Test af puslebord fra Ollie|s|Out – Testfamilien
Test af sengetøj (junior) fra Småfolk

Test af puslebord fra Ollie|s|Out

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Vores tester Regitze har sammen med sin søn, August, testet puslebordet fra Ollie|s|Out og fortæller:

Vi har været så utrolig heldige at teste puslebordet fra Ollie|s|Out. Ikke nok med at det er det smukkeste puslebord, jeg har set, så synes jeg også, at det ?indeholder? alt det, et puslebord ?skal?. Jeg elsker, at puslebordet er meget anderledes, end hvad man ellers finder i butikkerne. Det har en helt speciel og flot form,og jeg er vild med den chokoladebrune farve, som jeg aldrig har set et puslebord have før. Vi har en vugge i samme, flotte farve og derfor skulle det selvfølgelig være puslebordet i chokoladebrun, der flyttede ind hos os. Puslebordet er malet med organisk maling på overfladen, der giver den den flotte chokoladefarvede overflade, som samtidig fremhæver puslebordets ?årer? i træet.

Puslebordet laves også i en smuk mælkehvid farve.

Puslebordet er praktisk ved både at have en stor, åben hylde under puslepladsen samt en stor skuffe, hvor tingene kan gemmes væk. Skuffen har god opbevaringsplads og kan sættes ind fra begge sider, alt efter hvordan puslebordet skal stå i hjemmet.Jeg brugte den første del af graviditeten på at finde ud af, hvilket puslebord vi skulle have til August. På de 4,5 år der var gået, siden vi fik Alberte, var jeg i hvert fald blevet meget klogere på valg af puslebord til næste barn. Til Alberte havde vi nemlig en stor puslekommode og det ønskede jeg på ingen måde denne gang, da jeg synes, den fyldte alt for meget. Jeg var derfor meget begejstret, da jeg så puslebordet fra Ollie|s|Out og var ikke et sekund i tvivl om, at det skulle være det. Puslebordet blev leveret meget hurtigt, efter det var bestilt, og det blev da også samlet lige med det samme ? selvom vi én måned efter August? ankomst skulle flytte til Tyskland. Min mand mente også, vi skulle vente med at samle det, MEN man er vel en kvinde og når man ved, det står i huset, kan man ikke vente. Jeg kunne i hvert fald ikke.

Jeg er virkelig vild med konceptet om, at puslebordet er lavet så smart, at når ens barn er færdig med at bruge det som pusleplads, så kan man nemt skrue puslepladen af og så har man faktisk en lille reol. På den måde forlænger man levetiden og glæden ved puslebordet, hvilket er et STORT plus i min bog ? og sikkert også i mange andres. For hvem vil ikke gerne have det mest mulige ud af tingene?Det eneste minus, jeg kan komme på, er, at det var lidt svært at finde ud af hvilke plader, der var til hvad, da det skulle samles. Det kunne være smart, hvis man i manualen + på træstykkerne satte et klistermærke på med f.eks. ?A? ? det vil lette samlingsprocessen meget tænker jeg.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD. Puslebordet kan bruges fra nyfødt og til de ikke skal pusles mere. Efter pusletiden kan puslebordet laves om til en smart lille reol.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Der er ingen tvivl om, at puslebordet er lavet af de bedste materialer, når vi snakker om kvalitet ? det er slidstærkt og kan holde i mange år. Derudover er det nemt at tørre af med en fugtig klud, også på hylden under puslebordet.

Pris: GOD . Prisen er 5965 kr. Nogen vil synes, det er mange penge at give for et puslebord. Jeg synes dog, man får virkelig meget kvalitet for pengene, og derudover er det ikke kun et puslebord, der kan bruges i 2-3 år, da det efterfølgende nemt kan bygges om til en lille reol.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af sengetøj (junior) fra Småfolk