Test af Bio Oil – Testfamilien
Test af kosttilskud "Love & Energy" fra rfsu

Test af Bio Oil

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

3 af vores testfamilier har for testet Bio Oil , der bl.a. forhandles i Matas.

Louise fortæller:

“Jeg har været så heldig at teste den velkendte Bio Oil. Jeg modtog hurtigt olien og blev meget overrasket da jeg modtog pakken.

Ud over den lækre olie, modtog jeg også to meget fine badehåndklæder og den lækreste sorte læder clutch. Wow for en pakke at modtage. Alle ting er kommet i brug, og især min datter og kæreste er begejstret for de bløde store håndklæder.

Sammen med olien fulgte også en meget udførlig beskrivelse af olien samt en guide til hvordan olien bedst muligt kan bruges af gravide i forhold til strækmærker og irriteret maveskind.

Jeg har kun kendt til Bio oil gennem mine veninder, som har brugt olien igennem deres graviditeter, og har derfor ikke været vidende om, at olien har mange flere funktioner end blot at kunne afhjælpe kløende maveskind, mindske synligheden af strækmærker og hjælpe på forebyggelse af strækmærker.

Bio oil kan reducere ujævnheder i huden grundet hormon ? og pigmentpletter, samt afhjælpe tørhed ved at fugte og danne en beskyttende barriere på huden. Ikke mindst, kan den mindske synligheden af fine linjer og rynker i ansigtet.

Kilde: Bio oil

Testen blev udført i slutningen af min graviditet, så olien blev straks taget i brug. Den er nem at dosere og den absorberes hurtigt på huden. Man føler sig ikke fedtet bagefter, men derimod lækker, blød og glat. Man kan sammenligne fornemmelsen lidt med, når man har maseret et lille barn med babyolie ? man oplever samme bløde lækre fornemmelse bagefter. Man føler lidt en ro i huden når man har smurt sig ind i den, som om at den har en beroligende effekt.

Jeg har brugt olien på hele kroppen, dog især på min gravide mave, min barm og i mit ansigt. Jeg var meget spændt på hvordan mit ansigt ville reagere på olien, da jeg ofte har oplevet at min hud slår ud af ansigtsolier, men her blev min bekymring hurtigt gjort til skamme. Huden i mit ansigt har forandret sig i løbet af de 3 uger jeg har brugt olien dagligt (morgen og aften). Jeg har ikke oplevet af min hud har været så stresset og uren som den har været en del her i min graviditet. Den er har derimod været glat og meget fin. Virkelig en lækker oplevelse.

Dette er min anden graviditet og jeg har indtil videre sluppet for de famøse strækmærker, men mit maveskind klør ? og har gjort det i en del uger nu, så har ?frygtet? at strækmærkerne skulle komme snigende. Indtil nu har jeg smurt min mave og barm i en fed god creme, så var spændt på, om det ville ændre på noget at skifte over til olien. Og må indrømme, at det har det. Min mave og barm er blevet mere smidig af olien og jeg mærker næsten ikke den kløen mere som har generet mig. Ligeledes er min krop stadig strækmærkefri ? og om det skyldes olien er svært at sige, men jeg er i hvert ikke i tvivl om, at min hud i hvert fald har gode betingelser grundet olien og dens egenskaber i form af masser af planteolier som calendula, lavendel, rosamrin, kamille og A ? og E-vitamin. Det eneste negative jeg har at berette om olien, er at den har en meget speciel duft ? ikke parfumeret, men mere sådan lidt sæbeagtig. Det skal dog siges, at så snart olien bliver smurt på huden, forsvinder den lidt specielle duft.

Lidt bonusinfo omkring Bio oil:

Olien er super at bruge som en plejende olie-serum ? jeg har selv brugt den i ansigtet efter jeg har brugt min dermaroller og den har en dejlig lindrende effekt efter de små nåle har kørt gennem ansigtet. Ydermere er den super til at pleje neglebånd/neglerødder med ? selv min datter på 5 år gør sig enig i dette. Og hun kan godt være ret så sart når det kommer til neglerødder, men her blev der ikke grædt når jeg har masseret olien ind på de små hænder.”

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi. holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger fem ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD. Et stort plus at den har mange egenskaber i form af, at den ikke kun kan bruges til et område, men også kan anvendes som et ?all around? produkt.

Holdbarhed: GOD. Olien er drøj i brug og har en holdbarhed på 36 mdr. efter åbning.

Kvalitet: MEGET GOD. Olien er ganske enkel lækker og den kommer uden tvivl til at være en del af mit faste beauty sortiment. Jeg må ærlig indrømme, at jeg er imponeret over, at en olie til den pris kan være SÅ god!

Pris: MEGET GOD. Olien kan købes i de fleste supermarkeder, hos Matas og i Helsesam. Det gør det derfor rigtig nemt at anskaffe sig olien og ydermere er prisen super god. Den fås i tre størrelser i henholdsvis 60 ml (99,95 kr. vejl.) , 125 ml (189,95 kr. vejl.) og 200 ml (249,95 kr. vejl.). Prisen er efter min mening fantastisk, idet det er en pris de fleste kan være med på og eftersom olien er drøj i brug, holder mængden i længe i forhold til en billig pris.

Trine fortæller

“Jeg har her hjemme fået lov til at teste Bio Oil.

Bio Oil er et specialist hudplejeprodukt til at hjælpe med at forbedre udseendet af ar, strækmærker og ujævne hudnuancer. Den er også effektiv til aldrende og dehydreret hud. Første gang jeg fik kendskab til Bio oil var med min første søn Oliver. Jeg havde hørt mange historier om kvinder der havde fået store slemme strækmærker, så jeg begyndte at søge på nettet om havd man kunne gøre for at hjælpe mit kære maveskind godt på vej. Jeg faldt over Bio oil som noget at det første på min søgning på nettet og valgte, at smutte i Matas for at købe det.

Jeg brugte det som anbefalet – 2 gange dagligt og helst efter et dejligt varmt bad! Den er god da den hurtig trænger ind i huden, efterlader ikke en træls fedtet overfalde og så dufter den dejligt. Den var især en stor hjælp da jeg kom til de sidste par uger af min graviditet, hvor mit maveskind begyndte at klø meget. Det aftog kraftigt ved at smøre olien på. Da jeg havde født forsatte jeg med at smøre min mave ind, for under min graviditet havde jeg en kæmpe mave som stod lige ud i en spids og huden omkring navlen var den som havde taget ‘skade’. Den var blevet meget løs og jeg havde fået røde/lyserøde strækmærker. Dog ikke så mange som jeg havde regnet med. Jeg var nu stadig ked af dem der nu var kommet, så jeg blev ved med at smøre min mave ind dagligt og kunne lige så stille se mine mærker blive mindre og mindre synlige – til stor lettelse for mig!

Jeg har for 4 måneder siden født min anden søn Oskar og denne gang smurte jeg også flittigt min mave ind i Bio oil. Her oplever jeg faktisk samme effekt, dog ikke så kraftigt da der jo der lidt strækmærker at se fra min første graviditet med Oliver. Men de strækmærker jeg nu har efter begge mine drenge er så fine og lyse at de ikke er noget jeg går og tænker på. kan bestemt kun anbefale Bio oil, da jeg virkelig synes den har gjordt meget for mig, både før og efter begge mine fødsler.

Denne gang har jeg dog brugt den til mere end bare min mave. Jeg har også brugt den til mine arme, især mine overarme og albuer. Jeg har også brugt den til mine fødder.

Mine arme og albuer har jeg altid smurt med cream, da de tit kan se/virke tørre. Dog synes jeg ikke altid at cream holder mine arme og albuer bløde og tørrer ret hurtig ud igen. Når jeg smørrer dem med Bio Oil, bliver de ved med at virke dejlig bløde meget længere tid. Med hensyn til mine fødder, så er jeg en pige der bare bedst kan lide at rende rundt uden strømper, både sommer og vinter. Det medfører bare at jeg hurtigere får hård/tør hud, særligt her om vinteren. Jeg har siden jeg modtog olien smurt mine fødder med olien hver/hver anden dag og det har hjulpet så meget. Den tørre hud er lige så stille forsvundet, så nu render jeg rundt med både bløde arme og fødder!

Nytteværdi: MEGET GOD – Man kan simpelthen bruge den til så meget forskelligt på kroppen og den sagtens kan gå ind og erstatte andre produkter man har hjemme i skabet.

Holdbarhed: MEGET GOD – man behøver ikke store mængder af olien når man bruger den. Der er til mange gang i sådan en flaske.

Pris: GOD – Det er en pris alle kan være med på, vil jeg mene. Prisen hænger godt sammen med mængden der er i flasken. 60/125 og 200 ml.

Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig godt produkt, som efter hvad jeg har erfaret – lover hvad det holder.

Marie fortæller:

“Jeg har fået fornøjelsen af at anmelde den populære olie BioOil, hvilket ikke kunne være bedre timet, da jeg var gravid med kun 8 uger til termin på det tidspunkt. Det er min anden graviditet og maven er større denne gang end med min første søn. Synes derfor også at mit maveskind har været mere udfordret! Jeg har ikke fået strækmærker, men maveskindet virker meget strukket og kan til tider også klø/virke irriteret. 

Min eneste bange anelse for BioOil var, at jeg ville ende med at ligne en stor klistret klump, som olie har tendens til.. prøvede først at smøre lidt på maven og huden absorberede det SÅ fint og blev blød og lækker! Så turde godt bruge det på resten af kroppen. Selv i ansigtet oplevede jeg en enorm effekt. Vi har haft en lidt kold vinter med en del frost, så huden i ansigtet føles nemt hård og “stift”. Jeg brugte olien hver aften efter at have været i bad og det har føltes som at smøre luksusdråber på huden.Om morgenen efter den daglige renserutine i ansigtet har jeg brugt 1-2 dråber i ansigtet inden påføring af makeup. Det har givet en vildt flot effekt uden at være “fedtende”. Huden har blot set fugtig ud og har modvirker “indtørring” af foundationen i dette frostvejr.Efter et par ugers brug har jeg heldigvis stadig ingen strækmærker! Om det er BioOils skyld eller hvad, det tør jeg ikke give noget bud på. Men olien har været vildt lækker at smøre på maven og har fjernet tørhed og følelsen af at huden “revner”. Så jeg er kæmpe fan! Kommer til at bruge den dagligt fremover – både på maven og resten af kroppen.Nytteværdi: MEGET GOD – det er en lækker olie og kan bruges til hele kroppen med god effekt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Olien er vildt drøj i brug! Dog en den uden parabener, så den er ikke uendelig i holdbarhed, men hvis man bruger den hver dag, så når den også at blive brugt op inden, at den bliver dårlig. Det er kunnet stort plus, at den ikke indeholder parabener!

Pris: GOD – Priserne på olien er meget forskellige inde på nettet i de forskellige webshops. Og olien fås også i forskellige størrelser. Men man kan sagtens finde den til en super pris på nettet!

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg troede kun, at olien kunne bruges til ens gravide mave, men den har virkning på flere områder. Og efter 2-3 ugers brug er jeg meget overrasket over den lækre kvalitet! Man er ikke i tvivl om, at dem der har lavet olien virkelig har forsket i at finde de bedste ingredienser!

19 kommentarer

 • Nanna

  Jeg har brugt BioOil både på mavsen i forbindelse med graviditet, men også på albuen i forbindelse med to gange operation. Jeg har ikke haft strækmærker efter min graviditet og min mave er normal her 6 mdr efter – jeg påførte det ca. hver 3-4 dag. Ved operationerne påførte jeg BioOil hver 2. dag da arret var helet/lukket sammen, og lægerne synes det er et rigtigt flot ar trods for at det sidder på albuen. De var alle meget imponeret over hvor pænt arret så ud og flere sagde at det lignede at arret havde helet i flere år. Så jeg er yderst tilfreds med BioOil og prisen for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har brugt bio-oil sammen med dermaroller og er vild med resultatet. Det kan klart anbefales både mod strækmærker og også bare for at gøre huden pænere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke K Riedel

  Jeg har brugt olien i min anden graviditet. Den er nem at smøre ud og trænger hurtigt ind i den lidt fugtige hud. Olien vbrugte jeg også mod kløe og der virkede den upåklageligt. Jeg har dog ikke undgået strækmærker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg brugte bio Oil under hele min første graviditet .
  Jeg har psoriasis og kan ikke tåle særlig mange produkter .
  Bio Oil var fantastisk til at tage toppen af al kløen på maven mens huden strækker sig .
  Og ingen strækmærker til mig .
  Desværre har jeg efter fødslen slet ikke kunne bruge bio Oil uden at det svier og jeg slår ud . Men hvis man ikke døjer med hudproblemer så er der helt klart pengene værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Effekten af Bio Oil er lækker, men jeg savner at kunne smøre den på huden med god samvittighed. Den er desværre ikke parfumefri. Det trækker lidt ned, i mine øjne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rabia Khan

  Jeg brugte bio oil da jeg var gravid med mit andet barn. De strækmærker jeg havde fra første graviditet blev forminsket og huden blev rigtig blød. Jeg vil klart anbefale jer at prøve den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg bruger den i ansigtet. Er ellers allergisk overfor mange produkter, men har rigtig mange ar efter acne i ansigtet, så tænkte at jeg ville give det et forsøg. Var dog samtidigt bekymret over om jeg ville få mere uren hus/fedtet hud.
  Efter små 2-3 mdrs brug kan jeg se en mindre forskel på mine ar. De er blevet lidt lysere, og mindre tydelige. Og synes ikke jeg har fedtet hud. Så jeg er indtil videre glad for den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg brugte det dagligt i stort set hele graviditeten og er fortsat overbevist om, at det har været en forebyggende hjælp i forhold til strækmærker. De holdte sig nemlig væk fra min ellers så sarte hud som blev sat på prøve med de +20 kg. Først den sidste uge inden fødslen viste strækmærker sig, men det var minimalt. Ud over effekten har olien den lækreste konsistens. Jeg smurte den på inden jeg skulle i seng og nød følelsen når jeg efterfølgende lå og nussede maven. Kæresten syntes dog, at den var noget fedtet. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Jeg brugte den, og den fik min mave til at klø helt vildt. Jeg kunne slet ikke tåle den. Rigtig øv. Og jeg er normalt ikke allergisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Har mange strækmærker efter 3 børn og et kejsersnit ar, så måske det var noget der var vlrd at prøve.. Gad vide om det også hjælper på de ældre mærker…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg brugte bio oil da jeg var gravid med min søn. Jeg startede med at bruge den da jeg var ca 3 måneder henne.
  Jeg undgik strækmærker – fik ikke et eneste 😊
  Jeg fik til gengæld et planlagt kejsersnit, så jeg fortsatte med olien da mit sår var helet for forhåbentlig at få et pænt ar. Og jeg må sige at mit ar nærmest er ikke eksisterende i dag. Så jeg har ikke meget andet end rosende ord til overs for bio oil. Det eneste jeg synes er lidt træls er at det efterlader en hinde på mine hænder efter jeg har smurt det på. Og den hinde synes jeg ikke er sådan lige at skylle af igen, så det går lidt ud over håndklæderne. Men det er altså en lille og overkommelig pris at betale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna

  Jeg brugte biooil i min sidste graviditet og jeg slap med et par enkelte strækmærker (som jeg fik under fødslen). I denne graviditet smører jeg igen maven ind i biooil – ikke kun for at undgå strækmærkernr, men også fordi det er dejligt når maven klør. Jeg har desuden brugt det på mine ben og i ansigtet når min hud har været lidt tør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Min sarte tørre hud elsker biooil. Ved ikk om det hjælper på strækmærker, men min hud er lækker blød, jeg har brugt det i flere år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg brugte biooil til maven gennem hele graviditeten.. jeg slap for strækmærker og kløe, men om det er grundet olien tør jeg ikke sige… jeg har prøvet den i ansigtet også, men synes dog det bliver for fedtet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Horsdal

  Jeg har brugt den i begge mine graviditeter og jeg var/er meget begejstret for den.
  Jeg syntes det var lækkert at smøre min fine babybule ind i den lækre olie og fik ikke et eneste strækmærke i nogle af mine graviditeter.
  Og prisen var virkelig god – den kan klart anbefales og er nærmest et must have under graviditeten 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg havde meget kløe på min mave under min graviditet, jeg Googlede og bio oli kom frem og den kunne købes lige nede i Føtex. Jeg brugte den de sidste par måneder og havde ingen kløe, at det så skulle kunne mindske strækmærker var bare win win. Jeg fik strækmærker, men de ikke særlig tydelige og det er jeg ret sikker på at jeg kan takke bio oli for. Og hvis ikke, så forsvandt kløen i hvert fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Jeg har brugt den under begge mine graviditeter og den har virkelig hjulpet helt vildt meget når min mave var kløende og jeg fik ikke nogle strækmærker. Så kan helt klat anbefalede at bruge det til andre gravide ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg har brugt bio olie imens jeg var gravid, og jeg er da kommet ud på den anden side uden nogle tydelige strækmærker. Jeg kan jo selvfølgelig ikke vide om det er det der har hjulpet på mig, men min kæreste har brugt det på strækmærker han har fået i forbindelse med et vægttab og de er da næsten usynlige – så jeg vil da både anbefale til at forebygge og til efter de er kommet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nattie

  Jeg har selv købt en bio Oil. Har desværre kun brugt den kort, men har ikke nået at se et resultat endnu. Har kun hørt godt om det, så det bliver spændende at se når jeg har brugt det længere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af kosttilskud "Love & Energy" fra rfsu