Test af Barnets bog fra Prik og Streg – Testfamilien
Test af Nomi by Evomove

Test af Barnets bog fra Prik og Streg

Tre af vores testere har testet barnets bog fra Prik & Streg.

Stephanie fortæller:

Jeg har igennem de sidste 14 dage testet barnets bog fra Prik & Streg, som er et lille familieforetagende startet af Ewa og Angel Delgado. Deres datter Maya er egentlig årsagen til, at Prik & Streg overhovedet eksisterer, da det var under barslen med hende, at Ewa begyndte at udfolde sine kreative evner på en ny måde. Det startede som navnetavler, og siden er der kommet flere nye produkter til, deriblandt også denne nye bog.”“Førstehåndsindtrykket var rigtig godt. Jeg hentede en forsvarligt indpakket bog, og da jeg åbnede kassen, var der den fineste indpakning, og et håndskrevet kort.””Da jeg pakkede bogen ud af indpakningen, blev jeg igen imponeret. Bogen er lavet som et ringbind, hvor omslaget er af et hårdt og robust materiale. Siderne er af kraftigt, glat papir, som er SÅ lækkert at have i hænderne. Jeg begyndte at bladre bogen igennem, og det hele er bare virkelig fint. Alle siderne har forskellige design, alle holdt i sarte farver, som passer rigtig godt sammen.”“Jeg har fået udfyldt en del af siderne, men der er også plads til at udvide med tiden, så man ender med en bog med gode minder fra de første år. Der er plads til at skrive om graviditeten, fødslen, den første tid hjemme, fødselsdage frem til 3 år, og en helt masse mere. Desværre har jeg endnu ikke modtaget alle de billeder jeg har bestilt, som skulle klistres ind i bogen, men de kan jo altid komme i, og teksten kan sagtens udfyldes uden så mange billeder.”

“En ting jeg synes er rigtig godt er, at man selv kan udfylde, hvad der passer en. Fx med julen, der står der ikke ?min første jul? men i stedet ?en magisk jul?. For vores tilfælde ville Lærkes første jul ikke være noget vildt mindeværdigt, da hun som 6 måneder gammel baby bare sov det meste af dagen væk. Så nu kan vi udfylde den, når den giver mening, og er noget vi rigtig gerne vil mindes. Det samme med en snevejrsdag, som man også kan udfylde når de har fået lov rigtig at opleve sneen.”“Bogen giver virkelig rig mulighed for, at man kan udfylde den, så den passer til lige præcis en selv. Det fremgår også af den anden sidste side af bogen, hvor der står lidt om, hvordan bogen er opbygget.?Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – de fleste sætter stor pris på at have et sted at samle minderne fra børnenes første år.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – bogen er lavet i et tidsløst design, og i et materiale, som er meget holdbart. Papiret der er brugt er af rigtig god kvalitet, og går ikke i stykker så let.

Pris: MEGET GOD – bogen koster 375 kr. Det synes jeg er en god pris for en bog som denne, som kan følge Lærke altid fremover.


Louise fortsætter:

“Stor ros til PRIK OG STREG for deres kundeservice. Min pakke blev desværre væk i posten og dette problem håndterede Prik og Streg med stor professionalisme. De var meget imødekommende både pr. mail og telefonisk da jeg tog kontakt til dem for at få løst problemet.”

“PRIK OG STREG drives af parret Angel og Ewa, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at de brænder for deres lille virksomhed. Det fornemmes tydeligt når man er i kontakt med dem, men ligeledes også når man læser om deres historie og idé til PRIK OG STREG på deres hjemmeside, www.prikogstreg.dk.

“Da pakken kom frem, var den godt pakket ind i kraftigt pap og havde på bedste vis klaret en levering uden skrammer og medtaget hjørner.”“Bogen er noget så fin og lever uden tvivl op til de kriterier vi har til en bog der skal følge vores kommende datter de næste 3-6 år. Den har det fineste layout, en fin udformning og indholdssiderne er spot on i forhold til de temaer der er relevante for en familie til et lille nyt familiemedlem. De mange fine print og tegninger i bogen er yndige, tidsløse og inspirerende.”

“Vores kommende lillesøster er endnu ikke kommet til verden, så jeg var meget spændt på hvor meget kunne udfylde i bogen på nuværende tidspunkt. Men der er masser af oplysninger som allerede kan udfyldes før baby kommer til verden ? og hvem synes ikke et lille projekt før fødslen er hyggeligt. ”

“Der er god plads til at sætte sit eget præg på bogen fx ved at skrive lidt ekstra oplysninger på, selv vælge hvordan man tolker de forskellige sider i bogen og ikke mindst, selv vælge hvor mange billeder man tilføjer.”  Nytteværdi: MEGET GOD. Virkelig god, især fordi den kan bruges til begge køn og forskellige typer af familier. Den er godt inddelt i forskellige ?emner?, hvilket gør den overskuelig at få udfyldt. Super smart at man kan tage sidderne ud, hvis nu man tænker at visse temaer ikke er relevante eller man blot ikke har fået det udfyldt i tide til at man kan huske oplysningerne mere ? tænker at det er rart at kunne tage sidderne ud, for så stadig at have et rigtig fint resultat som ikke kommer til at virke ufærdigt.

Et stort plus er også, at man sagtens vil kunne indsætte ekstra sider, plastlommer, tegninger m.m. og få dem fint implanteret i bogen. Desuden kan der tilkøbes ekstra sider til bogen som er i matchende design.

Ydermere er den super brugervenlig, har stor fleksibilitet i forhold til alle typer af forældre ? her tænker jeg på, at alle forældre prioriterer forskelligt i forhold til hvor meget tid kan bruges på sådanne projekter som ?barnets bog?.

Holdbarhed: MEGET GOD. Der er masser af temaer i bogen og den følger barnet indtil det fylder 3 år. Der kan tilkøbes tillægssider så bogen forlænges til barnet fylder 6 år samt første skoledag.

Kvalitet: MEGET GOD. Lækkert tidsløst design med masser af fine smukke prints. Den måler 32×32 cm (svarende en almindelig A4 ringbind, blot længere) og lavet i en rigtig god og tyk kvalitet. Den er robust og vil uden tvivl sagtens kunne holde til de mange års skriverier den vil blive udsat for.

Pris: GOD. Bogen koster 375kr, hvilket jeg mener er helt fair pris. Man får et lækkert produkt, som har mange gode år i sig. Sammenligner jeg med andre bøger af lignende typer på markedet, vil jeg uden tvivl anbefale den på både pris, design og anvendelighed.

Vi er meget begejstret for bogen og glæder os til, at kunne udfylde resten af bogen over de næste 3-6 år. De bedste anbefalinger herfra og det er absolut ikke sidste gang, vi vil gøre brug af PRIK OG STREG´s fine produkter.


Maria afslutter:

“Først og fremmest havde PRIK og STREG sørget for en rigtig fin og gennemført indpakning af produktet, med en personlig hilsen ligeså. Dette sætter jeg som forbruger stor pris på, og jeg synes det giver lidt ?ekstra?.”“Bogen er intet mindre end fantastisk. Det oplever man allerede, når man ser på den, uden at have rørt eller kigget i den. Den er lækker at se på, har en super størrelse og når man åbner den fortsætter begejstringen bare. Kvaliteten er i top, bogen er et stort ringbind med lækre tykke sider, designet, motiverne og farvevalget, det hele er gennemtænkt og lækkert.”“Bogen er faktisk så lækker, at man næsten ikke nænner at skrive i den. Der er tænkt på det hele i bogen, tiden før baby kom til og med masser af plads til at skrive og tilføje graviditets og scanningsbilleder.”“Tiden lige da baby er kommet, med mål, vægt, hvordan baby er, hvorfor baby fik sit navn, den første tid hjemme, hvem der kom på besøg mm.”“Stamtræ og et Danmarkskort, hvor man kan indsætte steder der betyder noget for baby og familien.”“En af de sider som jeg synes er ret sjov og genial, er denne, hvor man skal skrive om hvilket elektronik der var moderne, hvad en liter mælk kostede og hvilken musik der var moderne. Jeg tænker, at en side som denne bliver sjov for Nova at se engang, måske at høre musikken, grine af vores elektronik og måske tænke at ?gud hvor var en liter mælk billig?.”“De fleste sider i bogen er lavet sådan, at man kan skrive i højre side. Venstre side er en mønster side, hvorpå man kan sætte billeder eller andre mindeværdige ting.

Det en bog vi kan udfylde i længe endnu, der er sider med plads til at skrive om vuggestuestart, børnehavestart, skrive om barnets drømme osv. og man kan faktisk tilkøbe ekstrasider, så bogen kan bruges helt op til skolealderen. Genialt hvis du spørger mig, og det er måske særligt, når de bliver ældre, at man glemmer at få skrevet sådanne ting om dem.

Der er en masse sider, hvor man kan skrive om barnets udvikling, uden at der er et bestemt alder sat på, du tilføjer nemlig selv alderen til de forskellige sider.

Bagerst i bogen er der blanke sider, som man kan skrive på og evt. flytte om i bogen, hvis man til et punkt ikke har plads nok eller lignende.”PRIK og STREG giver bagerst i bogen en rigtig fin guide til, hvordan de tænker man kan bruge bogen og med et par ret gode fif til ekstra ting man kan putte i bogen, som en dag vil være ren nostalgi.

Der er ingen tvivl om at bogen får den største anbefaling med på vejen herfra.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Det er et minde for livet.

Holdbarhed MEGET GOD ? Nu er den ikke testet så længe endnu, men jeg er slet ikke i tvivl om, at den nok skal holde til når Nova en dag bliver stor og synes den er sjov at læse i.

Pris: MIDDEL ? Prisen er i den høje ende, men kvaliteten er også derefter, så går du efter kvalitet og en lækker bog, er den klart pengene værd. Sammenlignet med, hvad man får, synes jeg ikke prisen er høj.

Kvalitet: MEGET GOD ? Kvaliteten er i top!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Nomi by Evomove