Test af Alfabetdyr – din historie – højdemåler – milepælskort og plakater – Testfamilien
TILBUD - SÅ skal der shoppes.... med en helt særlig rabat til dig!

Test af Alfabetdyr – din historie – højdemåler – milepælskort og plakater

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

4 af vores testfamilier har testet forskellige produkter fra Alfabetdyr.

Tessa fortæller:

“For ca. 3 uger siden modtog jeg en fin pakke fra Alfabetdyr med 2 ?Din Historie? og en højdemåler. Jeg skulle egentlig kun have modtaget en bog, men søde Anne (som står bag Alfabetdyr) ringede til mig personligt og spurgte om jeg ikke ville have 2, nu når jeg har tvillinger ? og jeg sagde hurtigt pænt JA TAK. Hvor god service er det lige?“Bøgerne og højdemåleren var lige så smukke som jeg havde forventet. ?Din Historie? er en smuk, personlighed og helt igennem gennemført bog. Kan ikke komme i tanke om et punkt der mangler i bogen eller burde være der. I min optik indeholder den alt hvad sådan en bog skal kunne. Bogen er fyldt med en masse smukke tegninger som gør den unik. Hvad der er ekstra godt ved den i forhold til mange andre bøger i samme genre, er at der er gjort plads til at der kan blive sat en masse billeder og andre minder fra barnets barndom ind i den, uden at den bliver så tyk at bogen enten er svær at lukke, eller mister sin facon.”Højdemåleren er sød og praktisk ? nem at sætte op, og så kan man skrive mål på den hvis man har lyst. Den bliver helt sikkert et stort hit herhjemme når begge piger er så store at de kan stå stille op af væggen og lade den være!

Alle vores test på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier. Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD. Det er efterhånden de færreste som har børn der ikke ejer en ?Barnets Bog? og det kan jeg godt forstå. Det er fantastisk og næsten uundværligt at have et sted hvor de bedste minder med barnet kan blive skrevet ned og gemt. Her er ?Din Historie? fra Alfabetdyr et rigtig godt bud på sådan en bog.

Holdbarhed: MEGET GOD. Bogen er hård udenpå og er derfor svær at ødelægge (selv for 2 små på 1,5 år) og kan ikke se hvordan den med tiden skulle miste sin facon ? som sagt er der gjort plads til at den kan blive ?fyldt op? med en masse billeder og andet.

Pris: GOD. Det er ikke en billig bog og der findes mange andre bøger i samme genre til færre penge. MEN, den her bog er altså lækker og pengene værd. Når man tænker på at det er en bog der skal holde livslangt, så synes jeg ikke at det er dyrt.

Kvalitet: MEGET GOD. Lækker lækker kvalitet. Fra start til slut. Hvilket jeg synes er super vigtigt, da det som sagt er en bog som skal holde livslangt!Pernille fortæller:

Jeg har igennem de sidste tre uger været så heldig at få lov til at teste 2 produkter fra Alfabetdyr: en fin navneplakat og en din historie bog.

Navneplakaten findes med mange forskellige dyr og stort set dem alle samme passer til begge køn. Man kan selv vælge baggrundsfarve og tekst på plakaten hvis man ønsker en tekst.

Din historie bogen er en super fin bog som også findes i mange forskellige designs. En fin og meget detaljeret bog, med mulighed for at købe ekstra sider så man kan skrive alt det man vil og sætte så mange billeder i man har lyst til. En fin detalje, da man kan tilpasse produktet efter ens behov.Mit første håndsindtryk af produkterne var meget positivt, da jeg modtog dem var de pakket så fint, med silkepapir, små fine kort og en personlig hilsen. Designet er meget stilrent og elegant, i lækre lyse farver med de sødeste motiver i en rigtig lækker kvalitet.

Et plus for mig er at flere af produkterne udover at pynte på børneværelserne også indbyder til læring. Plakaterne med dyr som Willian var så heldig at få en af, har givet os mange gode snakke om hvilket dyr der er på plakaten, hvad isbjørnen siger og hvad farve den er. Stod det til mig havde Willian en af hvert dyr. Derudover kan man også få en plakat med bogstaver og en med tal som hjælper barnet til at lære alfabetet og tallene.

Begge produkter har overrasket mig med deres lækre kvalitet og muligheder. Specialt din historie bogen er super god med mange detaljer, fine små billeder på mange af siderne, stamtræ, mulighed for at fortælle om alt fra fødsel, til hvor meget barnet vokser og hvornår de første tænder dukkede op. Ligeledes er der gode muligheder for at sætte billeder i bogen, af alt lige fra det første mavebillede til den første skoledag.

Min vurdering af alfabetdyr navneplakat og din historie bliver:

Nytteværdi: MIDDEL – for mig er det bare super hyggeligt at have noget fint og dekorativt på min søns værelse. Derudover er det vigtig for mig at kunne samle gode minder fra hans barndom og det er “din historie” en super måde at gøre det på.

Holdbarhed: MEGET GOD – efter 3 ugers brug der produkterne ud ligesom nye, farverne er stadig fine og der er intet at sætte en finger på.

Kvalitet: MEGET GOD – plakaterne kommer i en super god kvalitet, der gør det muligt at sætte den direkte op på væggen eller i en ramme. Din historie bog er god solid og med mulighed for at tage hver enkelt side ud eller sætte flere i.

Pris: GOD – produkterne er i en prisklasse hvor de både kan bruges som barselsgave, fødselsdagsgave eller bare forkælelse. Der er mulighed for at vælge billederne i forskellige størrelse, hvilket er super fint så man kan få det til at passe med pengene.

Alt i alt kan jeg til hver en tid anbefale produkter fra Alfabetdyr, man får simpelt hen det bedste hele vejen igennem – lækre produkter i lige det design og farve man ønsker dem i, den fineste indpakning og en kvalitet i top.

Frederikke fortsætter:

I 3 uger har vi været heldige at få lov til at teste to produkter fra Alfabetdyr.

Vi valgte at teste ?Min historie? samt ?Milepælskortene?. Vi fik tilsendt serien med Pandaen, og den er bare så fin. Jeg er helt vild med alle dyrene, der pryder de forskellige produkter, så vi var spændte på at se, hvilket der ville blive sendt til os. Bogen er holdt i en fin lysegrøn farve, og ud over pandaen, er der også hvide prikker på. Et super fint design som passer helt perfekt på vores bogreol.Undervejs i testen skulle vi på vores første ferie som en lille familie, og dermed også vores søns første ferie. Derfor var det helt ideelt at få bestilt billeder derfra – og allerede 2 dage efter hjemkomsten, kunne jeg udfylde siderne i Williams ?Min historie?-bog. Jeg synes selv, at det var super fint, og jeg er så glad for at kunne mindes dette i fremtiden.

Jeg havde egentlig fra fødslen fået en anden bog, hvor jeg kunne skrive minder og noter ned fra Williams første 7 måneder, men har allerede nu valgt at skifte over til Alfabetdyrs udgave i stedet.

Samtidig har vi også haft god gavn af de fine milepælskort, som vi også skulle teste. Så snart vi modtog dem, lagde jeg de kort frem som jeg regnede med, at vi ville få brugt inden for det nærmeste stykke tid. Eksempelvis lader Williams tænder dog virkelig vente på sig, men jeg er glad for at der stadig er en masse kort, der ligger og venter på os, så vi kan mindes alle hans ?første? ting i fremtiden

Lege/nytteværdi: MEGET GOD ? Nytteværdien er simpelthen fantastisk! Jeg har altid selv elsket at kigge i mine egne gemmer, på billeder, videoer og andre ting fra min barndom. Med ?Min Historie? og milepælskortene kan jeg selv være med til at skabe de samme minder til min søn.

Holdbarhed: GOD ? Har haft mine udfordringer med at få William til at sidde med milepælskortene, så han selv kunne fremvise ex. ?7 måneder? eller ?I dag sad jeg selv?. Han er dog på et stadie, hvor han putter alt i munden, og undersøger alt. Derfor blev nogle af kortene en smule krøllede, fordi han selv var så ivrig efter at undersøge kortene.

Pris: MEGET GOD ? Prisen er fin og er på et niveau, hvor alle kan være med. Jeg synes prisen er helt i orden, og ville gerne betale produkternes priser både til mig selv og som gaveidéer til veninder og familie

Kvalitet: GOD ? Er vild med bogens hårde omslag og generelt bare selve designet. Jeg ved, at ejeren af Alfabetdyr kredser meget om de enkelte detaljer, fx er ringene inde i bogen hvide, i stedet for metalfarvede. Dette er for at skabe et enkelt og smukt udseende. Man kan derudover købe ekstra sider til bogen, hvis der er noget, man gerne vil have med også. Det eneste jeg kunne tænke mig var, at milepælskortene måske var en anelse tykkere.

Melike afslutter:

Vi har testet de fineste børneplakater fra alfabetdyr.

Da jeg åbnede pakken, lå de godt pakket ind så de var beskyttet for fugt, skidt mm.
Jeg er meget glad for grå, hvid og sorte farver i mit hjem og var derfor en anelse nervøs for hvordan det ville se ud når der nu var farver på, men da jeg fik dem i hånden var farverne meget dæmpede og rolige og alligevel totalt børnevenlige! Jeg blev ihvertfald glad da de kom op og hænge.

Vi har fået en plakat med tal og en med bogstaver, begge i A3 størrelse.

Vi tager dem ned dagligt og kigger dem igennem. Min søn synes, at det er så sjovt og siger dyrelyde og samtidig prøver han at sige efter mig, når vi siger bogstaverne eller lyde med bogstaverne i.

Det er blevet til en god leg som vi hygger os med. Tænk at man kan få så meget ud af plakater! Jeg er meget positivt overrasket.

Kvaliteten er også rigtig lækker. Det er trykt på tykt papir og man kan virkelig fornemme at det er holdbart. Solen skinner direkte ind på plakaterne hver dag og de er på ingen måde falmet.

Jeg anbefaler alfabetdyrs produkter og vi skal uden tvivl have mere derfra!Nytteværdi: MEGET GOD – ja plakater er plakater og det pynter og ser fint ud. Men helt ærligt. Plakater man kan lære noget af? Det er jo en ret fantastisk ting at man får 2 i én.

Pris: GOD. Plakaterne koster 300 kr stk for en A3. Jeg syns faktisk det er fint i forhold til kvaliteten og designet.

Kvalitet: MEGET GOD. Plakaterne er trykt på tykt papir/karton, og jeg synes de virker til at være virkelig god kvalitet. For mig er det vigtigt at plakater ikke falmer når solen står ind på dem, for hos mig står stolen direkte ind hele dagen. Det synes jeg ikke de har gjort indtil videre og det er jo gode tegn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBUD - SÅ skal der shoppes.... med en helt særlig rabat til dig!