fald ikke kunnet bekæmpe pollenallergien hos René.
IMG_6363

Louise har også testet ImmiFlex med familien.

Louise fortæller:

ImmiFlex er et kosttilskud, der efter sigende skulle hjælpe mod tilstoppet næse, sviende og kløende øjne og de gener, som pollenallergi ellers måtte medføre.

Dem kender vi desværre kun alt for godt til herhjemme hos os. Både min mand og jeg lider af pollenallergi, og for mit vedkommende bliver det værre og værre for hvert år, der går.

Derfor sagde vi også ja tak til at teste ImmiFlex.

Immiflex_Foto1

Nu har vi taget kapslerne dagligt i nogle uger, og der er helt klart en mærkbar effekt.  Personligt har jeg endnu ikke taget en antihistamin-pille, som jeg ellers slet ikke har kunnet undvære på denne tid af året de sidste mange år. Og det nyder jeg, da jeg får hovedpine af  langt de fleste antihistamin-produkter.

Jeg oplever, at tilskudet af ImmiFlex gør, at jeg ikke er plaget af hverken snot eller for mit vedkommende nyseanfald og kløende øjne, som plejer at være mine værste fjender i pollensæsonen. Jeg har stadigvæk lidt kløende gane, men det er ikke i nærheden af at være som sidste år.  Min mand oplever også en  forbedring. Han plejer at være ramt især af hævede og kløende øjne, men det har han endnu ikke været plaget af.

Immiflex_Foto 2

Vi tager en kapsel hver morgen med et glas vand. En enkelt weekend i sommerhus havde vi glemt kapslerne derhjemme, og der var især jeg fuldstændig sendt til tælling. Så snart jeg begyndte på kapslerne igen, kunne jeg igen mærke en bedring.

Vores 9-årige datter er desværre også begyndt at vise tegn på pollenallergi, og vi vil nu give Immiflex Kids til børn under 11 år et skud.

Prisen for 90 kapsler er 499 kroner. De er efter vores mening godt givet ud.

Næste indlæg

Stort UV-telt fra Babymoov