Babytoys.dk – Puslebord til dukker – Testfamilien
Etableret

Babytoys.dk – Puslebord til dukker

Vores tester Michela har sammen med datteren Amalie på 6 år og sønnen Alexander på 3 år testet et dukkepuslebord i træ af mærket Roba fra babytoys.dk.

Michela fortæller:

“Vi modtog den fine pakke med puslebordet lynhurtigt efter bestilling. Det kom i en fin lille kasse med delene, der skulle samles.

billede 1 test af puslebord

Det er ingen hemmelighed, at jeg før vi blev en del af Testfamilien holdt mig væk fra alt, der skulle samles, da jeg altid har været sikker på, at jeg ikke kunne finde ud af det. Jeg er siden vokset med opgaven, men denne gang måtte jeg dog give op. Brugsanvisningen og tegningerne er lidt misvisende, og dette kan godt give problemer. (Jeg var ikke den første, der havde haft problemer med den, og Babytoys prøver derfor også at få fabrikanten til at ændre den). Efter jeg har fået hjælp af en god ven til at få samlet delene, har puslebordet dog gjort kæmpe lykke herhjemme!

Det blev pakket ud midt i alle deres julegaver, men det løb med al opmærksomheden, og det var kun deres mor, der så alt kaoset på gulvet 😀

Ud over fantastisk leg har det også givet rigtig mange gode grin. Det er lang tid siden, at Amalie og Alexander har leget så godt sammen i længere tid uden drama 😉

billede 2 test af puslebord

Amalie har fundet alle sine dukker frem fra skabet og har ydermere hygget med at putte bleer og tøj ind i de forskellige rum og hængt overtøj på de små knager. Alexander og hende har leget, at Alexander var både baby og far – førstnævnte var helt sikkert det mest underholdende 🙂

Kæmpedrengen Alexander blev lagt på puslebordet med dukkesut i munden og skulle skiftes af mor Amalie.

billede 3 test af puslebord

Han gjorde alt, hvad hun bad ham om, og jeg måtte gå ud af stuen, fordi jeg simpelthen hulkede af grin.

Amalie skulle efterfølgende også prøve at sidde på det, og på et tidspunkt var de begge deroppe, men der sagde jeg altså stop 😉

Selv Bella Bøllemis har været en tur på puslebordet.

billede 4 test af puslebord

Jeg er dybt forundret over, hvad det puslebord har holdt til, og ydermere ser det simpelthen så lækkert ud. Det har stået i stuen og passer bare så fint ind. Der skal helt sikkert findes plads til sådan et permanent herhjemme.

billede 5 test af puslebord

Alexander har også fået lov til at låne nogle af Amalies dukker og har leget meget med dem ved puslebordet (jeg tror, han syntes, at det var rart at kunne være den store lidt). Hans gode leg med dukker har dog resulteret i, at han nu mener, at jeg skal have en baby, som kan sove i hans seng sammen med ham 😉

Amalie er blevet meget mere tålmodig med Alexander, så længe de leger med og ved puslebordet. Det har virkelig været hyggeligt at se dem sammen. Pludselig virkede de begge to som store børn, og Alexander var ikke den ?lille? på helt samme måde.

Selve puslebordet har en rigtig god størrelse, og selvom der er rigeligt plads til både små og store dukker, tager det ikke så meget plads, som jeg først frygtede, at det ville i vores lille lejlighed. Bordet er hvidlakeret og har målene H 49,5 , B 30 cm og L 52 cm.

Der medfølger pusledækken, klædestang og knager.”

billede 6 test af puslebord

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: GOD – herhjemme har mine to små kamphaner faktisk haft mange gode lege sammen omkring puslebordet. Det er fedt med de forskellige opdelte rum og knager, der kan hænges tøj på. Det gjorde, at det fungerede som mere end ?blot? dukkepuslestation.

Holdbarhed: MEGET GOD – det har holdt til, at både Alexander på 18 kg. og Amalie på 20 kg. har siddet og ligget på det rigtig mange gange. Jeg ville nok ikke anbefale, at det er det, man opfordrer børnene til, men det har ikke engang knaget under deres vægt 😉  Stoffet er ikke blevet nusset eller grimt.

Pris: GOD/MEGET GOD. Det koster 449 kr., hvilket er en rigtig god pris i forhold til kvalitet og detaljer.

Kvalitet: GOD – den eneste grund til, at det ikke har fået MEGET GOD er på grund af brugsanvisningen, som jeg virkelig håber bliver ændret.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etableret