Test af sengetøj (junior) fra Småfolk – Testfamilien
Test af Rubberduck.dk - Sommerdæk eller vinterdæk med et enkelt klik

Test af sengetøj (junior) fra Småfolk

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

2 af vores testere har testet Junior sengetøj med Landskabsprint, som netop nu, sammen med en hel masse andre sager er sat ned med 50% da Småfolk fejrer 12 års fødselsdag. Se andre lækre tilbud lige HER.

Karina har sammen med sønnen Aske på 14 måneder testet sengetøj fra Småfolk.

Karina fortæller: vi har modtaget det lækreste sengetøj fra Småfolk.

Småfolk har altid været kendt for deres farverige sengetøj med æbler, men nu har de også lavet sengetøj i mere dæmpede farver og med forskellige motiver.

Jeg faldt pladask for sengetøjet med nordisk landskab, det ser så fint og eventyrligt ud. Man kan blive ved med at kigge på det og finde nye detaljer.

Sengetøjet er lavet af 100% bomuld og kommer i en fin lille stofpose. Det anbefales at vaske på 40 grader, dog vasker jeg alt vores sengetøj på 60 grader, hvilket jeg også har gjort med sengetøjet fra Småfolk.Det holder super fint farven og ser stadig ud som nyt, selvom det efterhånden er vasket en del gange. Jeg har også tørretumblet sengetøjet et par gange og sengetøjet, er ikke krympet betydeligt. Det holder stadig længden og formen.

Sengetøjet er simpelthen så lækkert blødt.

Der er små trykknapper i metal, til at lukke enderne sammen med og det fungerer rigtig fint, her er der ikke risiko for at barnet kan sluge knapperne.

Jeg er vild med de dæmpede farver, for udover at det passer ind på ethvert børneværelse, så føler jeg også at det giver en vis ro hos Aske, når han skal sove.

Aske og jeg har under vores puttestunder taget os en lille snak omkring de fine dyr, som er at finde på sengetøjet, her kan b.la. nævnes mus, ræv, pindsvin, muldvarp og Bjørn.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD – med så små størrelser, kan man næsten ikke få for mange sæt sengetøj.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – jeg er meget tilfreds med kvaliteten, det ser stadig id som nyt.

Pris: GOD – 379,95 kr. En fin pris, for lækkert kvalitetssengetøj.

Line fortæller:

Vi var så heldige at få lov at teste lækkert sengetøj til junior. Det fine nye med landskab/skov motiv. I en virkelig lækker kvalitet og flotte beige nuancer. Så dejlig blødt og tyndt. 100% bomuld. Der medfølger et net som vi personligt bruger hver dag til madpakkerne frem og tilbage.

Jeg startede som det første med at vaske det som anvist, så det kunne komme på i en fart. Kvaliteten var ligeså dejlig som da jeg pakkede det ud, blot med lidt ren duft oveni. Milo syntes det var så dejligt og putte med og snorkboblede i en fart.

Om morgenen brugte vi lidt tid på at han fortalte hvilke dyr, han kunne finde derpå. Ret hyggeligt og roligt moment. Jeg syntes det er så fint og skønt med lidt ro hvor man sover, i stedet for de skrappe farver der ofte er på sengetøj til børn.

Nu har vi efterhånden vasket det en del gange og det er stadig ligeså pænt som nyt. Imponerende kvalitet. Og kanon pris 379 kr. Det er hvad baby str. oftes koster. Ligeledes finder man også tit dette mærke på tilbud, så der er virkelig mange penge at spare. Og det gør jo ikke spor at det er smukt at se på.

Alt i alt:

Kvalitet : MEGET GOD. Bliver heller ej fnulderet og glansen er også bibeholdt efter mange vaske.

Nytteværdi: GOD. Blødeste sengetøj, som børnene elsker at kigge på og snakke om. Pege leg.

Holdbarhed: MEGET GOD. Man kan slet ikke se det har været brugt og vasket flere gange. Så fint som nyt.

Pris: MEGET GOD. Super gaveide til barsel eller fødselsdag da det ikke koster så meget som andre populære mærker.

13 kommentarer

 • Steffanie

  Vi ELSKER vores småfolk sengetøj. Det er fantastisk. Vi har det i junior og bliver nu bruget til det tredje barn det blev købt for 3 år siden og holder farven såååå fint. Det er i hvertfald pengene værd. 😍👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Damtoft

  Vi har Småfolk sengetøj i både baby og junior. Elsker det fine print med glade farver. Blød stof med praktiske trykknapper.. 😄 et godt køb! Kommer i praktisk stofpose

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi elsker vores småfolk sengetøj herhjemme – det holder farven vaske efter vask trods 60 grader og tørretumbling. Og så er det bare lækkert blødt. Mit eneste ønske er lyslås lukning istedet for knapper ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har haft mørket småfolk i senge tøj både til baby, junior samt til dem nu hvor de bruger det stor sengetøj, det er bare noget lækkert og behaligt sengetøj. Prisen et ok, da det ikke ser brugt ud, selv om at jeg har vasket det ofte. Det holder både facon og farver😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi har haft Småfolk sengetøj til bpde vores,søn og datter, og jeg har virkelig været positiv overrasket over kvaliteten. Det er dejligt blæst og holder flot farven vask efter vask, også på 60 grader. Jeg synes, at noget af tøjet kan have en del farvetab, hvilket slet ikke har været tilfældet med deres sengetøj. Jeg kan godt lide, at der er tryklåse i, da det så forbliver lukket, og ddynen ikke er på vej ud, som det kan være tilfældet med snipper. Vil klart anbefale det, og kunne sagtens finde på at købe det igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • volcanokitten@outlook.com

  Jeg har generelt ikke købt så dyre sengesæt selv. Jeg var dog heldig at vinde et juniorsæt i blåt med racerbiler. Jeg blev positivt overrasket. Det er dejligt blødt, holder farverne flot og det bliver ved med at være blødt og man kan mærke at det er kvalitet og ikke bare noget tyndt stof.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min datter har et med andet mønster og farver, og det er stadig efter MANGE vaske og ture i tørretumbleren, dejlig blødt. Det har farvetab, men efter de første 2-3 vaske er der ikke forsvundet mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Reistrup

  Jeg er vild med deres sengetøj, det er så fint. Dog syntes jeg at de sengetøj der har meget farve, som fx blå med æbler, godt kan faldme en del i farven når det er blevet vasket mange gange. Men er ellers ganske tilfreds med det. Kvaliteten er lækker, trykknapperne er geniale. Prisen er også god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg er vild med dette sengetøj! Kvalitet hænger fint sammen med pris, det holder pasformen efter vask og så er jeg vild med, at det ikke er skrigende farver. Det kan både gå til piger og drenge, og min lille pige ligger gladeligt og kigger på de små dyr. Jeg er tilfreds med sengetøjet – både dette og et andet sæt jeg har fra småfolk, som dog har lidt flere farver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jeg elsker den bløde kvalitet på sengetøj fra småfolk. Det føles så skønt og farven holder, selv efter mange vaske og tørretumbling. Jeg kan klart anbefale det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vi har forskellige sæt fra Småfolk både i baby og junior. Rigtige fine print og blødt stof. Synes dog ikke kvaliteten er så god ift prisen, mister farve hurtigt og har også prøvet at købe et sæt hvor nogle af trykknapperne manglede…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Kristensen

  Hjemme hos os har vi kun småfolk senge tøj efter vi er gået op i junior str. Det er rigtigt lækkert sengetøj i en fantastisk kvalitet. Min datter har bla. Det sæt med bondegårds tema og hun kan stadig bruge rigtig land tid på at fortælle om alle de fine ting der er der på. Jeg syntes også at de holde farverne rigtig fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Her har flere forskellige sæt fra dem til begge unger. Vi har som sådan været glade for dem, men har oplevet et par gange nu, at der lige ved siden af syningen på siden af betrækket helt oppe ved toppen at stoffet er flækket

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Rubberduck.dk - Sommerdæk eller vinterdæk med et enkelt klik