Test af puslebord/kommode fra Done by Deer – Testfamilien
Test af Lactocares Mother & Child

Test af puslebord/kommode fra Done by Deer

Vores gæstetester Tina Lund har i de sidste par måneder testet en helt ny kommode/puslebord fra Done by Deer.

img_1549

Tina fortæller:

“Da vi lige har indrettet vores nye sommerhus, var det super skønt, at vi kunne få lov til at teste dette nye smarte puslebord fra Done By Deer. Det smarte ved puslebordet er, at det ikke kun er et puslebord – men faktisk en kommode, hvor man kan sætte en ekstra top-plade på og så har man et puslebord”.

fullsizer_2

fullsizer_3

“Der er ingen tvivl om, at det er super stilfuldt og flot at se på og brugbart i mange år ud i fremtiden. Vi blev så glade for puslebordet, at vi valgte at købe sengen der passede til også. Vi valgte den flotte grå farve, så den kan bruges af både drenge og piger og så passer den bare super flot ind til resten af vores møbler i sommerhuset”.

img_1542

“Det var forholdvist nemt at samle (manden samlede det), men det tog selvfølgelig lidt tid. En ting, som jeg synes er lidt ærgerligt er, at der er luft mellem væg og kommode, så man kan ikke sætte det helt ind til væggen, når puslepladen er på. Det er sikkert lavet sådan, for at der er en bedre stabilitet på bordet – men rent visuelt, ville det have være flot, at kunne skubbe kommoden helt op til væggen”.

“Der er rigtig god med plads i kommoden, så mor kan også låne lidt af pladsen”.

fullsizer_1

“Lilly elsker at blive puslet ved bordet og det har en god arbejdshøjde”.

img_1560

Alle tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Tina bedømmer Done by Deer Puslebordet således:

Nytteværdi: GOD – Det er selvfølgelig ikke et produkt man ikke kan leve uden, men super praktisk, at have samlet alle sine sager til pusletiden ét sted.

Holdbarhed: MEGET GOD – God holdbarhed. Det er tidsløst og vil kunne bruges til barnet er blevet meget ældre end blealderen. Helt frem til skolealderen, vil det være en god opbevaringsmulighed på børneværelset.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er en super kvalitet.

Pris: GOD – Prisen på 2.999 kr. og forhandles bl.a. i Babysam. Prisen er god i forhold til at det kan bruges i mange år ud i fremtiden og man får en puslebord/kommode i en rigtig god kvalitet.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Lactocares Mother & Child