Test af puslesæt fra Loukrudt – Testfamilien
Test af Bio Oil

Test af puslesæt fra Loukrudt

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Vores tester Marie har sammen med sin nyfødte søn Christian testet puslesættet fra Loukrudt .

Marie fortæller:

Jeg var super heldig selv at få lov til at vælge farve på puslesættet fra Loukrudt, og udvalget på deres hjemmeside er jo enormt! Der er et stort udvalg både i pige- og drengefarver men også unisex farver. Jeg valgte et sæt i de mørkegrå nuancer, så det passede til resten af børneværelset.

Sættet er jo håndlavet, så det skulle først produceres, men efter ca. en uges tid ankom det smukkeste sæt i min postkasse! Loukrudt havde virkelig gjort noget ud af indpakningen, og der var endda en pakke lækre karameller med i pakken.Pakkens indhold bestående af puslesættet:Puslesættene er alle håndlavede, og når jeg tænker på ordet håndlavet, så tænker jeg helt automatisk på, at det er noget med småfejl, lidt skævt osv. Men puslesættene fra Loukrudt er udført i det fineste håndværk, og kvaliteten af sættene virker bestemt til at være i høj kvalitet! Stoffet er stift, så det synker ikke sammen, og samtidigt er det nemt at tørre snavs og skidt af.

Funktionerne af Loukrudts puslesæt er utallige!! Dog er den helt store mulepose oplagt til bleer og den lille flade pose er genial til vådservietter. De to andre kan bruges til alt muligt. Den ene pose fyldte jeg med diverse små bøtter med creme, zinksalve, D-dråber osv., og den anden pose har jeg brugt til både ammeindlæg og også vatpinde.Der er én ting, der ærgrer mig i løbet af denne test, og det er, at jeg ikke ejede sådan et puslesæt til min ældste søn Magnus også! Dengang han var lille baby stod hans bleer, vædservietter, cremer osv. fremme og det så vildt rodet ud! Med puslesættet fra Loukrudt kan man snildt skjule diverse ting af vejen, men de er alligevel super tilgængelige! Er vild med den dekorative opbevaringsmåde, der samtidig er så funktionel!Min lille søn kom til verden den 14. marts 2017 og straks kunne puslesættet komme i brug for alvor. Behøvede ikke ret mange dage til at finde ud af, om jeg kunne lide det – jeg blev lynhurtigt vild med det!!

Her ses hele sættet

Muleposerne til bleerne og vådservietterne

Muleposerne til diverse ting, her brugt til cremer og ammeindlæg

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – puslesættet kan bruges til meget andet end blot til puslebordet, så når ens børn ikke er store mere, så vil man snildt kunne bruge sættet til andre opbevaringsmuligheder.

Holdbarhed: MEGET GOD – på alle mulige måder virker puslesættet til at være lavet i en rigtig god kvalitet! Især selve håndarbejdet, altså syningerne er lavet utroligt flot og virker meget stærke og holdbare.

Pris: MEGET GOD – Dette sæt koster 350 kr. (men fås fra 275-400 kr. ). Puslesættene er hjemmelavede og udført fuldstændig fejlfrit og lavet af slidstærkt stof. Produktionstiden er ca. 14 dage. Det kan ikke gøres billigere. Man får leveret et produkt, der er omhyggeligt produceret og pakket smukt ind. Så man er ikke i tvivl om, at Loukrudt har gjort sig meget umage for, at gøre os kunder tilfredse på alle mulige måder.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig lækker kvalitet! Stoffet er blødt/fint men alligevel perfekt stift til at holde sig “oprejst”, når man putter ting i. Og det er nemt at tørre af. Kan virkelig ikke sætte en finger på noget!

12 kommentarer

 • Siff Norman Jensen

  Elsker de fine sæt og har længe overvejet at købe. Men når man læser anmeldelsen er der vist ingen tvivl om at de må bestilles hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  De er så smukke og der er helt tydeligt at det er et super godt håndværk. Vi Er selv ved at bestille hele pakken derfra;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vi er vildt glade for vores og overvejer er etui til pusle tasken også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria D.

  Jeg er så glad for mit puslesæt fra Loukrudt! Det var en af de første ting jeg købte da jeg fandt ud af at jeg var gravid. Det ser pænt ud og gør det nemt at holde puslebordet ryddeligt.
  Den eneste mulepose (af de 4) jeg er stoppet med at bruge, er den til vådservietter. Vi har (haft) en STOR forbrug af vådservietter og jeg synes det var for bøvlet at lægge de forskellige vådservietter ind i posen…. Nogle vådservietter pakker er næmlig også tykkere, og så er det svært at få den klemt ned i posen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er bare så flot, på et ellers ofte rodet puslebord! Vi ønsker os bestemt et 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Super stil rent puslesæt der oser af kvalitet og godt håndværk. Samtidig er det bare virkeligt slidstærkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi er så glade for vores puslesæt det ser så fint ud og pynder så meget på puslebordet.

  Kvaliteten er god og har en god nytteværdi og prisen er rimelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna

  Det er så fint – vi er glade for vores. God kvalitet, og så synes jeg bare det er rart med en opbevaringmåde der samtidig ser pæn ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Har kigget på hendes sæt flere gange, men har desværre ikke plads til det da vores puslebord er en del af vores toiletforhold. Jeg synes dog at de er utroligt fine og skulle vi engang få en baby mere et sted hvor der er plads så skal det helt klart købes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte s

  Jeg har aldrig selv haft chancen for at købe hos loukrudt, men har hørt så meget godt om det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hvor er den fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika lausten

  Vi er super glade for vores sæt!
  Dejligt at man kan have tingene stående på puslebordet uden at det roder og samtidig ser stilet ud!:)
  De er super flotte og i virkelig god kvalitet!
  Vi vil klart anbefale sådan et sæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Bio Oil